Hvordan invertere farger i maling

MS Paint er et kraftig verktøy for bildemanipulering. Den inneholder en funksjon som lar brukerne helt eller delvis invertere fargene på et bilde. De mørkere fargene blir lysere og omvendt. I bakenden finner inversjonen av bildets RGB-verdier sted; disse røde, blå og grønne verdiene til et bilde er faktisk ansvarlige for å blande og vise fargen vi ser.

For å invertere fargene på et bilde helt, bør du vurdere følgende trinn:

Trykk " Ctrl " og " A " tastene sammen. Dette skal velge hele bildet. Du kan også gå til Select-menyen øverst og klikke på "Select All", og det vil gjøre det samme.

Når du har gjort valget, kan du høyreklikke hvor som helst i det og fra rullegardinmenyen velge "Inverter color". Dette bør invertere bildets farger, og en "negativ" versjon av det vil bli generert.

hvordan invertere farger i maling

Hvis du har tenkt å farge utvalgte deler av bildet, bør det ikke være noe problem. Alt du trenger å gjøre er å redusere valgradien.

For å velge, kan du gå med standardverktøyet for maling som er tilgjengelig i den øverste menylinjen, men det tillater bare rektangulære valg. For å gjøre et gratis valg, kan du velge verktøyet "Valg av fritt skjema" som du finner i rullegardinlisten "Velg".

Etter at du har valgt området, kan du bare klikke på “Inverter farge” på samme måte ved å høyreklikke som du gjorde før, og du ville blitt ferdig.

En ting å merke seg her er at Paint vil markere et rektangulært område selv om du har gjort et gratis valg. Det er ingenting å bekymre seg for. Når du trykker på "Inverter farge", blir bare den fritt valgte delen av bildet invertert, som indikert av skjermbildet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det