Hvor gikk Yahoo Chat Rooms av og hvorfor?

Hjem / Lær / Hvor gikk Yahoo Chat Rooms av og hvorfor?

Hvor gikk Yahoo Chat Rooms av og hvorfor?

Av Habiba Rehman 17. februar 2020 3 minutter lest

Yahoo-brukere ble forstyrret da Yahoo kunngjorde at de ville legge ned deres fantastiske Yahoo Chat Room-funksjon. Årsaken til at de avslørte for denne avgjørelsen var at det ville hjelpe dem å gi plass til fremtidig vekst i virksomheten og vil tillate dem å presentere andre Yahoo-produkter.

Da internett startet, var alt vi hadde disse chatterommene som holdt oss underholdt og opptatt. Før Yahoo tok AIM også den samme avgjørelsen om å legge ned funksjonen i chatterommet.

Årsaken til nedleggelsen av slike fora er den lave trafikken og et lavt antall brukere av slike nettstedsprodukter. Hver annen person har nå en mobiltelefon som har så mange apper for å møte nye mennesker og snakke med fremmede. Og denne innovasjonen av teknologi gjorde slike chatterom mindre overfylte, noe som førte til at eierne deres tok strenge avgjørelser.

Forskjellen mellom Yahoo og AIM Chat Rooms

AIM kan fortsatt betraktes som et av de mest aktive chatterommene i forhold til Yahoo chatterom. Yahoo chatterom hadde noen få problemer som førte til flukten av brukere. Et av de største problemene var "spambots". Spambots brukes til å fjerne brukere fra chatterommene.

Dette førte imidlertid gradvis til at Yahoo chat ble avviklet i år 2012, den 14. desember.

Men for de som elsker å bruke Yahoo og var veldig opprørt over denne nyheten, bør de vite at Yahoo har forbedret Yahoo messenger i 2015, slik at brukerne kan nyte noen nye funksjoner som vil bli diskutert nedenfor.

Utrolig oppdaterte funksjoner i Yahoo Messenger

Støtter funksjonen for å sende bilder

Det er bestemt programvare som enten ikke har dette alternativet for å sende bilder, og selv om de gjør det, er de for kompliserte til å brukes. Yahoo Messenger her lar deg sende mer enn 100 bilder til venner og familie. Denne prosessen blir gjort raskere av Yahoo, da de hjelper deg med å sende bildene i lavere oppløsning. Men når du mottar disse bildene, er de i høy oppløsning som forventet.

Send sendte meldinger

Visste du at du kunne sende meldingen du sendte på Yahoo messenger? Det er nylig Whats App også tilbød den samme funksjonen der du kan slette meldinger du allerede har sendt. Men Yahoo var den første som brakte en slik ide i markedet.

Ikke begrenset til bare personlige datamaskiner

Yahoo Messenger kan lastes ned på forskjellige dingser. Du kan ha det på din personlige datamaskin og på mobiltelefonen. Du kan bruke appen mens du er på farten. I tillegg til dette kan du også få tilgang til det via Yahoo e-post-ID-en. Bruk det på din egen lethet tilsvarende.

Vi presenterer GIF-funksjonen

Du kan nå sende noen veldig interessante GIF-er til dine venner og familie som du chatter med gjennom GIF-alternativet på Yahoo messenger.

Gruppechatter

Yahoo Messenger lar deg nå opprette grupper når du vil chatte med en gruppe mennesker samtidig. Denne funksjonen kan være veldig nyttig når du administrerer ditt sosiale og arbeidsliv samtidig. Du har også et alternativ til å snakke med folk hver for seg. Gruppechatter kan være nyttige for kontorarbeid. For eksempel kan du lage grupper med forskjellige avdelinger på kontoret, eller de som jobber under deg kan holdes i kontakt og kobles gjennom slike gruppechatter.

Chatter fra Yahoo mail

Yahoo lar deg bruke Yahoo messenger selv om du ikke har lastet ned applikasjonen. Du får tilgang til den via e-post-ID-en din. Du trenger bare å være logget på for å få tilgang til den.

Offline-funksjon

Tidligere, i tilfelle ingen forbindelse til internett, var det veldig vanskelig å sende filer eller bilder på Yahoo messenger. Men nå tillot det brukere å legge ved filer offline, så mange de vil, som automatisk sendes når serveren blir koblet til internett. Dette hjelper brukere å spare så mye tid som de ikke trenger å legge ved filene igjen.

Yahoo har vært et av de eldste forumene akkurat som Hotmail der folk allerede har fått så mange venner og som nå kan kontaktes gjennom Yahoo messenger.

Merk:  Det er også et tillegg av en funksjon der du kan kjøre flere forekomster av Messenger samtidig.

Hvordan bruke Yahoo Messenger i forskjellige formater

Det aller første trinnet du må ta er å oppdatere din nåværende Yahoo Messenger og laste ned den avanserte versjonen for å nyte disse funksjonene. Hvis du prøver å få tilgang til disse funksjonene fra den gamle Yahoo Messenger, vil du ikke kunne få tilgang til den fordi formatet til den eldre versjonen ikke støtter de nylig tilføyde funksjonene.

Så her er hva du gjør;

  • Android- og iOS-brukere kan få appen fra henholdsvis PlayStore og App Store.
  • Windows- og macOS-brukere kan laste ned den oppdaterte versjonen for stasjonære datamaskiner.
  • Bruk nettstedet messenger.yahoo.com for å få tilgang til Yahoo messenger
  • Og til slutt kan du også bruke e-postkontoen din for å få tilgang til Yahoo messenger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det