Fix: FFXIV & lsquo; kan ikke laste ned oppdateringsfiler & rsquo;

Mange brukere ser feilen "Kan ikke laste ned oppdateringsfiler" mens de enten laster ned oppdateringene eller installerer Final Fantasy 14. Denne feilen forstyrrer selvsagt nedlastingsprosessen, og du vil ikke kunne laste ned alle oppdateringsfilene for spillet. Å starte systemet på nytt, vente en stund og avinstallere spillet (hvis du oppdaterer det) ser ikke ut til å løse problemet også.

Det er et par ting som kan forårsake dette problemet. Den vanligste årsaken er port- eller ruteproblemet som virker logisk med tanke på hvordan det kan løses ved hjelp av et VPN. Selv om det ikke er det spesifikke problemet, vet vi at det er relatert til hvordan filene blir levert til deg. En annen grunn til at du kanskje ser denne feilen, er på grunn av brannmuren. Du kan ikke laste ned oppdateringen hvis brannmuren ikke tillater serveren å sende filer mot datamaskinen din.

Det er forskjellige løsninger, avhengig av årsaken til at nedlastingen mislykkes. Så prøv hver metode gitt nedenfor til problemet ditt er løst.

Tips

Prøv å deaktivere antivirusprogrammet ditt midlertidig før du prøver metodene nedenfor. Antivirusprogrammer har kjent å blokkere denne nedlastingen. Nesten alle antivirusprogrammer har et alternativ for deaktivering, slik at du ikke trenger å avinstallere applikasjonen. Bare høyreklikk på antivirusikonet fra systemstatusfeltet (nederst i høyre hjørne) og velg Deaktiver alternativet. Hvis det ikke er noe Deaktiver-alternativ der, åpner du antiviruspanelet ved å klikke på antivirus-ikonet fra systemstatusfeltet og prøver å finne deaktiveringsalternativet derfra.

Metode 1: Bruk en VPN

Dette er løsningen som har fungert for de fleste brukere. Å bruke en VPN for nedlasting av banen til fil løser problemet. Dette er hovedsakelig fordi bruk av VPN endrer nedlastingsruten.

Du kan bruke hvilken som helst VPN du vil ha. Det er mange VPN-er der ute i markedet. Bare last ned VPN-applikasjonen og installer den. Kjør VPN og start nedlastingen. De fleste VPN-ene tilbyr en gratis versjon eller en gratis prøveversjon. Så du trenger ikke å bekymre deg for betalingen også.

Merk: På grunn av måten VPN fungerer på, vil bruk av VPN redusere nedlastingsprosessen, selv om du har god Internett-hastighet. Så hvis du vet poenget, under nedlastingen, der feilen dukker opp, f.eks. Ved nedlastning på 490 MB, bytter du til VPN på eller rett før det punktet. Når oppdateringsfilen er lastet ned, kan du bytte tilbake til vanlig internett. Poenget er at du ikke trenger å laste ned alle filene via VPN. Fortsett å bytte til VPN der problemet ser ut til å skje.

Metode 2: Endre DNS-server

Endring av DNS-serveren har også løst problemet for mange brukere. Hvis du endrer DNS-serverne til DNS-servere på nivå 3 eller Googles DNS-servere, løses problemet.

Her er trinnene for å endre DNS-serverne

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv ncpa.cpl og trykk Enter

 1. Finn og høyreklikk på nettverkstilkoblingen. Velg Egenskaper

 1. Dobbeltklikk på Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) fra denne tilkoblingen bruker følgende elementer: seksjonen

 1. Klikk på alternativet Bruk følgende DNS-serveradresser:
 2. Skriv inn 8.8.8.8 i den foretrukne DNS-serveren
 3. Skriv 8.8.4.4 i den alternative DNS-serveren
 4. Sjekk alternativet validere innstillinger ved utgang

 1. Klikk på ok, og velg deretter Ok Dette gjelder for Google DNS-serverne.
 2. Trykk nå på Windows-tasten en gang
 3. Skriv cmd i startsøket
 4. Høyreklikk ledeteksten og velg kjør som administrator fra søkeresultatene

 1. Skriv ipconfig / flushdns og trykk Enter
 2. Skriv ipconfig / release og trykk Enter
 3. Skriv ipconfig / fornye og trykk Enter

 1. Lukk ledeteksten

Sjekk nå og se om det løser problemet. Hvis problemet vedvarer, følg trinnene nedenfor

 1. Følg trinn 1-5 gitt ovenfor
 2. Skriv 4.2.2.2 i den foretrukne DNS-serveren
 3. Skriv 4.2.2.4 i den alternative DNS-serveren
 4. Sjekk alternativet validere innstillinger ved utgang
 5. Klikk på OK, og velg deretter OK igjen

 1. Følg trinn 10-16 gitt ovenfor

Dette bør løse problemet for deg.

Metode 3: Brannmurinnstillinger

Problemet kan også skyldes brannmuren din. Siden brannmuren din er det som tillater eller stopper dataene som når frem til datamaskinen din, kan det være at den stopper nedlastingen. Du kan slå av brannmuren for et kort øyeblikk og sjekke om den løser problemet. Hvis problemet ikke skjer med brannmuren slått av, så hold den av til nedlastingen er fullført. Du kan deretter slå den på når nedlastingen er fullført.

Merk: Brannmur spiller en veldig viktig rolle for å holde datamaskinen sikker. Så gjør det på egen risiko. Selv om du slo av brannmuren, ikke glem å slå den på igjen når du er ferdig med nedlastingen.

Her er trinnene for å slå av brannmuren

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv inn firewall.cpl og trykk Enter

 1. Klikk Slå Windows-brannmur på eller av

 1. Velg alternativet Slå av Windows-brannmur (anbefales ikke). Velg dette alternativet i både delen for offentlige nettverksinnstillinger og private nettverksinnstillinger

 1. Klikk OK

Prøv å laste ned oppdateringsfilene nå.

Merk: Når du er ferdig, slår du på brannmuren ved å følge trinn 1-3 og deretter velge alternativet Slå på Windows-brannmur fra begge seksjoner.

Metode 4: Slett mappe fra dokumenter

En annen måte å løse dette mislykkede oppdateringsfilproblemet på er å slette en bestemt mappe fra dokumentmappen på PCen. Denne mappen tilhører Final Fantasy 14-spillet. Når mappen er slettet, bør du prøve uten oppdatering på nytt fra frakoblet damp.

Her er trinnene for å slette mappen

 1. Hold Windows-tasten og trykk på E . Dette åpner filutforskeren
 2. Klikk på Dokumenter fra venstre rute
 3. Dobbeltklikk på Mine spill
 4. Dobbeltklikk på Final Fantasy XIV - A Realm Reborn
 5. Dobbeltklikk på Nedlastinger
 6. Dobbeltklikk Patch
 7. Finn og høyreklikk mappen som heter 4e9a232b . Velg Slett og bekreft eventuelle ytterligere beskjeder.

Når mappen er slettet, kjør damp i frakoblet modus og prøv å lappe filene nå. Problemet skal være løst nå.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det