Fix: MSVCR120.dll mangler på Windows 7, 8 og 10

msvcr120.dll er en viktig fil for Windows-operativsystemet. Den brukes til å trekke ut forskjellige ressurser for tredjepartsapplikasjoner. Den er knyttet til programmeringsspråket C ++. Manglende fil betyr at programmene som kjører på dette språket ikke vil starte vellykket, da de ikke finner den nødvendige filen.

Det er forskjellige løsninger på dette problemet. Vi kan prøve å installere C ++ omfordelbare pakker på nytt. Start med den første løsningen og arbeid deg nedover. Etter å ha utført hver løsning, bør du prøve å kjøre applikasjonen. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du prøve å installere det på nytt. Vær oppmerksom på at disse løsningene fungerer for nesten alle versjoner av Windows.

Følg disse trinnene for å installere et program på nytt:

 1. Trykk Windows + R og skriv “appwiz.cpl” og trykk Enter.
 2. Et nytt vindu kommer frem som består av alle applikasjonene som er installert på datamaskinen din. Høyreklikk på applikasjonen og velg “avinstaller”.
 3. Start datamaskinen på nytt før du installerer den på nytt.

Løsning 1: Kjører systemfilkontroll

System File Checker (SFC) er et verktøy som er til stede i Microsoft Windows som lar brukerne skanne datamaskiner for korrupte filer i operativsystemet. Dette verktøyet har vært der i Microsoft Windows siden Windows 98. Det er et veldig nyttig verktøy for å diagnostisere problemet og kontrollere om noe skyldes korrupte filer i Windows.

Vi kan prøve å kjøre SFC og se om problemet vårt blir løst. Du får ett av de tre svarene når du kjører SFC.

 • Windows fant ingen brudd på integriteten
 • Windows Resource Protection fant korrupte filer og reparerte dem
 • Windows Resource Protection fant korrupte filer, men klarte ikke å fikse noen (eller alle) av dem
 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ taskmgr ” i dialogboksen og trykk Enter for å starte datamaskinens oppgavebehandling.
 2. Klikk nå på Filalternativ øverst til venstre i vinduet og velg " Kjør ny oppgave " fra listen over tilgjengelige alternativer.

 1. Skriv nå " powershell " i dialogboksen og sjekk alternativet under som sier " Opprett denne oppgaven med administrative rettigheter ".

 1. En gang i Windows Powershell, skriv “ sfc / scannow ” og trykk Enter . Denne prosessen kan ta litt tid ettersom hele Windows-filene dine skannes av datamaskinen og blir sjekket for korrupte faser.

 1. Hvis du støter på en feil der Windows oppgir at den fant en feil, men ikke klarte å fikse dem, bør du skrive “ sfc / verifiser bare ”. Vent til prosessen er fullført.
 2. Hvis du fremdeles ikke klarer å reparere de korrupte filene, kjører du kommandoen “ DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth ” i PowerShell. Dette vil laste ned de korrupte filene fra Windows-oppdateringsserverne og erstatte de korrupte. Vær oppmerksom på at denne prosessen også kan ta litt tid i henhold til internettforbindelsen din. Ikke avbryt på noe tidspunkt og la det gå.

Hvis en feil ble oppdaget og løst ved hjelp av metodene ovenfor, start datamaskinen på nytt, installer programmet på nytt og sjekk om det starter riktig.

Løsning 2: Laste ned MySQL Installer Community

Hvis du har problemer når du kjører forskjellige MySQL-applikasjoner, for eksempel MySQL Workbench etc., anbefales det at du installerer MySQL Installer Community på din PC. Dette verktøyet vil oppdage at systemet ditt mangler noen Visual Studio-komponenter og vil sannsynligvis starte et Visual Studio-installatør for minimale komponenter og fylle ut hullene. Forsikre deg alltid om at du laster ned applikasjonen fra det offisielle MySQL-nettstedet.

Løsning 3: Installer Visual C ++ Redistribuerbare pakker på nytt

Msvcr120.dll er en viktig fil for Windows-operativsystemet. Hvis msvcr120.dll mangler, vil du ikke kunne starte spill som forklart innledningen. For å erstatte den manglende filen kan vi laste ned hele den omfordelbare pakken og installere den. Vær oppmerksom på at du alltid bør unngå å laste ned .dll-filer fra internett fra ikke-offisielle nettsteder. De kan være infisert med skadelig programvare og virus og kan smitte datamaskinen din enkelt.

 1. Gå over til den offisielle Microsoft-nedlastingen
 2. Klikk på Last ned- knappen når du har valgt språk.

 1. Velg “ vredist_x64.exe ” og trykk Neste . Rett etter at nedlastingen starter. Lagre filen på et tilgjengelig sted og kjør exe-filen.

 1. Etter at installasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Hvis du bruker 64-biters Windows, kan du installere begge deler (vredist_x64.exe og vredist_x86.exe). Men hvis du har 32 bit, bør du bare installere “vredist_x86.exe”.

Løsning 4: Skanning etter virus

.dll-filer er en av de mest populære vertene for virus og skadelig programvare for å komme inn på datamaskinen din. Hvis du mistenker at datamaskinen din er infisert, bør du skanne datamaskinen så raskt som mulig for å fjerne malware / virus. Du bør bruke antivirusprogrammet du bruker for øyeblikket. Hvis du ikke har en, kan du bruke Windows Defender.

 1. Trykk på Windows + S for å starte startmenyens søkefelt. Skriv " Windows Defender " og åpne det første resultatet som kommer frem.

 1. På høyre side av skjermen ser du et skannealternativ. Velg full skanning og klikk på Skann Denne prosessen kan ta litt tid ettersom Windows skanner alle datamaskinens filer en etter en. Vær tålmodig og la prosessen fullføres tilsvarende.

 1. Hvis det var skadelig programvare på datamaskinen din, la verktøyet fjerne og starte datamaskinen på nytt før du starter programmet på nytt.

Merk: Du kan også kjøre Microsofts sikkerhetsskanner siden den har de nyeste virusdefinisjonene og sjekke om den finner avvik.

Løsning 5: Installer begge VC Redist-pakkene

Noen ganger kan det hende du må installere alle VC Redist-pakkene dine på nytt og deretter installere både 32-biters og 64-biters versjonen av programvaren for at den skal fungere skikkelig. Derfor vil vi i dette trinnet først avinstallere eldre VC Redist-installasjoner og deretter installere alle VC Redist-pakker på nytt. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “appwiz.cpl” og trykk “Enter” for å åpne vinduet for appadministrasjon.
 3. I appadministrasjonsvinduet blar du ned og høyreklikker på applikasjonen “Visual C ++ Redistributable” .
 4. Velg “Avinstaller” fra listen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fjerne programvaren fra datamaskinen.
 5. Gjenta dette trinnet for alle installasjoner av programvaren.
 6. Gå videre til Microsofts nettsted og last ned følgende installasjoner en etter en.
  • Microsoft Visual C ++ Omfordelbar 2005 64-bit + 32-bit
  • Microsoft Visual C ++ 2008 omfordelbar pakke (x86)
  • Microsoft Visual C ++ 2008 omfordelbar pakke (x64)
  • Microsoft Visual C ++ 2010 omfordelbar pakke (x86)
  • Microsoft Visual C ++ 2010 omfordelbar pakke (x64)
  • Visual C ++ Omfordelbare pakker for Visual Studio 2013 32 + 64 bit
  • Visual C ++ kan omfordeles for Visual Studio 2015
 7. Etter å ha lastet ned alle disse, installerer du dem på datamaskinen din en etter en ved å utføre installasjonsfilene.
 8. Etter at du har installert disse, må du sjekke om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 6: Installere Windows-oppdateringer

Det er mulig at det er tilgjengelige oppdateringer for Windows-operativsystemet ditt, men de har ikke blitt implementert på systemet ditt på grunn av at dette problemet blir utløst. Derfor vil vi i dette trinnet se etter og bruke oppdateringer. For det:

 1. Trykk på “Windows” + “I” for å åpne innstillingene og klikk på alternativet “Oppdateringer og sikkerhet” .
 2. I delen Oppdateringer klikker du på "Windows Update" -knappen fra venstre rute og klikker på alternativet "Se etter oppdateringer" .
 3. Etter å ha sjekket for oppdateringer, vil Windows automatisk installere tilgjengelige oppdateringer på datamaskinen din.
 4. Etter å ha oppdatert Windows, sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 7: Installer programmet på nytt

Hvis du står overfor dette problemet i et bestemt program eller i et spill som ikke klarer å starte og spretter opp denne feilen, er det mulig at det ikke var riktig installert til å begynne med. Derfor er det viktig at hvis du ikke klarer å fikse det med alle trinnene vi har nevnt ovenfor, bør vi gå videre mot å installere spillet / applikasjonen som ikke kan starte på nytt. For det, avinstaller det fra eget avinstalleringsprogram eller fra appadministrasjonsvinduet som vi har gjort ovenfor, og installer det deretter på nytt ved å laste det ned fra kilden igjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det