Fix: Outlook fast på innlasting av profil & lsquo; 2010, 2013 og 2016 & rsquo;

Noen Windows 10-brukere har klaget over et Outlook-problem som forhindrer at det åpnes ordentlig. Dette problemet er vanlig med alle Outlook-versjoner fra 2007 til Outlook 365.

Dette er et vanlig mønster for dette problemet - brukeren installerer Outlook, setter den opp og programmet lastes uten problemer. Deretter er Outlook stengt, men henger på ubestemt tid ved lasteskjermen mens " Loading Profile " vises. Meldingen forblir til tvangsstengt. I noen tilfeller springer det bare opp "Kan ikke starte Outlook" -feilen og lastes ikke i det hele tatt.

Hvis du for øyeblikket har å gjøre med dette problemet, kan vi hjelpe. Nedenfor finner du en samling metoder som har hjulpet Windows 10-brukere med å starte Outlook på nytt. Men før vi kommer til løsningene, er det en liste over de vanligste synderne:

 • Ødelagt Outlook-profil
 • Glitret navigasjonspanel
 • Dårlig PST / OST-fil
 • Utsiktene starter i kompatibilitetsmodus
 • Outlook starter ikke med administratorrettigheter
 • Glitched add-in

Nå som du kjenner problemårsakerne, følg metodene nedenfor i rekkefølge til du finner en løsning som fungerer.

Merk: Før du går gjennom metodene, må du sørge for at dette ikke er et resultat av en dårlig installasjon. Avinstaller Office-pakken og kjør Outlook på nytt. Hvis det ikke løste problemet ditt, kan du gå til løsningene nedenfor.

Metode 1: Kjører Outlook som administrator

Dette kan virke som en billig løsning, men det gjorde det mulig for mange brukere å få Outlook til å fungere igjen. Så langt er løsningen bekreftet at den fungerer på Windows 10, det kan ikke skade å prøve den på et eldre operativsystem. Alt du trenger å gjøre er å høyreklikke på den kjørbare Outlook.exe og klikke på Kjør som administrator .

Merk: Husk at høyreklikk på Outlook-ikonet kanskje ikke viser deg muligheten til å kjøre som administrator. Hvis det er tilfelle, naviger til C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office 14 \ 15 \ 16 (avhengig av din Outlook-versjon) og høyreklikk på den kjørbare filen der.

Metode 2: Deaktivering av Outlooks kompatibilitetsinnstillinger

Det er ganske mystisk hvordan Windows 10 bestemmer seg for å starte Outlook i kompatibilitetsmodus for Windows 7. Noen brukere har rapportert at problemet deres ble løst når de deaktiverte Outlook som kjører i kompatibilitetsmodus. Her er en rask guide om hvordan du sjekker om Outlook åpnes i kompatibilitetsmodus og hvordan du deaktiverer det:

 1. Naviger til hvor du installerte Outlook, høyreklikk på Outlook.exe og velg Egenskaper .

  Merk: Standard installasjonssted er: C: \ Program Files \ Microsoft Office / Office 14 \ 15 \ 16 (avhengig av Outlook-versjonen)

 2. Velg kategorien Kompatibilitet og fjern merket for boksen ved siden av Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for. Klikk Bruk for å bekrefte valget.

 3. Åpne Outlook fra den samme kjørbare filen og se om den kommer forbi skjermbildet " Laster profil ".

Metode 3: Tilbakestille navigasjonspanelet

I Outlook finner du navigasjonspanelet på venstre side av skjermen. Det gir enkel tilgang til e-post, kalendere, oppgaver og kontakter. Problemet er at det lett kan gli ut og forhindre at Outlook starter riktig. Heldigvis er det en enkel løsning som vil tilbakestille navigasjonspanelet til standard tilstand, ikke glitched. Slik gjør du det:

 1. Lukk Outlook helt.
 2. Trykk på Windows-tasten + R og skriv " Outlook.exe / resetnavpane " og trykk Enter .

 3. Outlook vil gå tilbake til standardtilstanden til navigasjonspanelet og åpne.

Metode 4: Åpne Outlook i flymodus

Dette er en midlertidig løsning, men det har fungert for mange brukere. Som det viser seg, har kutting av internettforbindelsen under den første oppstarten av Outlook hjulpet mange brukere å komme forbi innlastingsprofilskjermen . Nå er det flere måter å deaktivere nettverksgrensesnittet på, men vi valgte å bruke flymodus siden det er lettere. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Lukk Outlook og alle tilknyttede dialogbokser.
 2. Klikk på nettverksikonet (nederst til høyre på skjermen).

 3. Klikk på flymodusknappen for å aktivere den.

 4. Åpne Outlook og vent til det kommer forbi Loading Profile- skjermen. Klikk deretter på nettverket igjen og deaktiver flymodus. Etter et par sekunder skal Outlook begynne å laste inn e-post, kontakter og kalendere.

Metode 5: Starte Outlook i sikkermodus og deaktivere tillegg

Tillegg er gode for å forbedre Outlooks allerede gode funksjonalitet, men noen av dem har potensial til å gli ut og forhindre at Outlook starter på nytt. Når du starter Outlook i sikkermodus, hindres alle tilleggene i å lastes opp. Dette gjør det mulig for oss å trekke fra hvis problemet med " Laster profil " er forårsaket av et feil tillegg.

Trinnene nedenfor vil lede deg gjennom å starte Outlook i sikkermodus. Hvis lanseringen er vellykket, deaktiverer vi hvert tillegg og starter på nytt i normal modus. Dette er hvordan:

 1. Forsikre deg om at Outlook er helt lukket.
 2. Trykk på Windows-tasten + R og skriv "Outlook.exe / safe". Trykk Enter for å starte Outlook i sikkermodus.

 3. Du kan bli bedt om å bekrefte Outlook-profilen din. Gjør det for å gå videre.
 4. Velg kategorien Fil og klikk på Alternativer.

 5. Klikk på fanen Tillegg, utvid rullegardinmenyen ved siden av Administrer og velg COM-tillegg . Klikk på GO .

 6. Fjern merket i ruten ved siden av hvert tillegg for å deaktivere det. Trykk Ok og lukk Outlook.

 7. Start Outlook på nytt normalt og se om det kommer forbi startskjermen. Hvis det gjør det, kan du gå tilbake til Fil> Alternativer> Tillegg og systematisk aktivere tilleggene en etter en til du finner ut hva som forårsaker problemet.

Metode 6: Reparere Outlook-datafilen

En annen løsning som viste seg å være effektiv er å bruke reparasjonsverktøyet for innboks ( SCANPST.exe ) til å utføre en generell reparasjon av din personlige mappeprofil . Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Lukk Outlook helt.
 2. Naviger til C: \ Program Files og søk etter SCANPST.exe i søkeboksen øverst til høyre i File Explorer .

 3. Dobbeltklikk på ScanPST.exe og klikk Bla gjennom for å angi banen til PST-filen. Standardplasseringen er i Documents \ Outlook Files . Etter at PST er lastet, klikker du Start.

 4. Etter at prosessen er fullført, vil du bli vist en dialog med antall inkonsekvenser som er funnet. Merk av i boksen ved siden av "Ta sikkerhetskopi av den skannede filen før reparasjon" og klikk på Reparer.

 5. Etter at reparasjonen er fullført, åpner du Outlook igjen og ser om den klarer å komme forbi den første innlastingsskjermen.

Metode 7: Opprette en ny Outlook-profil

Før vi helt kan eliminere en ødelagt profil fra listen, la oss opprette en ny e-postprofil og se om Outlook klarer å starte opp. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Lukk Outlook.
 2. Trykk på Windows-tasten + R , skriv “ control mlcfg32.cpl ” og trykk Enter.

 3. Klikk på Vis profiler .

 4. Klikk på Legg til- knappen for å opprette en ny profil og sette inn et navn på den.

 5. Bruk automatisk oppsett av e-postkonto for å sette inn legitimasjonen din og konfigurere kontoen.

 6. Når du har konfigurert den nye profilen din, går du tilbake til det første e-postvinduet og gjør det til standardvalget. Du kan gjøre dette ved å klikke på Bruk alltid denne profilen og velg din nye profil fra listen. Trykk på Bruk for å lagre innstillingene dine.

 7. Start Outlook og se om problemet er eliminert.

Metode 8: Avinstallere NET Framework-oppdateringer

Mange brukere har rapportert at avinstallering av de to siste oppdateringene av .NET Framework klarte å få Outlook til å starte normalt igjen. Dette er hvordan:

 1. Trykk Windows-tasten + R og skriv “ appwiz.cpl ” og trykk Enter .

 2. Rull ned til Microsoft .NET Framework og avinstaller oppdateringene 4.5.2.

Metode 9: Avslutte bakgrunnsapplikasjoner

I noen tilfeller kan visse bakgrunnsapplikasjoner bruke viktige filer som må startes av Outlook på grunn av hvilke feilen kan utløses. Derfor, i dette trinnet, lukker vi disse bakgrunnsappene. For det:

 1. Naviger til følgende adresse
  C: \ Brukere \ (brukernavn) \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook
 2. Prøv å gi nytt navn til filen i denne mappen.
 3. Hvis filen har fått nytt navn, ikke fortsett med trinnene.
 4. Men for noen brukere kan det føre til en feil mens de prøver å gi nytt navn, denne feilen kan indikere at filen brukes i et annet program.
 5. Lukk applikasjonen helt, og åpne også oppgavebehandling og kontroller at det ikke er noen forekomst som kjører i bakgrunnen.
 6. Når søknaden er lukket, må du sjekke om problemet vedvarer.

Metode 10: Slette Outlook-profiler

I visse tilfeller kan en Outlook-profil ha blitt ødelagt over tid, og det kan forhindre Outlook i å laste inn ressursene sine riktig. Derfor vil vi i dette trinnet slette Outlook-profilene og deretter sjekke om problemet fortsatt vedvarer.

 1. Trykk på "Windows" + "R" -knappene for å åpne kjøremeldingen
 2. Skriv inn "Kontroll" og trykk "Enter" for å åpne kontrollpanelet.
 3. I kontrollpanelet klikker du på “Brukerkontoer” og velger deretter “E-post”.
 4. I profilvinduet velger du hver profil en etter en og velger “Fjern”.
 5. Etter å ha gjort dette, klikk på "Apply" og deretter på "OK".
 6. Trykk nå "Windows" + " R " for å åpne Kjør-ledeteksten.
 7. Skriv inn “Regedit” og trykk “Enter”.
 8. Naviger til følgende registernøkkel.
  HKEY_CURRENT_USER \ Programvare \ Microsoft \ Office \ 16.0 \ Profiler
 9. Fjern også alle profilene herfra.
 10. Nå starter du Outlook, og den vil be deg om å logge inn med legitimasjonen din og deretter opprette en ny profil.
 11. Sjekk om problemet vedvarer.

Metode 11: Fjerne kontornøkkel

I noen tilfeller kan det hende du har noen gjenværende nøkler fra forrige installasjon på grunn av en oppgradering fra en eldre versjon av Microsoft Office til en nyere. Derfor vil vi i dette trinnet slette den nøkkelen og deretter sjekke om problemet fortsatt vedvarer.

 1. Lukk alle forekomster av Microsoft Outlook og Office.
 2. Trykk "Windows" + "R" for å åpne kjøringsprompten.
 3. Skriv inn “Regedit” og trykk “Enter”.
 4. I registeret navigerer du til følgende sted.
  HKEY_CURRENT_USER \ Programvare \ Microsoft \ Office
 5. Slett her nøkkelen fra en tidligere versjon av Office, og opprett en ny Outlook-profil som angitt i de forrige metodene.
 6. Sjekk for å se om problemet fortsatt vedvarer.

Metode 12: IP-utgivelse

I visse tilfeller kan problemet løses ved å frigjøre IP-en mens skjermbildet for lasting av profilen sitter fast og deretter fornye den etter at den har startet opp. Dette er en slags løsning, og det hjelper med å redusere feil på grunn av feil IP-konfigurasjon. For å implementere denne løsningen:

 1. Start Outlook og vent til det setter seg fast på skjermbildet "Laster inn profiler".
 2. Trykk på "Windows ' + " R "for å åpne kjøremeldingen.
 3. Skriv inn “cmd” og trykk “Skift” + “Ctrl” + “Enter” for å gi administrative rettigheter.
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk “Enter” mens skjermen sitter fast i Outlook.
  Ipconfig / release
 5. Nå lastes Outlook-skjermen, og det skal ta deg gjennom. I dette tilfellet skriver du inn følgende kommando og trykker "Enter".
  Ipconfig / fornye
 6. Klikk på “ Send / motta alle mapper ” i Outlook, og sjekk om problemet vedvarer.

Metode 13: Deaktivering av maskinvareakselerasjon

I visse tilfeller kan det hende at maskinvareakselerasjonen for Outlook er aktivert på grunn av at enkelte komponenter i applikasjonen kanskje ikke lastes riktig. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere maskinvareakselerasjonen etter å ha kjørt appen som administrator.

 1. Høyreklikk på Outlook.exe-ikonet på skrivebordet og velg "Kjør som administrator".
 2. Vent til applikasjonen blir startet riktig.
 3. I Outlook klikker du på "File" -alternativet og velger deretter "Options".
 4. Klikk på “Avansert” og deretter på “Skjerm”.
 5. Merk av for " Deaktiver maskinvareakselerasjon " i Outlook.
 6. Sjekk om problemet vedvarer.

Alternativt:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Regedit” og trykk “Enter”.
 3. Naviger til følgende sted i registerredigereren.
  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 16.0 \ Common
 4. Opprett en ny nøkkel her og gi den navnet “Grafikk”.
 5. Velg Grafikk-tasten, høyreklikk og velg ny, og klikk deretter på “ DWORD (32-bit) verdi” -alternativet.
 6. Navngi denne “ DisableHardwareAcceleration” og endrer verdien til “1”.
 7. Lukk Registerredigering og sjekk om problemet vedvarer.

Generelle løsninger:

 1. Sørg for å fjerne alle lagrede e-poster og passord fra Windows Credentials Manager.
 2. Sørg for å sjekke sikkerhetsnivået til Gmail og bekrefte at det er innstilt slik at Outlook kan synkroniseres.
 3. Kontroller at Office-installasjonen ikke stemmer overens med Outlook.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det