Slik løser du ingen rutefeil på Discord

Mange Discord-brukere forhindres i å bli med i talekanaler av No Route- feilen. No Route-feilen faller i samme kategori som ICE Checking og Stuck RTC Connecting-feilene. I alle tilfeller blir Discord stoppet i sporene når du prøver å koble til en taleserver.

Hva forårsaker Discord No Route Error?

Etter å ha undersøkt problemet og sett på forskjellige brukerrapporter, klarte vi å identifisere noen scenarier der denne feilen kan oppstå:

 • IP-adressen som ble tildelt PC-en ble endret - Dette skjer vanligvis med dynamisk IP som regelmessig endres. I dette tilfellet er løsningen så enkel som å starte Modem + Router + Computer på nytt.
 • Tredjeparts brannmur eller Antivirus svartelister splid - Når dette skjer, vil Discord ikke ha lov til å opprettholde en utgående forbindelse med en ekstern server.
 • Datamaskinen bruker en VPN uten UDP - Dette er en vanlig forekomst siden Discord er designet for kun å fungere med VPN-løsninger som har UDP (User Datagram Protocol).
 • Discord er blokkert av nettverksadministrator - hvis du prøver å bruke Discord på jobben eller fra et skolenettverk, kan Discord bli blokkert.
 • Serverens taleområde er inkompatibelt med klienten din - Dette rapporteres å skje når du prøver å koble til en server som er vert på et annet kontinent. Løsningen, i dette tilfellet, er å be administratoren om å endre serverens stemmeområde.
 • QoS fungerer ikke med nettverket ditt - Kanskje nettverket ditt ikke er egnet til å støtte Quality of Service High Packet Priority. Heldigvis, kan du deaktivere den fra tale- og videoinnstillinger

Hvordan fikse feilen Ingen rute

Hvis du leter etter en måte å løse denne spesielle Discord-feilen, vil denne artikkelen gi deg en samling feilsøkingstrinn. Nedenfor har du flere forskjellige metoder som andre brukere i en lignende situasjon har fulgt for å få problemet løst.

For å sikre de beste resultatene, start med den første metoden og arbeid deg nedover til du snubler over en løsning som er effektiv for å løse problemet for ditt spesielle scenario.

Men før du går videre med løsningene, må du sørge for at nettverket ditt er privat (ikke offentlig).

Metode 1: Start modem / ruter og datamaskin på nytt

Første ting først, la oss sørge for at problemet ikke kan løses med en enkel omstart. The  No Route  feilen er ofte oppstått i de tilfeller hvor IPV6-tilkoblingen ble avbrutt av en dynamisk IP som forandrer.

Du kan bekrefte om dette problemet er midlertidig ved å starte ruteren (eller modemet) og PC-en på nytt. Det er ikke nødvendig å tilbakestille nettverksinnstillingene for ruten din - du kan bare koble fra strømkabelen og koble den til igjen.

Ved neste oppstart må du kontrollere om du kan koble til Discord taleservere uten å snuble på No Route-feilen. Hvis feilen fremdeles oppstår, fortsett nedover med neste metode nedenfor.

Metode 2: Avinstaller tredjeparts brannmur eller Hviteliste Discord (hvis aktuelt)

En annen mulig årsak til No Root-feilen er en overbeskyttende AV eller brannmur som hindrer Discord i å opprettholde utgående tilkoblinger. Det er vanskelig å avgjøre om sikkerhetsløsningen din forårsaker feilen, fordi deaktivering av sanntidsbeskyttelse ikke vil være avgjørende, siden de samme reglene forblir på plass.

Den eneste måten å avgjøre om dette scenariet gjelder, er å avinstallere antivirusløsningen din fullstendig og se om Discord klarte å koble til en ny taleserver. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette riktig:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter innappwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .Kjør dialog: appwiz.cpl
 2. Inne i programmer og funksjoner , rull ned for å finne tredjeparts sikkerhetsløsningen, høyreklikk deretter på den og velg Avinstaller.
 3. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere tredjeparts AV eller brannmur fra systemet ditt.
 4. Følg denne veiledningen for å sikre at du fjerner alle gjenværende filer fra sikkerhetsløsningen.
 5. Start datamaskinen på nytt og se om Discord kan koble til uten problemer.

Metode 3: Fjern VPN eller bruk en med UDP (hvis aktuelt)

Denne spesielle feilen er også rapportert å oppstå når brukeren aktivt bruker en VPN-løsning som ikke er konfigurert til å bruke UDP (User Datagram Protocol) . Dette problemet oppstår fordi Discord-appen ikke er designet for å kjøre med VPN-er som ikke bruker User Datagram Protocol.

Hvis du bruker en VPN-løsning, kan du kontakte nettstedet for tjenesteleverandører for informasjon om bruken av UDP. Du kan også bekrefte om VPN forårsaker problemet ved å deaktivere det og prøve å koble til Discord til en ny taleserver.

Hvis du finner ut at VPN-løsningen din faktisk forårsaker problemet, kan du velge en annen VPN-leverandør eller holde "anonymitetstjenesten" deaktivert mens du bruker uenighet.

Hvis denne metoden ikke gjaldt situasjonen din, fortsett nedover med neste metode nedenfor.

Metode 4: Bekreft om Discord er blokkert av nettverksadministratoren din

Hvis du bare støter på denne feilen når du prøver å bruke DIscord fra et arbeids- eller skolenettverk, har kommunikasjonsapper sannsynligvis blitt blokkert av nettverksadministratoren.

Selv om dette kan gi deg problemer, er det en tilpasning du kan gjøre for å la Discord kommunisere med eksterne servere og omgå No Route- feilen. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter “ kontroll ” og trykk Enter for å åpne Kontrollpanel .Kjør dialog: kontroll
 2. Gå til Nettverk og Internett> Nettverks- og delingssenter inne i kontrollpanelet . Klikk deretter på Tilkoblinger hyperkobling tilknyttet din private nettverkstilkobling.Klikk på Tilkoblinger hyperkobling
 3. I neste vindu klikker du på Egenskaper .
 4. Gå til kategorien Nettverk i Egenskaper- skjermbildet for tilkoblingen din, velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)  og klikk på Egenskaper igjen.

 5. Deretter går du ned til DNS-serverinnstillingene og endrer den til Bruk følgende DNS-serveradresser . Still nå verdien til  Foretrukket DNS- server til 8 8 8 8 og verdien til Alternativ DNS-server til 8 8 4 4.  Klikk deretter OK for  å lagre endringene.

 6. Lukk alle åpnede vinduer og start datamaskinen på nytt. Ved neste oppstart skal Discord-appen din koble til en ny taleserver uten feilen Ingen rute . Hvis den samme feilen vedvarer, fortsett nedover med neste metode nedenfor.

Metode 5: Endre serverens stemmeområde

Hvis du bare får denne feilen når du prøver å koble til en venn som bor på et annet kontinent, er problemet mest sannsynlig fordi serveren har en annen stemmeområde som deg selv.

I dette tilfellet er løsningen å be administratoren av serveren om å angi en annen stemmeområde enn serverinnstillingene. Serverinnstillingene kan endres av administratoren ved å gå til Serverinnstillinger> Serverregion.

Metode 6: Deaktiver QoS fra tale- og videoinnstillinger

Det er flere rapporterte tilfeller av Discord No Route-feil som er løst ved å deaktivere QoS fra brukerinnstillingene. Dette problemet er kjent for å skje på datamaskiner, som ikke kan følge med på høy kvalitet på tjenestekvaliteten.

Heldigvis kan dette problemet lett løses ved å deaktivere QoS (Quality of Service) fra brukerinnstillingene. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Åpne Discord og klikk på tannhjulikonet nær kontoen din (nederst til venstre).
 2. Deretter ruller du ned til App Innstillinger og klikk på Voice og Video .
 3. Dem. bla ned til Quality of Service og sørg for at bryteren tilknyttet Enable Quality of Service High Packet Priority er deaktivert.

 4. Lukk Discord, åpne den igjen og se om No Route- feilen fremdeles oppstår. Hvis du fremdeles ser den samme feilen, fortsett nedover med neste metode nedenfor.

Metode 7: Spyling av DNS-innstillingen

Et par brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de brukte en serie kommandoer i ledeteksten for å tilbakestille IP-konfigurasjonene. Noen brukere rapporterer at følgende prosedyre løste problemet permanent, mens andre rapporterer at de må gjenta disse trinnene regelmessig for å omgå feilmeldingen.

Her er en rask guide med trinnene for å tilbakestille IP-konfigurasjonen:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst.Kjør dialog: cmd og trykk Ctrl + Shift + Enter
 2. I kommandoprompten Forhøyet skriver du inn følgende kommando og trykker Enter :
  ipconfig / release
 3. Når den nåværende IP-konfigurasjonen er utgitt, skriver du inn følgende kommando og trykker Enter for å skylle DNS:
  ipconfig / flushdns
 4. Til slutt skriver du inn følgende kommando for å fornye IP-konfigurasjonen:
  ipconfig / fornye
 5. Start maskinen på nytt og se om No Route- feilen er løst ved neste oppstart.

Hvis ingenting har fungert for deg så langt, kan det hende brannmuren til nettverksruteren blokkerer Discord. For å utelukke det, enten senk nettverkets brannmurinnstilling eller bytt til et annet nettverk. Du kan velge å bruke hotspot på mobiltelefonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det