Fix: Recaptcha fungerer ikke i Google Chrome

Flere Chrome-problemer har problemer med å bruke reCAPTCHA fra en Google Chrome-nettleser. De fleste berørte brukere rapporterer at Recaptcha først vises, men når brukeren klikker på den, forsvinner bare Recaptcha. Når nettstedet lastes inn på nytt, mottas berørte brukere en melding som advarer dem om at " Datamaskinen eller nettverket ditt kan sende automatiske spørsmål ."

Hva forårsaker problemet "Recaptcha fungerer ikke i Chrome"?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategier som berørte brukere som ble distribuert for å få problemet løst. Basert på det vi samlet, er det flere ganske vanlige scenarier som vil utløse denne feilmeldingen:

 • Chrome er ikke oppdatert til den nyeste versjonen - En av de vanligste årsakene til at denne feilen oppstår, er den av en utdatert Chrome-versjon. ReCaptcha vil aktivt se på nettleserversjonen før du gir deg tilgang. Dette gjelder alle nettleserversjoner, ikke bare Chrome. I dette tilfellet er løsningen å oppdatere Google Chrome til den nyeste versjonen.
 • Korrupt Chrome-nettleserprofil - Flere berørte brukere har rapportert at problemet for dem forsvant på ubestemt tid så snart de tvang Google Chrome til å opprette en ny nettleserprofil. Dette trinnet kan gjøres manuelt ved å gi nytt navn til den eksisterende nettleserprofilen (standard). Se metode 2 for mer informasjon.
 • VPN eller proxy-tjeneste spiller ikke bra med reCaptcha - Som noen brukere har påpekt, er det noen VPN- og proxy-tjenester som vil skape dette problemet med reCaptcha V2-bekreftelse. I de fleste tilfeller er den beste løsningen å kontakte støtte for VPN / proxy-leverandør eller gå videre til en annen leverandør.
 • Datamaskinens IP-adresse er i et utestengt område - Problemet kan oppstå hvis du er uheldig nok til å få en IP plassert i et utestengt område som Captchas-database er kjent med. Hvis du jobber med en dynamisk IP, vil en løsning være å tvinge Internett-leverandøren din til å gi deg en annen IP (en som forhåpentligvis ikke er i et forbudt område).
 • Malwareinfeksjon - En malwareinfeksjon kan også være ansvarlig for dette spesielle problemet. Nettleserkaprere og adwareinjektorer kan sende for mange prosessforespørsler til reCaptcha til programvaren bestemmer seg for å forhindre deg i å bruke den. I dette tilfellet er løsningen å rense systemet for malwareinfeksjon og installere Google Chrome på nytt.

Hvis du sliter med å løse dette problemet, vil denne artikkelen gi deg et par bekreftede feilsøkingstrinn. Nedenfor vil du oppdage en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å komme seg rundt reCaptcha.

For å maksimere effektiviteten, følg metodene nedenfor i den rekkefølgen de presenteres. Du bør til slutt snuble over en løsning som tar seg av problemet for deg.

Metode 1: Oppdater Chrome til den nyeste versjonen

Du kan støte på dette problemet på grunn av en Google Chrome-feil som siden ble lappet. Husk også at en av reCaptcha V2 de viktigste kravene er å opprettholde en nettleserversjon. Med dette i bakhodet, deaktiver eventuell programtillegg eller programvare som blokkerer oppdateringsprosessen (hvis du har noen), og følg instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne Google Chrome og klikk på handlingsknappen (trepunktsikon) øverst til høyre. Gå deretter til Hjelp> Om Google Chrome .Gå til Innstillinger> Hjelp> Om Google Chrome
 2. Når du åpner dette neste vinduet, skanner Chrome for å se om en ny versjon er tilgjengelig. Hvis det er det, blir du bedt om å installere det.Oppdater Google Chrome
 3. Ved neste oppstart av nettleseren, besøk reCaptcha-vinduet på nytt og se om problemet er løst.

Hvis du fortsatt støter på det samme problemet, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Opprette en ny Chrome-nettleserprofil

Noen få brukere som sliter med å løse det samme problemet har rapportert at problemet ble løst etter at de opprettet en ny nettleserprofil. Denne metoden ser ut til å antyde at en ødelagt nettleserprofil også kan ende opp med å forårsake akkurat dette problemet.

Følg trinnene nedenfor for å opprette en ny nettleserprofil i et forsøk på å løse problemet med Recaptcha not Working in Chrome:

 1. Lukk Google Chrome helt (sørg for at prosessen ikke fremdeles åpnes inne i skuffelinjen).
 2. Åpne Windows Utforsker (Windows-tast + E) og naviger til følgende sted ved å lime den inne i navigasjonslinjen og trykke Enter:
  % LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ User Data \ 
 3. Inne i brukerdata- mappen, høyreklikk på standardmappen og velg Gi nytt navn. Gi den deretter navnet “ Backup Backup “. Dette vil tvinge Chrome-nettleseren til å opprette en ny standardmappe ved neste oppstart, som ender med å opprette en ny nettleserprofil.
 4. Åpne Google Chrome for å tvinge den til å opprette en ny nettleserprofil og gå til en reCaptcha-side for å se om problemet er løst.

Metode 3: Deaktivering av VPN- eller proxy-tjenesten

Som noen berørte brukere har påpekt, kan reCaptcha-funksjonaliteten også bli hindret av en VPN-løsning. Hvis du virkelig bruker et VPN-program, deaktiver det midlertidig og se om reCaptcha-problemet er eliminert.

Hvis problemet ikke lenger oppstår mens VPN er deaktivert og du betaler for en premiumtjeneste, må du kontakte tjenesteleverandøren og be om veibeskrivelse for hvordan du kobler riktig.

Det samme gjelder hvis du bruker en proxy-tjeneste - start med å deaktivere den og se om problemet fortsatt oppstår. Hvis den ikke gjør det, kan du se etter en annen leverandør eller kontakte support.

Metode 4: Tilbakestill IP-adresse

Hvis du opplever dette problemet med flere nettlesere (ikke bare på Google Chrome), er en løsning som ser ut til å ha hjulpet mange brukere å tilbakestille IP-adressen. Husk at det er et stort antall databaser (offentlige eller private) som holder oversikt over mistenkelige IP-adresser.

Hvis du er uheldig nok til å ha en IP i mistenkt rekkevidde, kan det hende at reCAPTCHA-meldingen gir deg ytterligere sperringer. I dette tilfellet kan du omgå problemet ved å tvinge ruteren / modemet til å tildele en ny IP-adresse.

Siden de fleste Internett-leverandører i dag gir dynamiske IP-adresser, vil du mest sannsynlig tilbakestille IP-en din bare ved å koble fra internettforbindelsen og koble til for å få en ny IP-adresse. Eller du kan følge trinnene nedenfor for å tilbakestille IP-adressen din manuelt:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst. Hvis du blir bedt om det av UAC (User Account Control) , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Skriv inn følgende kommandoer i rekkefølge i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter etter hver for å tilbakestille IP-adressen:
  netsh winsock reset netsh int ip reset ipconfig / slipp ipconfig / fornye
 3. Når alle kommandoene er behandlet, åpner du Google Chrome igjen og ser at re-Captcha fungerer som den skal.

Metode 5: Skanningssystem med Malwarebytes

ReCaptcha-problemer er også knyttet til skadelig programvare som nettleserkaprere og trojanere. De vanligste tilfellene er infisert med filer i Chrome-mappen (adware og kaprere).

I dette spesielle tilfellet har de fleste berørte brukere rapportert at problemene deres har forsvunnet på magisk vis etter at de brukte Malwarebytes til å rense infeksjonen. Her er en rask guide til installering av Malwarebytes og kjøring av en skanning før du installerer en ren versjon av Google Chrome på nytt:

 1. Første ting først, la oss eliminere skadelig programvare ved å kjøre en Malwarebytes-skanning. Malwarebytes i Windows 10Malwarebytes - Windows 10
 2. Når skanningen er fullført og malware er fjernet, trykker du Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter innappwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .
 3. Inne i programmer og funksjoner , bla gjennom listen og finn Google Chrome. Når du ser det, høyreklikker du på det og velger Avinstaller. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å avinstallere Google Chrome helt.Avinstallerer Chrome
 4. Når Google Chrome er avinstallert, start datamaskinen på nytt.
 5. Gå til denne lenken ( her ) fra IE eller en annen nettleser og last ned den nyeste versjonen av Chrome. Åpne deretter kjørbar installasjon og følg instruksjonene på skjermen for å installere nettleseren på datamaskinen din på nytt.
 6. Naviger til et reCaptcha-vindu og se om funksjonen nå fungerer som den skal.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det