Fix: Facebook-videoer spilles ikke av i Chrome

Facebook er et flott nettsted for sosiale medier og har mer enn en milliard brukere. En grunn til populariteten er muligheten til å dele og se en endeløs strøm av videoer. Imidlertid har ganske nylig mange rapporter kommet inn der Google Chrome (en av de mest brukte nettleserne) står overfor problemer mens de laster inn Facebook-videoer. Enten fortsetter videoene å buffere eller ikke lastes i det hele tatt.

Hva hindrer Chrome i å spille av videoer på Facebook?

Etter å ha mottatt en rekke rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og klisset sammen en guide ved å implementere som problemet gikk bort for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at denne feilen utløses, og listet dem opp nedenfor.

 • Korrupt hurtigbuffer:  Viktige data- og lanseringskonfigurasjoner lagres av nettleseren og nettsteder for å redusere lastetiden og gi en bedre opplevelse. Imidlertid kan denne hurtigbufferen over tid bli ødelagt, noe som kan forstyrre viktige deler av nettstedet.
 • Ugyldige konfigurasjoner:  Noen ganger kan visse innstillinger konfigureres for å deaktivere Chrome fra å spille av videoer. Enten har du konfigurert disse innstillingene, eller et tredjeparts plugin / tillegg kan ha endret dem.
 • Deaktivert Flash-innhold:  I noen tilfeller er "Flash-innhold" fra visse nettsteder deaktivert. Facebook kan være et av disse nettstedene. Deaktivering av "Flash-innhold" kan noen ganger forhindre at videoer spilles, ettersom visse nettsteder krever at Adobe Flash Player er aktivert for å kunne spille av videoer.
 • Lansert feil:  Det er mulig at Chrome ikke ble startet riktig på grunn av at visse elementer i nettleseren ikke fungerer som de skal. På grunn av hvilken det står overfor problemer mens du streamer videoer på bestemte nettsteder.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningen. Sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de presenteres for å unngå konflikter.

Løsning 1: Start Chrome på nytt

I noen tilfeller er det mulig at applikasjonen kanskje ikke har blitt lastet inn ordentlig på grunn av et avbrudd under lanseringsprosessen. Derfor, i dette trinnet, vil vi starte Chrome på nytt for å sikre at det lanseres riktig.

 1. Klikk på " X " -merket øverst i høyre hjørne for å lukke krom eller skriv inn " chrome: // restart " i adressefeltet og trykk Enter .
 2. Åpne Facebook, se en video og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Slette hurtigbuffer / informasjonskapsler

Det er mulig at hurtigbufferen eller informasjonskapslene som er lagret av applikasjonen / nettstedet, kan forstyrre visse elementer i Chrome eller Facebook. Derfor vil vi i dette trinnet tømme hele søkeloggen helt. For det:

 1. Klikk på " meny " -knappen øverst til høyre og velg " Innstillinger ".
 2. Innvendige innstillinger, bla ned til bunnen og klikk på " Avanserte " alternativene.
 3. Under “ Privacy & Security ” overskriften, klikk på “ Clear Browsing data ” alternativet.
 4. Klikk på " Avansert " -fanen og velg de fem første alternativene.
 5. Klikk på “ Tid Range ” dropdown og velg “ All Time ” fra det.
 6. Klikk på " Slett data " og velg " Ja " i meldingen.
 7. Åpne Facebook og logg inn med legitimasjonen din.
 8. Prøv å spille av en video og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Aktivering av Flash-innhold

Hvis Flash-innhold er deaktivert for Facebook, er det mulig at videoene kanskje ikke kan spilles av ordentlig. Derfor vil vi i dette trinnet aktivere flash-innhold for Facebook. For det:

 1. Åpne " Facebook " -siden og logg inn med legitimasjonen din.
 2. Klikk på " Lås " -tegnet øverst i venstre hjørne ved starten av adressefeltet .
 3. Velg alternativet " Nettstedsinnstillinger " og klikk på rullegardinmenyen " Flash ".
 4. Velg " Tillat " fra listen og start " Chrome " på nytt.
 5. Åpne Facebook, logg inn med legitimasjonen din og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 4: Tilbakestille Chrome

Hvis problemet vedvarer etter å ha prøvd alle ovennevnte løsninger, kan den eneste mulige løsningen for det være å tilbakestille nettleseren til standardinnstillingene. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille Chrome. For det:

 1. Åpne Chrome, og klikk på “ Tre prikker ” i øvre høyre - hand hjørne.
 2. Velg " Innstillinger " fra listen over alternativer.
 3. Rull ned og klikk på alternativet “ Avansert ” og bla videre ned til bunnen .
 4. Under overskriften " Tilbakestill og rydd opp " klikker du på alternativet " Gjenopprett innstillinger til deres opprinnelige standardinnstillinger ".Klikk på Tilbakestill innstillinger
 5. Klikk på alternativet " Tilbakestill innstillinger " i meldingen.
 6. Start Chrome på nytt og åpne Facebook-siden.
 7. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det