Fix: Nexus Mod Manager lastes ikke ned

Nexus Mod Manager (NMM) er en gratis programvare med åpen kildekode der du kan laste ned, installere, oppdatere og administrere modfilene dine. Den integreres med Nexus-nettstedene for å gi deg en rask og mye mindre problemfri modding-opplevelse.

Imidlertid er det flere brukere som kommer i en situasjon der du går til " Nexusmods " -siden og prøver å laste ned alle modfiler ved å klikke på knappen " Last ned med Manager ", og det lastes litt inn, men Nexus Mod Manager laster bare ikke ned den klikkede fil.

Hva fører til at Nexus Mod Manager ikke lastes ned?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene som ble brukt for å løse dette spesielle problemet. Basert på det vi samlet, er det få vanlige årsaker som er kjent for å forårsake dette problemet for brukerne:

 • Innstillingsfeil for Nexus Mod Manager : Dette problemet skyldes hovedsakelig Manager-innstillingene. Denne feilen oppstår på grunn av at administratoren ikke assosierer med nxm-URL-ene og ikke kan godta noen av nedlastingsfilkoblingene.
 • Nettleserinnstillinger : Den andre grunnen til at dette kan skje, er på grunn av nettleserinnstillingene dine for nxm. Et alternativ for nxm må ikke være valgt eller valgt feil på grunn av at lederen ikke kan laste ned noen av modfilene.

Nå som du vet hva som forårsaker dette problemet, la oss gå mot metodene som vil hjelpe deg med å løse dette problemet.

Metode 1: Knytte til NXM URL-er:

Denne metoden er fokusert på innstillingene til Nexus Mod Manager, hvor du finner alternativet om tilknytning til nxm-nettadresser. Noen ganger vil dette spesielle alternativet være feilen for problemet og ikke la lederen kommunisere med nexus-URL-er du prøver å laste ned. Følg trinnene nedenfor for å fikse dette:

 1. Åpne “ Nexus Mod Manager ” ved å dobbeltklikke snarveien og gå til “ Innstillinger
 2. I kategorien Generelt øverst vil du se " Knytte til NXM URLer "
 3. Hvis dette er grått, lukker du Nexus Mod Manager
 4. Høyreklikk på NMM- snarveisikonet og velg " Kjør som administrator "
 5. Gå tilbake til " Innstillinger ", og fjern merket for " Knytt til NXM-URLer " (hvis det allerede er merket av)
 6. Lukk innstillingene, åpne innstillingene igjen og merk av i boksen
 7. Prøv om du nå kan laste ned via NMM

Metode 2: Kontrollere Firefox for NXM-innstillinger

I denne metoden vil vi sjekke Firefox-nettleserinnstillingene relatert til Nexus mod manager. Det kan være en mulighet for nxm å være assosiert med en feil applikasjon eller ingen valgt i innstillingene dine. Endring av innstillingene for nxm løser dette problemet med å ikke kunne laste ned nedlastinger fra nettstedet. Fremgangsmåten for å kontrollere og fikse dette alternativet er:

 1. Start " Firefox " ved å dobbeltklikke snarveien og gå til " Alternativer "
 2. Velg " Programmer " -fanen på venstre side
 3. Velg deretter “ Nexus Mod Manager ” for nxm i listen
 4. Hvis NMM ikke er i rullegardinlisten, velger du " Bruk annet "
 5. Klikk på " Bla gjennom ", og velg " NexusClient.exe " i den installerte mappen
 6. Gå nå og prøv å laste ned via NMM

Metode 3: Bruke Vortex (et alternativ)

Hvis Nexus Mod Manager fremdeles ikke fungerer, kan bytte til Vortex være nyttig for nedlasting av mods. Vortex er den fine mellomgrunnen mellom Nexus Mod Manager (NMM) og Mod Organizer (MO). Den har noen få funksjoner som er bedre og ikke tilgjengelige på de andre. Vortex har flyttet fra alfa-, beta-testfasen og er nå tilgjengelig med full utgivelse.

Hvis du installerer to mods med NMM, får du ingen indikasjoner på hvilken som ble satt til å overstyre den andre, noe som vil føre til konflikt. For Vortex vil den informere deg om eksistensen av en fil og dens konflikt i lastordren din. Gir også muligheten til å endre innstillingene for hvilken mod som skal vinne konflikten ved å gå sist, uten å måtte installere på nytt, og programmet informerer deg om tilstedeværelsen av en filkonflikt i lastrekkefølgen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det