Legg til skrivebordsmøbler og småprogram til Windows 10

Windows-skrivebordsmodulene (widgets), noen ganger kalt Windows Sidebar, ble introdusert i Windows Vista. Senere ble Windows Sidebar omdøpt til Windows Desktop Gadgets i Windows 7, og selve sidefeltet er ikke inkludert i Windows 7.

Gadgets ble offisielt avviklet den første utgivelsen av Windows 8 og ble hentet fra Microsofts nettsted på den tiden. Selv om de er fjernet fra Windows 8 og 10, kan Desktop Gadgets legges tilbake til Windows 8 og 10 ved hjelp av uoffisielle GadgetsRevived .

Hvis du har oppgradert fra Windows 7 og fremdeles vil bruke stasjonære gadgets, vil du være glad for å vite at desktop gadgets kan installeres i Windows 10 ved hjelp av denne opplæringen.

Last ned GadgetsRevived klikk (her). En zip-fil lastes ned. Pakk ut zip-filen og kjør installasjonsfilen. Hvis du ser en smartskjermvarsling, velger du Kjør uansett .

stasjonære dingser

Klikk Ja hvis du får et UAC-varsel .

stasjonære innretninger1

Velg ønsket språk og klikk OK.

Følg installasjonsveiviseren og klikk på Installer og vent til installatøren er ferdig med installasjonen. Etter at installasjonen er fullført, vil den automatisk vise en liten boks med et par skrivebordsmaskiner du kan velge mellom. Det vil også vise en liten knapp som heter “ få flere dingser online ” som du kan klikke på for å se eller installere flere dingser.

2016-03-22_190200

Dobbeltklikk på en av widgetene for å legge den til i sidefeltet på skrivebordet. Hold musen over til enheten for å se den eller fjerne den ved å klikke på den lille xen .

skrivebordsmoduler

Når du har lukket den innledende ruten på skrivebordet, kan du komme tilbake til den ved å høyreklikke hvor som helst på skrivebordet og velge Gadgets-alternativet.

skrivebordsmoduler1

Du kan også skjule dingser ved å høyreklikke på skrivebordet ditt -> Vis -> Vis skrivebordsgadgets (fjern merket for det)

2016-03-22_191302

Forsiktighet:

Microsoft har avviklet Windows Sidebar (Gadgets), og du må være forsiktig når du laster ned gadgets fra tredjeparts nettsteder. Hundrevis av dingser vil være tilgjengelig for nedlasting, men vi anbefaler at du bare laster ned dingser fra pålitelige kilder.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det