Fix: Enheten din mangler viktige sikkerhets- og kvalitetskorrigeringer

Takket være Microsoft får Windows 10-brukere oppdateringer med jevne mellomrom. Noen brukere ser imidlertid en feilmelding på oppdateringssiden. Feilmeldingen sier " Enheten din mangler viktige sikkerhets- og kvalitetskorrigeringer ". Vanligvis vil denne typen feilmelding vise seg å være en veldig nyttig påminnelse om å installere viktige oppdateringer, men problemet her er at brukerne ser denne meldingen selv etter at alle oppdateringene er installert. Kort fortalt vil du fortsette å se en feilmelding som forteller deg å installere viktige oppdateringer, selv om det ikke er noen oppdateringer tilgjengelig å installere.

Hva får meldingen "enheten din mangler viktige sikkerhets- og kvalitetskorrigeringer" til å vises?

Årsakene til dette problemet er oppført nedenfor

  • Broken Update: Hovedårsaken til denne feilmeldingen er en ødelagt eller ufullstendig installasjon av Windows Update. Noen ganger blir ikke oppdateringene dine riktig installert på grunn av et avbrudd eller en ødelagt / ødelagt fil. En ufullstendig installasjon av Windows Update vil vises i listen over de installerte Windows-oppdateringene, men den fungerer ikke som den skal, og tving derfor vinduet til å vise denne meldingen. Det er noen siste oppdateringer som er kjent for å forårsake dette problemet, som er oppført i metode 1.
  • Telemetri-nivå: Det er et alternativ i Windows Group Policy Editor som lar deg kontrollere nivåene av Telemetry. Det skjer slik at noen Windows-oppdateringer (spesielt kumulative oppdateringer) ikke blir levert til systemet ditt hvis Telemetry-nivået ditt er satt til bare sikkerhet.

Metode 1: Avinstaller og installer Windows-oppdateringer på nytt (noen av dem)

Siden problemet kan være med ødelagte Windows-oppdateringer, er den logiske måten å håndtere det på å avinstallere disse oppdateringene og installere dem på nytt. Det er noen oppdateringer som er kjent for å forårsake dette problemet, så vi begynner med disse. Følg trinnene nedenfor

  1. Hold Windows-tasten og trykk på R
  2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter
  1. Klikk på Vis installerte oppdateringer
  1. Finn oppdatering KB4100347 og / eller KB4457128, og velg en av dem.
  2. Klikk på Avinstaller og følg eventuelle tilleggsinstruksjoner på skjermen. Gjenta avinstallasjonsprosessen for dem begge (hvis du ser begge)
  1. Når du er ferdig, holder du Windows-tasten og trykker på I for å åpne innstillingene
  2. Klikk på Oppdater og sikkerhet
  1. Se etter oppdateringer

Problemet bør forsvinne når oppdateringene er installert på nytt.

Metode 2: Endre telemetri-nivå

Vi er ikke sikre på om det er en feil eller Microsofts eget valg, men kumulative oppdateringer blir ikke levert på systemet ditt hvis du bare har Telemetry-nivå satt til Sikkerhet. Så bare å endre Telemetry-nivået til noe annet vil løse problemet.

  1. Hold Windows-tasten og trykk på R
  2. Skriv gpedit.msc og trykk Enter
  1. Naviger til følgende bane Datakonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Datainnsamling og forhåndsvisning av bygninger fra venstre rute
  1. Finn og dobbeltklikk Tillat alternativ for telemetri fra høyre rute
  1. Velg Aktivert alternativet
  2. Velg Grunnleggende eller Forbedret eller Full fra rullegardinmenyen. Velg hva du vil. Bare vær sikker på at rullegardinalternativet ikke er satt til Bare sikkerhet.
  1. Når du er ferdig, klikker du på Bruk, og deretter velger du OK

Det er det. Se etter oppdateringer, og alt skal fungere uten problemer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det