Hvordan installerer jeg Autotune Plugin i Audacity?

Autotune er et programvare som måler og endrer tonehøyde i vokalen. Autotune brukes til å korrigere sangers vakle tonehøyde og dårlige toner. Noen brukere leter imidlertid etter Autotune-funksjonen i Audacity som ikke er tilgjengelig som standard. I denne artikkelen vil vi vise deg metodene for å installere Autotune-plugin i Audacity.

Installere Autotune Plugin i Audacity

Audacity har ikke Autotune-pluginet. Du kan imidlertid installere noen tredjeparts plugins for Audacity. Det er enkelt å installere plugins, brukeren trenger bare å kopiere plugin-filene i Audacity-plugins-mappen. Det er mange Autotune-plugins som Audacity støtter, og du kan bruke den du liker. Nedenfor har vi nevnt noen av de beste gratis Autotune-pluginene du kan prøve å bruke i Audacity.

Installere GSnap VST Pitch Correction Plugin i Audacity

GSnap er et Autotune-plugin som brukere kan bruke i lydredigeringsprogrammene sine. Ved å bruke GSnap kan brukerne korrigere vokalhøyde eller lage robotstemmeeffekter for moro skyld. GSnap vil fungere bedre med det enkle lydmaterialet. Det kan ta mer tid hvis lyden er full av komplekst materiale med raske toner. GSnap blir lastet ned som en zip-fil, og den inneholder en enkelt DLL-fil som du kan kopiere til Audacity Plugin-mappen som vist nedenfor:

 1. Åpne nettleseren og last ned GSnap Free VST tonehøyde-korreksjon for Audacity.
 2. Pakk ut zip- filen og åpne mappen.
 3. Kopier den GSnap.dll filen og lim den inn i Audacity plugin mappen som vist nedenfor:
  C: \ Program Files (x86) \ Audacity \ Plug-Ins
 4. Åpne Audacity- applikasjonen ved å dobbeltklikke på snarveien. Hvis den allerede kjørte under kopiprosessen, start den på nytt .
 5. Klikk på Verktøy- menyen i menylinjen og velg Legg til / fjern tilleggsprogrammer. Bla ned, velg GSnap og klikk på Enable- knappen. Klikk deretter på OK- knappen.

  Merk : Hvis du får feilen 'mislykkes i å registrere', må du sørge for å laste ned 32-biters GSnap.

 6. Åpne nå noen av lydfilene ved å klikke på Fil- menyen og velge Åpne alternativet, ellers kan du spille inn. Klikk deretter på Effekt- menyen og velg alternativet GSnap .
 7. Nå kan du justere alternativene og automatisk justere vokalen i lydsporet.

Installere Auto-Tune Evo VST Plugin i Audacity

Auto-Tune Evo VST er opprettet av Antares Audio Technologies. Dette verktøyet er ikke gratis, og brukeren må kjøpe det for å bruke det. Du kan imidlertid prøve prøveversjonen eller bruke en av de utdaterte versjonene for å teste den i Audacity. Fremgangsmåten for å installere dette pluginet ligner på de andre. Du må kopiere plugin-filen til Audacity-plugins-mappen som vist nedenfor:

 1. Åpne nettleseren din og last ned Auto-Tune Evo VST for Audacity.
 2. Pakk ut zip- filen og installer den. I installasjonsprosessen velger du banen Desktop for VST Plugin.
 3. Du finner Auto-Tune Evo VST- filen på skrivebordet. Kopier denne filen og lim den inn i Audacity-plugin-mappen som vist nedenfor:
 4. Åpne Audacity ved å dobbeltklikke snarveien. Klikk på Verktøy- menyen i menylinjen og velg Legg til / fjern tilleggsprogrammer.
 5. Velg deretter Auto-Tune Evo VST og klikk på Enable- knappen. Klikk på OK- knappen for å bekrefte endringene.
 6. Klikk på Effekt- menyen i menylinjen og velg alternativet Auto-Tune Evo VST nederst.
 7. Nå kan du enkelt stemme stemmen og vokalen din i Audacity.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det