Trinn for trinn guide for å installere Microsoft Teredo Tunneling Adapter

For å forstå hva Teredo Tunneling er, må du først vite hva en IPv4 og IPv6 er. IPv4 er en IP-protokoll som tildeler datamaskinene våre en unik adresse som er vår identitet for å kommunisere med verden over internett.

De fleste av oss er på IPv4-teknologi, og det er resten av verden også. På grunn av at alle IPv4-tilgjengelige adresser som er okkupert, går internett tom for IPv4-adresser, ettersom flere og flere av oss har begynt å bruke internett og nettverk tungt, noe som er hovedårsaken til at vi nå har IPv6 (Internet Protocol versjon 6) som gir i et utallig antall adresser, det vil si 2 til makten 128 - 2 ^ 128 (340,282,366,920,938,000,000,000,000,000,000,000,000,000)  uendelig.

Nå som du vet om mangelen på IPv4-adresser - blir det lettere å forstå hva Teredo Tunneling er. IPv4 blir fremdeles brukt i stor grad, for å si det i de enkleste ordene, jeg vil si at tidligere visste alle ett språk, men nå er det to, så personen (systemet) som snakker på et IPv4-språk vil bli forstått av det samme men ikke av de som snakker på IPv6-språket, og det vil derfor ikke være mulig å få nettverk til å snakke med hverandre, og internett handler om nettverk som er koblet sammen og snakker med hverandre - derfor trenger vi en tolk for å oversette IPv4 til IPv6 og omvendt, og dette er hva Teredo Tunneling er, det er en tolk å behandle v6 / v4-språket.

Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne og reparere korrupte / manglende filer herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem, og se deretter om Teredo Tunnel Adapter er gjenopprettet, hvis ikke følg trinnene nedenfor.

Microsoft Teredo Tunnel Adapter Driver

I denne delen vil jeg vise deg hvordan du installerer Teredo Tunneling Adapter på Windows 7 - driveren er innebygd i Windows 7.

1. For å installere det, gå til enhetsbehandling ELLER  Hold Windows-tasten og trykk på R.  I kjøredialogen som åpnes, skriv hdwwiz.cpl og klikk OK .

Enhetsbehandling

2. En gang i Enhetsbehandling -> Klikk på Nettverkskort

Nettverksadaptere

3. Klikk deretter kategorien Handlinger fra toppen og velg " Legg til eldre maskinvare "

Eldre maskinvare

4. Klikk på Neste og Neste igjen og Neste igjen  (den finner ikke noe, så ikke bekymre deg). Du blir deretter ført til  vanlige maskinvaretyper, velg.

5. Bla ned og velg Nettverkskort  og klikk deretter Neste . Du blir nå ført til dialogboksen Legg til maskinvare .

6. Nå velger du Microsoft fra kategorien Produsent enn fra kategorien Nettverkskort, velger du Microsoft Teredo Tunneling Adapter  og klikker på Neste .

Teredo tunneladapter

7. Etter at du har klikket på Neste, klikker du på Neste igjen og deretter på Fullfør .

Hvis du ikke kan se Teredo-adapteren i kategorien Nettverkskort eller i listen over eldre drivere, er det et par metoder du kan prøve. Her er en prosedyre som så ut til å ha fungert for mange brukere:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-kommando. Skriv deretter inn “ cmd ”, trykk Ctrl + Skift + Enter  og velg Ja ved UAC (brukerkontokontroll) for å åpne en forhøyet kommandoprompt .

 2. Inne i den forhøyede ledeteksten skriver du inn følgende kommando for å deaktivere Teredo-grensesnittet:
  netsh-grensesnitt Teredo sett tilstand deaktivere
 3. Når grensesnittet er deaktivert, lukker du den forhøyede ledeteksten og starter datamaskinen på nytt.
 4. Ved neste oppstart, åpne et annet forhøyet ledetekstvindu (ved hjelp av trinn 1), skriv inn følgende kommando og trykk Enter :
  netsh-grensesnitt Teredo sett tilstandstype = standard
 5. Gå tilbake til Enhetsbehandling og se om Teredo-adapteren nå er aktivert.

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, følger du trinnene nedenfor for å avhøre Teredos tilstand og aktivere den om nødvendig:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-kommando. Skriv deretter inn “ cmd ”, trykk Ctrl + Skift + Enter  og velg Ja ved UAC (brukerkontokontroll) for å åpne en forhøyet kommandoprompt .
 2. Skriv inn følgende kommando for å bekrefte Teredo-tilstanden din:
  netsh grensesnitt teredo show state
 3. Hvis den returnerte staten er klient eller sovende, jobber Teredo normalt. På den annen side, hvis den returnerte tilstanden er frakoblet, skriver du inn følgende kommando for å aktivere Teredo på din bestemte maskin:
  netsh interface teredo set state type = enterpriseclient
 4. Lukk Elevated Command Prompt og start datamaskinen på nytt. Se om problemet er løst, og du kan se Teredo-adapteren i Enhetsbehandling ved neste oppstart.

Teredo Tunnel-feil skal nå løses, men hvis du ser et gult utropstegn, følg trinnene nedenfor:

1. Åpne registereditoren.   

2. Naviger gjennom følgende:

 HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CURRENTCONTROLSET \ SERVICES \ TCPIP6 \ PARAMETERS 

3. Høyreklikk Deaktiverte komponenter i høyre rute og velg Rediger. Sett DWord-verdien til 0.

4. Start datamaskinen på nytt, og Teredo-tunnelladapteren starter nå.

Slik løser du problemer med Teredo-adapteren på Windows 10

Siden Teredo-adapteren nå er en eldre komponent, bestemte Microsoft seg for å fjerne den fra og med Windows 10 build 1803.

Så hvis du støter på en feil som peker mot at du aktiverer Teredo-adapteren på Windows 10, men du har en nyere versjon enn 1803, er det her du må gjøre i stedet:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter inn
  ms-innstillinger: gaming-xboxnetworking

  Trykk på Enter for å åpne Xbox Networking-fanen i Innstillinger-appen .

 2. Når du har tilgang, la programvaren fullføre kontrollene og trykk på Kontroller igjen- knappen hvis skanningen ikke starter automatisk.
 3. Hvis serverkoblingen er blokkert , blar du ned nedenfor og klikker på Fix it- knappen.

 4. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Hvis det ikke fungerer, følg de neste trinnene nedenfor:

 1. Forsikre deg om at Windows-brannmur er i gang. Ellers vil Windows blokkere serverforbindelsen som standard.
 2. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter inn “ powershell ”, trykk Ctrl + Shift + Enter og klikk på Ja ved neste UAC (User Account Control) -melding for å åpne et forhøyet Powershell-vindu.
 3. I det forhøyede PowerShell-vinduet skriver du inn følgende kommandoer og trykker Enter etter hver linje:
  netsh int teredo set state servername = win1711.ipv6.microsoft.com.
 4. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Hvis fremgangsmåten ovenfor ikke er effektiv, følger du neste metode nedenfor der vi bruker redigeringsprogrammet for gruppepolicy for å endre en port som kan forårsake problemet:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter “ gpedit.msc ” og trykk Enter for  å åpne redigereren for lokal gruppepolicy .

  Merk: Husk at Local Group Policy Editor kun er tilgjengelig i flere Windows 10-versjoner.

 2. Inne i den lokale gruppepolicyeditoren, bruk den venstre ruten til å navigere til datamaskinkonfigurasjon> administrative maler> nettverk> TCPIP-innstillinger> IPv6-overgangsteknologier.
 3. Gå over til høyre og dobbeltklikk på Set Teredo Client Port for å redigere denne policyen.
 4. Sett policyen til Enabled og sett 3544- porten. Husk at for at dette skal fungere, må porten være åpen og videresendt gjennom ruteren din. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, kan du se etter spesifikke instruksjoner knyttet til ruteprodusenten.

Merk:  Noen ganger kan det hende du ser feilkoden 10 etter at du har installert Microsoft Tunneling Adapter.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det