Slik løser du det "ubehandlede unntaket har oppstått i applikasjonen din" & rsquo; Feil på Windows?

Feilen “ Et ubehandlet win32-unntak oppstod i * application_name * ” -feil oppstår vanligvis når brukeren prøver å starte et program som ble bygget i Visual Studio. De fleste rapporterte forekomster av denne feilen er assosiert med Uplay, Internet Explorer og flere Legacy-spill som opprinnelig ble bygget for eldre Windows-versjoner.

Merk : Slik løser du et Runtime-bibliotek relatert til Visual C ++.

Hva forårsaker feilen "Uhåndtert unntak har oppstått i applikasjonen din" på Windows?

Det er flere enkle årsaker til dette problemet, og problemet kan løses effektivt hvis du er i stand til å gjenkjenne scenariet ditt bare basert på å identifisere riktig årsak. Sjekk ut listen nedenfor:

 • Antivirusprogrammet ditt kan være den skyldige - Det er kjent at noen antivirusverktøy som Panda Antivirus har forårsaket dette problemet, så sørg for at du bytter ut dem.
 • Visse programmer eller skadelig programvare kan kjøre - Hvis et installert program eller skadelig programvare kjører på datamaskinen din, vil du kanskje bli kvitt det. Forsikre deg om at du starter opp i ren støvel for å se om det er riktig årsak.
 • Microsoft .NET Framework-installasjonen er skadet - Hvis kjernefilene er korrupte, kan du enten prøve å reparere installasjonen, installere en nyere versjon eller utføre en SFC-skanning.
 • Feilsøking av skript er aktivert via registeret - Som det viser seg, kan en bestemt registernøkkel bidra til at problemet oppstår. For å ta vare på det, må du deaktivere feilsøking av skript via registernøkler.
 • Tilgangsbrudd i Msvcr92.dll - En overskytende kildebuffer eller en feil sluttbyte er også potensielle årsaker til dette problemet. For å adressere dem, må du installere hver ventende Windows-oppdatering.
 • Slette registernøkkelen til Ubisoft launcher - Hvis du ser denne feilen mens du prøver å starte Uplay.exe, skyldes det en feil med Ubisoft Game Launcher. Dette problemet kan også løses via register ved å slette verdien som tilhører denne startprogrammet.
 • Systemfilkorrupsjon - En systemfils inkonsekvens kan også skape dette problemet. Lett korrupsjon kan løses ved enkle DISM- og SFC-skanninger. Under mer alvorlige omstendigheter, bør en ren installasjon eller reparasjonsinstallasjon hjelpe deg med å løse problemet.

Løsning 1: Installer hver ventende Windows Update

En av de vanligste årsakene som ender opp med å forårsake feilen “ Et uhåndtert win32-unntak oppstod ” er et program som ble bygget for x64-plattformen ved hjelp av MSVCR90.DLL som ender med å kalle strncpy-funksjonen.

I dette tilfellet vil et tilgangsbrudd utløst i Msvcr92.DLL- filen sannsynligvis føre til at applikasjonen slutter å svare i strncpy-funksjonen. En overskytende kildebuffer eller en feil sluttbyte er de mest sannsynlige årsakene til dette problemet.

Heldigvis er Microsoft allerede klar over dette problemet og har gitt ut en hurtigreparasjon for dette problemet som automatisk løser det. For å dra nytte av det er alt du trenger å gjøre å oppdatere OS-versjonen din til den siste tilgjengelige versjonen.

Merk: Denne hurtigreparasjonen ble presset i en revisjon av Visual Studio 2008, som Windows automatisk oppdaterer, så trinnene nedenfor er universelle og skal fungere uavhengig av operativsystemversjonen din.

Her er en rask guide for hvordan du oppdaterer Windows-build til den nyeste versjonen for å installere hurtigreparasjonen for Visual Studio 2008 og løse problemet:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn 'ms-settings: windowsupdate' og trykk Enter for å åpne Windows Update-fanen i Innstillinger- appen.

  Merk: Hvis du støter på dette problemet på Windows 7 eller Windows 8.1. bruk kommandoen 'wuapp' i stedet.

 2. Etter at du klarer å komme deg inn på Windows Update-skjermen, start med å klikke på Se etter oppdateringer . Begynn deretter å følge instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen av hver Windows Update som for øyeblikket venter på å bli installert.

  Merk: Husk at det er viktig at du installerer hver oppdatering, ikke bare de kritiske. Siden hurtigreparasjonen er inkludert i en revisjon av Visual Studio, kan det hende du finner den aktuelle oppdateringen under Valgfritt, så sørg for å installere dem alle.

 3. I tilfelle du blir bedt om å starte på nytt før du får sjansen til å installere alle tilgjengelige oppdateringer, gjør du det. Men sørg for å gå tilbake til samme skjerm etter at neste oppstart er fullført for å fullføre installasjonen av resten av oppdateringene.
 4. Når hver påvente oppdatering er installert, starter du datamaskinen på nytt en siste gang og gjentar deretter handlingen som tidligere forårsaket feilmeldingen for å se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på feilen “ Et ubehandlet win32-unntak oppstod ”, flytt ned til neste metode nedenfor.

Løsning 2: Bytt ut antivirusprogrammet

Gratis antivirusverktøy kan være ganske nyttige, og de kan gjøre jobben sin med å beskytte datamaskinen din, men noen ganger kommer de bare ikke godt overens med andre ting på datamaskinen din. Vurder å erstatte antivirusprogrammet ditt hvis det forårsaker dette problemet mens det er slått på!

 1. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du å vise som - Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn antivirusverktøyet ditt i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller .
 3. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne, så følg instruksjonene for å avinstallere den.
 1. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprogrammet er ferdig, og start datamaskinen på nytt for å se om feil fortsatt vises. Forsikre deg om at du velger et bedre antivirusalternativ .

Løsning 3: Sletting av startverdien (hvis aktuelt)

Hvis du støter på feilen " Et ubehandlet win32-unntak oppstod " når du prøver å starte Uplay.exe eller et annet program som tilhører Ubisoft, skyldes det mest sannsynlig en feil med Ubisoft Game Launcher.

Som det viser seg, ser dette ut til å være et utbredt problem på Windows 10, spesielt blant brukere som har både Steam og Uplay installert samtidig.

Flere berørte brukere som vi sliter med å løse dette problemet, har klart å fikse det ved å bruke Registerredigering for å finne strengregistreringsverdien som tilhører startprogrammet og slette den. Dette eliminerer visstnok konflikten, slik at begge applikasjoner kan fungere skikkelig under samme maskin.

Her er en rask guide for å slette registerverdien knyttet til Uplay-lanseringen:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv inn 'regedit' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne Registerredigering . Når du blir bedt om UAC- meldingen (User Account Control) , skriver du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Når du er inne i Registerredigering , bruk venstre seksjon av vinduet for å navigere til følgende sted:
  Datamaskin \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ WOW6432Node \ Ubisoft

  Merk: Du kan enten navigere dit manuelt, eller du kan lime inn plasseringen direkte i navigasjonslinjen øverst og trykke Enter for å komme dit umiddelbart.

 3. Etter at du klarer å lande på riktig sted, flytt ned til høyre del av skjermen, høyreklikk på Launcher og velg Slett for å bli kvitt den.

  Merk: I tilfelle du kan slette nøkkelen, kan du ta eierskap til registernøkler slik.

  Merk: Etter at du har slettet den, vil startprogrammet bli tvunget til å opprette en ny Launcher-strengverdi med nye data, som skal løse problemet.

 4. Når nøkkelen er slettet, lukker du Registerredigering og starter datamaskinen på nytt.
 5. Gjenta handlingen som tidligere forårsaket feilen “ Et unhandled win32 unntak oppstod ” feil ved neste datamaskinstart og se om problemet er løst.

Hvis det samme problemet vedvarer, går du ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Løsning 4: Tilbakestill Internet Explorer (hvis aktuelt)

En annen potensiell forekomst med potensialet til å skape dette problemet er en serie ødelagte Internet Explorer (IE). Hvis du støter på "Et ubehandlet win32-unntak oppstod i iexplore.exe ' feil sjansene er at det vises etter et mislykket skript.

For å løse dette problemet, bør du tilbakestille innstillingene for Internet Explorer via menyen Alternativer for Internett. Denne operasjonen ble bekreftet å være vellykket av mange brukere som hadde å gjøre med denne feilen.

Her er en rask guide for tilbakestilling av Internet Explorer for å løse feilen " Et uhåndtert Win32-unntak skjedde ":

 1. Forsikre deg om at Internet Explorer, Edge eller andre tilknyttede forekomster er slått av og at ingen bakgrunnsprosesser kjører.
 2. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv inn 'inetcpl.cpl' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne menyen Alternativer for Internett .Run dialog: inetcpl.cpl

  Note: If you are prompted by the UAC (User Account Control), click Yes to grant administrative privileges.

 3. After you manage to get inside the Internet Properties screen, select the Advanced tab from the horizontal menu at the top. Next, go to the Reset Internet Explorersettings and click on the Reset button.
 4. Once you see the confirmation screen, ensure that the box associated with Delete personal settings is checked, then click on the Reset button.
 5. Wait until the operation is complete, then restart your machine and see if the issue is resolved at the next computer startup.

In case the same “An unhandled win32 exception occurred in iexplore.exe’ error is still occurring, move down to the next method below.

Solution 5: Disable Script Debugging and associated Registry Keys (if applicable)

If you’re encountering the issue with Internet Explorer on a machine that has VS installed on it, the issue can also occur due when Script Debugging is enabled and the registry entries end up containing corrupted data.

Several affected users that encountered this issue have confirmed that the issue was resolved after they accessed the Internet Options menu to disable Script Debugging and then deleted the associated keys using Registry Editor.

Here’s a quick guide on doing this in order to fix the “An unhandled win32 exception occurred in iexplorer.exe’ error:

 1. Press Windows key + R to open up a Run dialog box. Next, inside the text box, type ‘inetcpl.cpl’ and press Enter to open up the Internet Options menu. If you are prompted by the User Account Control (UAC), click Yes to grant administrative privileges.
 2. Once you manage to find yourself inside the Internet Properties screen, use the menu at the top to select the Advanced tab.
 3. Inside the Internet Properties screen, scroll down through the Settings menu and check the box associated with Disable script debugging (Internet Explorer).
 4. Once the modification is enforced, hit Apply to save the changes, then close the Internet Properties window.
 5. Press Windows key + R once again to open up another dialog box. This time, type ‘regedit’ and press Enter to open up Registry Editor. You will need to grant admin access, so click Yes when prompted by the User Account Control window.
 6. Inside the Registry Editor, navigate to the following location using the left-hand menu:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug (32 - Bit Machine) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug (64 - Bit Machine)

  Note: The location of the file we need to delete is different depending on the Windows version that you’re using. If you have a 32 – bit Windows version use the first location, else, use the second.

 7. Once you arrive to the correct location, move down to the right-section, right-click on Debugger and choose Delete from the context menu.
 8. Once this key is deleted, navigate to this second location:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\ (32 - Bit Machine) HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework (64 - Bit Machine)

  Note: Access the registry key associated with your Windows bit version that you’re using.

 9. When you arrive at the correct location, move over to the right-hand section and delete the DbgManagedDebugger value by right-clicking on it and choosing Delete from the context menu.
 10. After you manage to delete the value, close the Registry Editor and restart your computer.
 11. Once the next startup is complete, see if the same issue is still occurring.

In case the “An unhandled win32 exception occurred’ error is still occurring, move down to the next method below.

Solution 6: Install the Latest Version of NET Framework and Repair it

Having NET Framework installed on your computer is vital and plenty of modern games and programs depend on you having it installed. Before repairing it, follow the steps below in order to install the latest version on your computer.

Navigate to this link and click the red download button in order to download the latest version of the Microsoft .NET Framework. After the download has finished, locate the file you downloaded and run it. Note that you will need to have constant access to the Internet. Follow the instructions on-screen to proceed with the installation.

 1. After installing the latest version, it’s time to check its integrity. On your keyboard, use the Windows Key + R key combination to open the Run dialog box.
 2. Type in control.exe and click OK in order to open it.
 1. Click the Uninstall a Program option and click Turn Windows features on or off. Make sure you locate the .NET Framework 4.x.x entry and make sure it’s enabled. ‘x.x’ marks the latest version available for your operating system.
 2. If the checkbox next to .NET Framework 4.x.x is not enabled, enable it by clicking the box. Click OK to close the Windows Feature window and reboot the computer.
 1. If .Net Framework 4.x.x is already enabled, you can repair .Net Framework by clearing the box and rebooting the computer. After the computer has restarted, re-enable .Net Framework and restart the computer again.

Solution 7: Perform a Clean Boot

There are various other programs and services which can affect the proper functionality of the Microsoft .NET Framework suite. In most cases, the cause is the antivirus you have installed and you can try disabling it to see if the error persists. However, to make sure nothing can interfere with the installation, we recommend you perform a clean boot which will disable all non-Microsoft programs and services from starting up. This way, you can easily deduct just which program causes this error to happen!

 1. Use the Windows + R key combination on your keyboard. In the Run dialog box type MSCONFIG and click OK.
 2. Click on the Boot tab and uncheck the Safe Boot option (if checked).
 1. Under the General tab in the same window, click to select the Selective startup option, and then click to clear the Load startup items check box to make sure it’s not checked.
 2. Under the Services tab, click to select the Hide all Microsoft services check box, and then click Disable all.
 1. On the Startup tab, click Open Task Manager. In the Task Manager window under the Startup tab, right click on each startup item which is enabled and select Disable.
 1. After this, you will need to perform some of the most boring processes and that is enabling the Startup items one by one and restarting your computer. After that, you need to check whether the problem appears again. You will need to repeat the same process even for the Services which you have disabled in Step 4.
 2. Once you locate the problematic startup item or service, you can undertake action in order to solve the problem. If it is a program, you can reinstall it or repair If it is a service, you can disable it, etc.

Solution 8: Use SFC to Scan for Memory Leaks

It has been reported that the Microsoft .NET Framework corruption is related to faulty system files. These problems are rooted deep inside the system files and the only way to try to resolve them is by running the System File Checker (SFC). It will scan your system files for errors and possible repair or replace them. Follow the steps below in order to do so!

 1. Search for “Command Prompt” by typing it either right in the Start menu or by pressing the search button right next to it. Right-click the first entry which will pop up as a search result and select the “Run as administrator” context menu entry.
 2. Additionally, you can also use the Windows Logo Key + R key combination in order to bring up the Run dialog box. Type in “cmd” in the dialog box which appears and use the Ctrl + Shift + Enter key combination for admin Command Prompt.
 1. Type in the following commands in the window and make sure you press Enter after typing each one. Wait for the “Operation completed successfully” message or something similar to know that the method worked.
sfc /scannow
 1. Try to restart your computer and check to see if the Unhandled Exception has Occurred in your Application error continues to appear on your computer.

Solution 9: Performing a Clean Install

If none of the methods presented below have managed to help you in resolving the issue, it’s very likely that you’re dealing with some kind of Windows inconsistency that cannot be resolved conventionally.

If this scenario is applicable, you should be able to fix the issue by resetting every component associated with your Windows installation. If you want to go this route, you have two ways forward. It all boils down to the procedure that you want to follow:

 • Repair install (in-place repair) – This procedure is the best approach when you need to refresh every OS component, but some users might end up considering it a little too tedious for their taste. Keep in mind that you will need a compatible installation media in order to enforce this fix, but the major advantage is that all your personal data (including games, applications and personal media) will be preserved even if you don’t back up your computer.
 • Clean install – If you’re looking for the simplest solution, this is the way to go. You will not need an installation media to enforce it (it’s all done through the Windows GUI). But unless you back up your data in advance, be prepared for total data loss.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det