Fix: Nexus Mod Manager-påloggingsfeil

Nexus Mod Manager (NMM) er programvare med åpen kildekode som lar brukerne installere, laste ned og oppdatere filene sine gjennom et brukervennlig grensesnitt. Hovedformålet med mod manager er å integrere med Nexus nettsteder for å gi en effektiv måte å bruke forskjellige mods på.

Påloggingsfeil i Nexus Mod Manager.  Brannmur eller serverfeil

Nexus Mod Manager støtter mange ledende spill i markedet, for eksempel Fallout, Elder Scrolls, Skyrim, Dark Souls, etc. Nylig har det vært en utbredt feil i NMM der brukere ikke klarer å logge inn på manager og få tilgang nektet på veldig påloggingsskjerm. Dette har vært et veldig utbredt problem og berørt nesten alle brukere.

Hva forårsaker feilen 'Nexus Mod Manager-påloggingsfeil'?

Nexus Mod Manager er faktisk avskrevet siden 2016, dvs. det er ingen offisiell støtte tilgjengelig for den. Fra tid til annen frigjør utviklerne imidlertid en oppdatering slik at brukerne kan fortsette å bruke de elektroniske tjenestene mens de sørger for at programvaren også er i samsvar med de nye sikkerhetsforskriftene. Feilen under innlogging oppstår i utgangspunktet på grunn av:

  • Søknaden er utdatert . Utviklerne ga ut en oppdatert fikse feilmeldinger og gjorde den gamle versjonen utilgjengelig.
  • Det er antivirus som blokkerer programmets tilkobling til internett. Brannmurer kan også være årsaken.
  • Du kan ha en begrenset internettforbindelse, og applikasjonen kan ikke koble til serverne. Dette skjer vanligvis hvis du bruker en proxyserver eller har internett regulert av en organisasjon.

Mens du går videre til løsningene, må det bemerkes at de fleste problemene løses ved å oppdatere applikasjonen til den nyeste versjonen. Forsikre deg om at du har en åpen internettforbindelse.

Løsning 1: Oppdaterer lederen til den siste versjonen

Utviklerne av Nexus Mod Manager ga ut en oppdatering for å forbedre sikkerheten til applikasjonen selv om den offisielle støtten er avsluttet siden 2016. Som nevnt tidligere, da den nye oppdateringen ble utgitt, ble den eldre versjonen gjort ubrukelig.

Nexus Mod Manager oppdateringer på det offisielle nettstedet

Fanen 'Oppdater' i applikasjonen ser ikke ut til å fungere like bra. Du må laste ned oppdateringen manuelt fra det offisielle nettstedet og installere det nyere programmet. I henhold til den offisielle dokumentasjonen, bør du laste ned 0.65.0 hvis du bruker 0.60.x eller nyere versjon. Du bør laste ned 0.52.4 hvis du bruker 0.52.3 av Nexus Mod Manager.

Etter å ha oppdatert programmet til den siste versjonen, start datamaskinen på nytt helt og start den nylig installerte versjonen. Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse gjennom hele prosessen.

Løsning 2: Kontrollere antivirus og brannmur

Hvis du har installert den nyeste versjonen av applikasjonen og fremdeles står overfor påloggingsfeilen, bør du sjekke antivirusprogramvaren. Det er mange tilfeller ikke bare for NMM, men også for andre applikasjoner der det er falskt positivt . En falsk positiv er et scenario der en legit applikasjon nektes tilgang til operasjonene på grunn av feil antagelser fra antivirusprogrammet.

Avast Antivirus

Du kan prøve å deaktivere antivirusprogrammet eller brannmuren, og deretter prøve å starte applikasjonen på nytt. Du kan sjekke veiledningen vår om hvordan du deaktiverer antivirus. Vi har dekket all den ledende antivirusprogramvaren. Hvis du ikke kan deaktivere den, bør du vurdere å avinstallere den midlertidig for å sjekke. Det samme gjelder brannmurer. Se også etter nettverkskryptering som du kanskje har aktivert med en av sikkerhetsprogramvarene dine, og deaktiver den midlertidig for å sjekke om problemet er løst.

Løsning 3: Kontrollere statusen til Nexus-serveren

Hvis du fortsatt har problemer mens du logger på, eller hvis du ikke får tilgang til Nexus-serverne fra modadministratoren, bør du sjekke om serveren faktisk er online. Det har vært noen tilfeller tidligere hvor hovedserveren gikk offline fordi det var forbindelsesproblemer som ble opplevd av hele samfunnet.

Nexus-serverstatus over tid i milisekunder

Du kan sjekke tråder eller fellesskap, og hvis du ser en trend med folk som rapporterer tilkoblingsproblemer, er serveren sannsynligvis frakoblet. I dette tilfellet er det ingenting du kan gjøre bortsett fra å vente.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det