Korriger: Kunne ikke initialisere BattlEye-tjenesten Windows test-sang-modus støttes ikke & rsquo;

Brukere som spiller spill som inneholder BattlEye, kommer over feilmeldingen ' Kunne ikke initialisere BattlEye-tjenesten: Windows-testsangmodus støttes ikke ' når de prøver å starte et spill eller selve bæreraketten. Denne feilmeldingen er veldig vanlig og betyr for det meste at testsigneringsdrivere ikke støttes for å kjøres med BattlEye.

Windows krever at drivere av alle slag blir bekreftet med Digital Signatures av utgiverne. Dette er den viktigste forsvarsmekanismen som Windows-brukere hindrer andre skadelige drivere fra å skade datamaskinen. Hvis du bruker modifiserte drivere, vil du sannsynligvis ha aktivert testsignering på datamaskinen din.

Hva forårsaker BattlEye Service Error 'Windows testsigneringsmodus støttes ikke'?

Det ser ut til at BattlEye-tjenesten ikke støtter deg ved å bruke testsignerte drivere på datamaskinen din. Test signerte drivere er vanligvis modifiserte drivere som brukes uten digital signatur som forklart ovenfor.

Videre er det mulig at BattlEye-katalogen er skadet eller ikke fungerer. Dette skjer når en potensiell oppdatering ødelegger installasjonsmappen.

Vi vil gå gjennom de mulige løsningene i rekkefølge. Forsikre deg om at du begynner med den første. Sørg også for at du er logget på som administrator og har en aktiv åpen internettforbindelse .

Løsning 1: Deaktivering av TestSigning

Testsignering på Windows OS er deaktivert som standard. Imidlertid kan det være tilfeller der du kan løse et bestemt problem, du har aktivert det slik at alle tilgjengelige drivere kan fungere på datamaskinen din. Vi vil deaktivere funksjonen igjen fra datamaskinen din og sjekke om problemet blir løst. Denne løsningen fungerer ikke hvis du ikke er logget på som administrator.

  1. Trykk Windows + S, skriv " ledetekst " i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg Kjør som administrator .
  2. En gang i forhøyet ledetekst, utfør følgende kommando:
bcdedit / set testsigning off

Hvis denne kommandoen ikke fungerer, kan du utføre følgende kommando i stedet:

bcdedit.exe / sett av nointegritychecks
  1. Start datamaskinen på nytt etter at du har utført kommandoene, og prøv å kjøre BattlEye-tjenesten. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Oppdaterer BattlEye kraftig

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, betyr det sannsynligvis at BattlEye-applikasjonen din ikke er oppdatert til den siste oppdateringen. Prøv å oppdatere med den vanlige metoden (åpne startprogrammet og deretter oppdatere). Hvis dette ikke fungerer, kan vi forsøke å installere den nyeste BattlEye-versjonen på datamaskinen ved å slette katalogen og laste ned en ny.

  1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer. Gå nå til følgende hovedkatalog over BattlEye. Du må også navigere til BattlEye-mappen som er tilstede i spillet du prøver å starte. En prøvebane er gitt nedenfor.
C: \ Program Files \ Common Files \ BattlEye C: \ Program Files \ Steam \ SteamApps \ Common \ Arma 2 Operation Arrowhead \ Expansions \ BattlEye
  1. Slett disse BattlEye-katalogene. Gå nå over til det offisielle BattlEye-nettstedet og last ned BattlEye-installasjonsprogrammet for operativsystemet ditt.
  1. Etter å ha installert BattlEye, start datamaskinen på nytt og prøv å starte spillet. Sjekk om feilen forsvant.

Merk: I stedet for å installere BattlEye-installasjonsprogrammet manuelt, kan du også kontrollere integriteten til spillfiler fra spillstarteren. Den vil automatisk oppdage at BattlEye mangler og prøve å erstatte den tilsvarende. Dette fungerer spesielt for plattformer som Steam etc.

Løsning 3: Gjenopprette Windows / gjøre en ren installasjon

Hvis metodene ovenfor ikke fungerer, betyr det sannsynligvis at det er noe problem med operativsystemet ditt, og du må gjenopprette Windows til et tidligere gjenopprettingspunkt eller utføre en ren installasjon.

Før du gjennomgår begge de harde alternativene, bør du kjøre en SFC-skanning (System File Checker) på datamaskinen din.

Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du rengjør installasjon av Windows 10. Forsikre deg om at du ikke bruker noen drivere uten driverhåndhevelse igjen for datamaskinen. Dette er veldig viktig for at BattlEye-tjenesten skal gå greit.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det