Hvordan fikser jeg Logitech Gaming-programvaren som ikke åpnes på Windows?

Logitech Gaming Software brukes til å kontrollere og tilpasse forskjellige innstillinger angående Logitech-eksterne enheter som Logitech-mus, tastaturer, hodesett, høyttalere og hjul. Noen brukere har imidlertid rapportert at de nylig begynte å oppleve problemet der Logitech Gaming Software bare ikke åpner på Windows.

Å løse dette problemet vil være mye vanskeligere hvis andre brukere som har slitt med det samme problemet ikke har lagt ut metodene de brukte for å løse problemet. Vi har samlet alle disse metodene i en enkelt artikkel for å sjekke ut og forhåpentligvis løse dette problemet!

Hva er årsaken til at Logitech Gaming-programvare ikke åpnes på Windows?

Det er ikke mange forskjellige årsaker som får dette problemet til å vises, og de fleste feilsøkingsmetoder kommer til de generelle løsningene som kan brukes på de fleste programmer. Vi har likevel utarbeidet en kortliste der du kan sjekke mulige årsaker og se hvordan de gjelder for ditt scenario.

 • Logitech-prosessen kjører - Hvis Logitech Gaming Software starter opp med Windows, kan prosessen som startet, lure Windows til å tro at programmet er åpent når det ikke er det. Dette kan løses ved å avslutte Logitech-oppgaven og forhindre at den starter opp!
 • Logitech Gaming-programvare blokkert i Windows-brannmur - LGS ønsker å koble til Internett når den startes, og brannmurinnstillingene dine kan forhindre at den kobler seg til Internett. Forsikre deg om at du oppretter et unntak for det i Windows Defender-brannmur.
 • Manglende administratortillatelser - Det er mulig at Logitech trenger administratortillatelser for å kjøre riktig, så sørg for at du gir dem til den kjørbare LCore.exe.

Løsning 1: Start Logitech-prosessen på nytt i Oppgavebehandling

Logitech-prosessen i Oppgavebehandling er en ekte årsak til dette problemet, og mange brukere klarte å løse problemet umiddelbart ved å avslutte oppgaven i Oppgavebehandling og deaktivere det fra oppstart. Dette skjer fordi Logitech Gaming Software starter opp med Windows, og det lurer Windows til å tro at det er åpent når det ikke er det. Følg trinnene nedenfor!

 1. Bruk Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen ved å trykke på tastene samtidig for å åpne Task Manager-verktøyet.
 2. Alternativt kan du bruke Ctrl + Alt + Del-tastekombinasjonen og velge Oppgavebehandling fra den blå popup-skjermen som vil vises med flere alternativer. Du kan også søke etter det i Start-menyen.
 1. Klikk på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for å utvide Oppgavebehandling og søke etter Logitech Gaming. Den skal ligge rett under Apper eller Bakgrunnsprosesser . Velg det og velg alternativet Avslutt oppgave nederst til høyre i vinduet.
 1. Sjekk om problemet er løst, og om du fortsatt sliter med å åpne Logitech Gaming Software. Hvis problemet vedvarer, bør du deaktivere det fra oppstart. Naviger til oppstartsfanen i Oppgavebehandling, velg Logitech Gaming- oppføringen, og klikk på Deaktiver- knappen nederst.

Løsning 2: Utfør en ren installasjon på nytt

Å installere verktøyet på nytt fikk jobben gjort for utallige brukere som slet med det samme problemet. Det er viktig å følge gjennom alle trinnene i metoden nedenfor, fordi det å installere verktøyet på nytt sannsynligvis ikke løser problemet. Vi vil også gi trinnene som er nødvendige for å sikkerhetskopiere profildataene dine i prosessen.

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke kan avinstallere programmer med noen annen konto. Sørg også for at du kobler fra alt Logitech-utstyr under avinstallasjonen og installasjonen!
 2. Du kan miste all profildata under den rene installasjonen. For å sikkerhetskopiere det, naviger til følgende sted på datamaskinen din ved å åpne Windows Utforsker og klikke på Denne PCen :
C: \ Users \ YOURUSERNAME \ AppData \ Local \ Logitech \ Logitech Gaming Software \ profiler
 1. Hvis du ikke kan se AppData-mappen, må du kanskje slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på " Vis " -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på " Skjulte elementer " i avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.
 1. Forsikre deg om at du velger alle profildata. Xml-filer, høyreklikker du på valget og velger Kopier-alternativet fra hurtigmenyen. Lim inn disse filene et sted for oppbevaring!
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger hvis du bruker Windows 10.
 3. I Kontrollpanel velger du Vis som kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn oppføringen til Logitech Gaming Software på listen, og klikk på den en gang. Klikk på Avinstaller- knappen over listen og bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Logitech Gaming Software og starte datamaskinen på nytt etterpå.

Etter dette må du slette dataene som ligger igjen på datamaskinen din ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Naviger til følgende sted på datamaskinen din ved å åpne Windows Utforsker og klikke på Denne PCen :
C: \ Brukere \ DITT NAVN \ AppData \ Lokal \ Logitech
 1. Slett Logitech Gaming Software- mappen i Logitech-mappen. Installer Logitech Gaming Software på nytt ved å laste ned installasjonsprogrammet fra nettstedet ved å følge denne lenken , kjøre den fra nedlastingsmappen og følge instruksjonene på skjermen. Problemet burde være borte nå.

Løsning 3: Tillat Logitech Gaming-programvare i Windows-brannmur

Dette er en sjelden forekomst, men noen ganger kan ikke verktøyet kjøre ordentlig med mindre det er tillatt i Windows Defender-brannmur som en spesiell kjørbar. Det trenger Internett-tilgang for å se etter oppdateringer og for å oppdatere feeden, så du bør gi den uten brannmurforstyrrelser ved å følge trinnene nedenfor!

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter verktøyet i Start-knappen eller ved å klikke Søk-knappen eller Cortana-knappen til venstre på oppgavelinjen (nederst til venstre på skjermen).
 2. Etter at Kontrollpanel åpnes, endrer du visningen til Store eller Små ikoner og naviger til bunnen for å åpne Windows Defender-brannmuren.
 1. Klikk på Windows Defender Firewall og klikk på Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Firewall- alternativet fra listen over alternativer til venstre. En liste over installerte apper skal åpnes. Naviger til der du installerte Logitech Gaming Software (C: \ Program Files (x86) som standard), åpne mappen og velg LCore. exe- fil.
 1. Klikk OK og start datamaskinen på nytt før du sjekker om Logitech Gaming Software nå åpnes riktig!

Løsning 4: Kjør Logitech Gaming Software som administrator

Å gi administratortillatelser for den viktigste kjørbare filen var i stand til å løse problemet for mange brukere, og vi foreslår at du også prøver det!

 1. Naviger til hovedmappen for Logitech Gaming Software, som avhenger av hva du valgte under installasjonen. Standardplasseringen er C: \ Program Files (x86) \ Logitech Gaming Software.
 2. Finn exe- filen og endre dens egenskaper ved å høyreklikke på oppføringen enten på skrivebordet, Start-menyen eller søkeresultatvinduet og velg Egenskaper . Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av Kjør dette programmet som administrator .
 1. Under Kompatibilitetsmodus- delen fjerner du avmerkingen i ruten ved siden av Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for alternativet hvis det var merket av før du godtok endringene.
 2. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle dialoger som kan vises for deg å bekrefte med administratorrettigheter, og Logitech Gaming Software skal starte med administratorrettigheter fra nå av. Åpne den ved å dobbeltklikke på ikonet, og prøv å se om åpningen lykkes.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det