Slik løser du en gratis melding: Kan ikke sende melding - Meldingsblokkering er aktiv & rsquo; Feil under meldinger?

Tekstmeldinger har blitt en av de viktigste formene for kommunikasjon, og denne funksjonen er utstyrt med nesten alle de nye programmene som kommer ut. Folk kan sende meldinger via standard tekstapplikasjoner eller gjennom meldingsapplikasjonen tilknyttet mobiloperatortjenesten du bruker. Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter der brukere ikke har klart å sende tekstmeldingene sine.

Brukerne har også møtt " Gratis melding: kan ikke sende en melding - blokkering av melding er aktiv. ”Feil etter sending av meldingen. Denne feilen ble mest registrert for å være assosiert med T-Mobile. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen ble utløst, og også gi levedyktige løsninger for å fikse feilen fullstendig.

Hva forårsaker "Gratis melding: kan ikke sende en melding - blokkering av meldinger er aktiv." Feil?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å utrydde det. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og listet dem opp som følger.

 • Serviceavbrudd: Denne feilen ble hovedsakelig utløst på grunn av tjenesteavbrudd på tjenesteleverandørens slutt. Dette tjenesteavbruddet kan skyldes et midlertidig vedlikeholdsbrudd, og det kan hende at meldingstjenesten har blitt stoppet på grunn av at denne feilen vises.
 • Blokkeliste: Hovedårsaken til meldingen skyldes at mottakeren er i blokkeringslisten til avsenderen eller omvendt. Begge menneskene må sørge for at ingen av dem er i hverandres blokkeringslister for tekstmeldinger. Sørg også for at du kan ringe dem uten problemer.
 • Premium Message Access: I noen tilfeller kan brukeren ha konfigurert mobilen sin til å ikke tillate sending eller mottak av premium SMS-meldinger. Dette er en tjeneste som brukes av noen meldingsapplikasjoner og må få lov til dem for at noen av funksjonene skal fungere skikkelig.
 • Kortkodeproblem: Dette problemet ble rapportert av et T-Mobile-problem at problemet hans ble forårsaket på grunn av en feil med kortkodene som var satt til å blokkere. Dette er et teknisk problem og kan bare løses av teknikerne på T-mobile support.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Forsikre deg om at du implementerer disse i den spesifikke rekkefølgen de blir representert i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Tillate Premium Access

Premium-tilgangsfunksjonen kreves av noen meldingsapplikasjoner for å sende meldinger riktig. Derfor vil vi i dette trinnet tillate Premium Access til meldingsappen vi bruker fra innstillingene. For det:

 1. Dra varslingspanelet og klikk på "Innstillinger" -ikonet.
 2. Klikk på "Application" og velg deretter "Apps".
 3. Klikk på "Three Dots" øverst til høyre.
 4. Velg "Spesiell tilgang" fra listen over alternativer.
 5. Klikk på alternativet "Premium SMS Access" .
 6. Klikk på applikasjonen du vil tillate det for, og velg “Spør”.
 7. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Kontakt support

Den beste løsningen for dette problemet kan bare utarbeides av det tekniske personalet på kundesupport-huben for din operatør. Et slikt eksempel er fra en T-Mobile-bruker som kontaktet deres støtte via Twitter og mottok følgende melding som forklarer dette problemet på T-Mobile:

"Tok deg! Tusen takk for den kontoinformasjonen. Jeg har gjort en oppdatering av kortkodene som vanligvis vil forårsake dette problemet. Det ser ut som om det var satt til å blokkere for ca 3 år siden. Kan du teste teksten du hadde problemer med, og gi meg beskjed om hva den gjør? Takk for hjelpen!"

Dette antyder at problemet hovedsakelig er relatert til en tekniskitet og kan løses av kundesupport.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det