Hvordan fikse & lsquo; Den forespurte nettadressen ble avvist. Ta kontakt med administratoren din & rsquo; Feil på Windows?

“Den forespurte URL-en ble avvist. Vennligst ta kontakt med administratoren din ”feil er en feil som vises når du surfer på nettet, og den vises når du prøver å åpne et bestemt nettsted. Problemet kan vises på mange nettsteder, inkludert de som garantert er trygge.

Nettstedet kan være nede for vedlikehold, og det er det første du bør sjekke ved å bruke Is It Down Right Now-nettstedet. Hvis det ikke er nede, sjekk ut de nyttige metodene vi har utarbeidet for deg å prøve ut!

Hva som forårsaker "Den forespurte nettadressen ble avvist. Ta kontakt med administratoren din. Feil på Windows?

Å finne en direkte årsak til dette problemet er ganske vanskelig, da det ser ganske tilfeldig ut og ikke gir noen informasjon om hva som kan ha forårsaket det. Det er mulig at nettstedet er nede for vedlikehold, og det er noe du må utelukke før feilsøking.

Andre årsaker inkluderer overakkumulering av nettleserens nettleserdata som forhindrer at den åpner nettstedet du prøver å få tilgang til. Det er også innstillinger i Internett-alternativer som kan forårsake problemet, og du bør enten prøve å legge til det problematiske nettstedet i listen over klarerte nettsteder eller prøve å fjerne det fra listen over administrerte nettsteder.

Løsning 1: Fjern hurtigbuffer og informasjonskapsler

Den første løsningen er både enklest og mest nyttig, ettersom utallige brukere har rapportert at det bare løser problemet å rydde hurtigbuffer og informasjonskapsler i nettleseren du bruker. Bla i data kan akkumuleres raskt, og det er viktig å fjerne dem hver gang for å forhindre at feil som denne oppstår.

Google Chrome:

 1. Fjern nettleserdataene i Google Chrome ved å klikke på de tre vertikale punktene øverst til høyre i nettleseren. Deretter klikker du på Flere verktøy og deretter Fjern nettlesingsdata .
 2. For å fjerne alt, velg begynnelsen av tiden som klokkeslett og velg hvilke data du vil bli kvitt. Vi anbefaler at du tømmer hurtigbufferen og informasjonskapslene.
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om den samme feilen fremdeles vises i Google Chrome-nettleseren.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox- nettleseren ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på den biblioteklignende knappen øverst til høyre i nettleservinduet (venstre fra menyknappen) og naviger til Historie >> Tøm nylig historie ...
 1. Det er ganske mange alternativer for deg å administrere nå. Under tidsområdet for å fjerne innstillingen, velg “ Alt ” ved å klikke på pilen som åpner rullegardinmenyen.
 2. Klikk på pilen ved siden av Detaljer der du kan se akkurat hva som vil bli slettet når du velger alternativet Tøm historikk , da betydningen ikke er den samme som i andre nettlesere, og den inkluderer alle typer nettlesingsdata.
 1. Vi anbefaler at du velger informasjonskapsler før du klikker på Fjern nå . Vent til prosessen er ferdig og start nettleseren på nytt. Sjekk om problemet er borte nå.

Microsoft Edge :

 1. Åpne Edge-nettleseren din ved å enten klikke på ikonet på oppgavelinjen eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Etter at nettleseren har åpnet, klikker du på de tre horisontale punktene øverst til høyre i nettleseren og velger Innstillinger .
 3. Klikk på Velg hva du vil slette under Fjern nettleserdata .
 1. Hold de fire første alternativene sjekket og fjern disse dataene. Sjekk om "Den forespurte nettadressen ble avvist. Ta kontakt med administratoren ”feilen vedvarer!

Hvis dette ikke fungerer, bør du vurdere å bruke en annen nettleser.

Løsning 2: Legg til det problematiske nettstedet til Trusted Sited

Hvis problemet bare vises når du prøver å besøke et enkelt nettsted, og hvis du er sikker på at nettstedet ikke er skadelig, kan du bare besøke Internett-alternativer i Kontrollpanel og legge til nettstedet på klarerte nettsteder for å omgå visse sikkerhetskontroller. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det!

 1. Åpne Internet Explorer på datamaskinen din ved å søke etter den på skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Fra menyen som åpnes, klikker du på Alternativer for Internett for å åpne en liste over relaterte tilkoblingsinnstillinger.
 1. Hvis du ikke har tilgang til Internet Explorer, åpner du Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen eller ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen , skrive " exe " i Kjør-boksen og klikke OK for å kjøre Kontrollpanel .
 2. I Kontrollpanel velger du Vis som: Kategori øverst til høyre, og klikker på Nettverk og Internett- knappen for å åpne denne delen. I dette vinduet klikker du på Alternativer for Internett for å navigere til samme skjermbilde som du ville gjort hvis du åpnet Internet Explorer.
 1. Naviger til fanen Sikkerhet og klikk på Trusted Sites . Lim inn lenken til det problematiske nettstedet ditt og klikk på Legg til Sørg for at du bare inkluderer riktig lenke.
 2. Når du har lagt til nettstedet, må du deaktivere alternativet Krev serververifisering (https) for alle nettsteder i denne sonen under Nettstedene.
 1. Avslutt Internett-alternativene, åpne nettleseren der du opplevde feilen, og sjekk om det samme problemet fremdeles vises når du prøver å åpne nettstedet.

Løsning 3: Fjern nettstedet fra administrerte nettsteder

Hvis du har lagt til nettstedet i Managed Websites under Internet Options, bør du vurdere å fjerne det foreløpig, da problemet enkelt kan løses hvis du gjør det. Nettstedet kan være oppført der av mange forskjellige grunner, så sørg for at du følger trinnene nedenfor og forhåpentligvis løser problemet!

 1. Åpne Internet Explorer på datamaskinen din ved å søke etter den på skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Fra menyen som åpnes, klikker du på Alternativer for Internett for å åpne en liste over relaterte tilkoblingsinnstillinger.
 2. Hvis du ikke har tilgang til Internet Explorer, åpner du Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen eller ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen , skrive " exe " i Kjør-boksen og klikke OK for å kjøre Kontrollpanel .
 3. I Kontrollpanel velger du Vis som: Kategori øverst til høyre, og klikker på Nettverk og Internett- knappen for å åpne denne delen. I dette vinduet klikker du på Alternativer for Internett for å navigere til samme skjermbilde som du ville gjort hvis du åpnet Internet Explorer.
 4. Gå til kategorien Personvern og klikk på Nettsteder . Sjekk delen Administrerte nettsteder for det problematiske nettstedet, venstreklikk for å velge det, og klikk Fjern- knappen før du klikker OK.
 5. Sjekk om "Den forespurte URL-en ble avvist. Ta kontakt med administratoren din. Feil vises fortsatt i Windows.

Løsning 4: Bruke en annen e-postadresse

Hvis du bruker en e-postadresse for å logge inn på nettstedet og støter på en feil, anbefales det at du bruker en annen e-postadresse (helst som er laget nylig). Dette er fordi det er mulig at e-postadressen du bruker, enten er skadet i systemet, eller at systemet ikke kan hente alle attributtene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det