Hvordan fikse Monster Hunter World "mislyktes i å bli med & rsquo; Feil 5038f-MW1

Monster Hunter World er det nye eventyrspillet der du trenger å overleve i verden full av monster som noen ganger er fredelige og noen ganger vil de spise deg! Uansett, så er Monster Hunter World-feilkoden 5038f MW1 ganske beryktet for spillet, ettersom mange spillere fra alle plattformer har opplevd det når de prøver å bli med på en spilløkt.

Monster Hunter World Error Code 5038f MW1

Metodene vi forberedte kan noen ganger bare brukes på konsollspillere, til PC-brukere eller alle. Vi håper minst én metode vil kunne hjelpe deg med problemet ditt uansett hvilken plattform du bruker for å spille spillet.

Hva forårsaker Monster Hunter World Error Code 5038f MW1?

Feilen er ofte forårsaket av inkompatibilitet med ruteren din, som ofte ved et uhell blokkerer konsollen fra å koble seg til Internett på riktig måte. Dette kan bare løses ved å tildele en statisk IP til konsollen din og plassere IP-en i DMZ (Demilitarized Zone).

PC-brukere som eier spillet på Steam, kan prøve å deaktivere Steam Overlay ettersom det hjalp mange mennesker.

Løsning for konsollbrukere: Legg konsollen til DMZ i ruteren

Å spille online-spill med konsollen din kan være ganske vanskelig, da konsollens IP-adresse kan endres fra tid til annen. Etter å ha løst IP-en din, må du legge den til DMZ (De-Militarized Zone) der den skal være trygg uten tilkoblingsproblemer.

Først og fremst er å finne ut IP-en til dine respektive konsoller:

PlayStation 4-brukere:

 1. I Innstillinger >> PlayStation 4 velger du Innstillinger >> Nettverk >> Vis tilkoblingsstatus.
Vis tilkoblingsstatus
 1. Finn IP-adressen på skjermen som åpnes, og sørg for at du skriver den ned et sted siden du trenger den for å aktivere videresending av port. Pass på at du også skriver ned MAC-adressen til PS4.

Xbox One-brukere:

 1. Naviger til startskjermen og trykk på menyknappen på kontrolleren til Xbox One.
 2. Naviger til Innstillinger >> Nettverk >> Avanserte innstillinger.
Xbox One Avanserte nettverksinnstillinger
 1. I IP-innstillinger-delen bør du se IP-adressen oppført. Skriv ned dette nummeret fordi du må tilordne IP-adressen senere.
 2. Du bør også se kablet MAC-adresse eller trådløs MAC-adresse under IP-innstillinger. Skriv ned den 12-sifrede adressen for tilkoblingen du bruker.

Nå må vi tilordne statiske IP-adresser til konsollene ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne en nettleser, skriv inn standard gatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og trykk Enter.
 2. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for å få tilgang til ruteren din. Standard brukernavn og passord skal være oppført i ruterdokumentasjonen, på et klistremerke på siden av ruteren eller på Port Forward-nettstedet.
Ruterinnlogging
 1. Først av alt, finn alternativet Aktiver manuell tildeling og klikk på alternativknappen ved siden av Ja. Navnet på alternativet kan være forskjellig, eller alternativet kan ikke være til stede i det hele tatt.
 2. Finn vinduet som lar deg skrive inn MAC-adressen og IP-adressen du ønsker, så skriv inn adressene du har samlet i de forrige trinnene for din respektive konsoll.
Aktiver manuell tildeling
 1. Etter at du har gjort det, klikker du på alternativet Legg til, og du har nå lagt til konsollens IP-adresse til ruteren.

Nå må vi legge til konsollens IP-adresse til DMZ, som er en innstilling som ligger i menyen etter at du logger deg på ruteren din ved hjelp av en nettleser fra en enhet som er koblet til den.

 1. Åpne en nettleser, skriv inn standard gatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og trykk Enter. Forsikre deg om at du logger inn på samme måte som ovenfor!
Ruterinnlogging
 1. Finn DMZ-alternativet i Innstillinger-fanen på ruteren din. Alternativet er alltid et annet sted, men det vil mest sannsynlig vises under fanen Sikkerhet eller noe lignende.
 2. Velg DMZ-alternativet og skriv inn den statiske IP-adressen du tildelte konsollen. Hvis alt går riktig, bør konsollen din nå ha tilgang til Internett. Når du har bekreftet disse endringene, må du slå av ruteren og konsollen og vente i et par minutter.

 1. Slå på konsollen, start Monster Hunter og sjekk om feilkoden fremdeles vises.

Løsning for Steam-brukere: Deaktiver Steam Overlay og andre innstillinger for spillet

Brukere som eier spillet på Steam, kan bruke denne nyttige metoden for å muligens løse problemet ved å deaktivere Steam Overlay for spillet. Det fungerer for noen mennesker, mens andre hevder at det ikke gjør noe, men det er verdt å gi det et skudd.

 1. Åpne Steam på datamaskinen din ved å dobbeltklikke oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet ved å finne Bibliotek-fanen øverst i vinduet, og finn Monster Hunter i listen over spill du har i ditt respektive bibliotek.
 2. Høyreklikk på spillikonet i listen og velg Egenskaper-alternativet fra hurtigmenyen som vil vises. Klikk på Angi startalternativer-knappen.
Steam - Angi lanseringsalternativer
 1. Skriv “-nofriendsui –udp –nofriendsui -tcp” i baren. Hvis det var noen andre lanseringsalternativer der du muligens bruker, må du sørge for å skille denne med et mellomrom. Klikk på OK-knappen for å bekrefte endringene.
 2. Prøv å starte spillet fra Bibliotek-fanen og se om Monster Hunter World Error code: 5038f-MW1 fremdeles vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det