Fix: Windows 7-oppdateringer lastes ikke ned

Selv om Windows 7 er et ganske gammelt operativsystem, velger mange mennesker fortsatt å holde på PCene sine, og de unngår å installere nye operativsystemer på grunn av måten Windows 7 ble designet. Imidlertid, etter hvert som årene går, er det vanskeligere å få oppdateringer for Windows 7, og Microsoft tar rett og slett ikke nok oppmerksomhet til operativsystemet som de burde.

Hvis Windows 7-oppdateringer ikke lastes ned ordentlig, må du følge metodene i artikkelen nedenfor for å fikse det. Det vanlige oppdateringsproblemet er at nedlastingsvinduet bare henger på 0% nedlastet. La oss prøve å fikse dette.

Men før du går videre med løsningen, må du sørge for at internettforbindelsen din ikke er merket som en måltilkobling . Selv om den ikke er merket som en måletilkobling, slår du på nedlasting over målte tilkoblinger.

La systemet dessuten være i oppdateringsposisjon i minst en eller to timer, og sjekk deretter programvaredistribusjonsmappen. Hvis størrelsen har økt, vent til oppdateringene er ferdige.

Ikke glem å opprette et systemgjenopprettingspunkt før du prøver løsningene.

Løsning 1: Last ned nødvendige forutsetninger for installasjonen

Windows 7-oppdateringsprosessen må forberedes ved å laste ned og installere forutsetningene som Internet Explorer 11 og .NET 4.6.1. Oppdateringsprosessen vil noen ganger lykkes uten disse verktøyene, men for å sikre at alt går som det skal, er det nødvendig å laste ned disse verktøyene.

Det er også for å oppdatere og verifisere integriteten til Microsoft .NET Framework-installasjonen, som bør oppdateres fullstendig. Selv om du har den nyeste versjonen installert på PCen din, må du teste integriteten og til og med reparere den hvis det er nødvendig.

Naviger til denne lenken og klikk på den røde nedlastingsknappen for å laste ned den nyeste versjonen av Microsoft .NET Framework. Etter at nedlastingen er ferdig, finn filen du lastet ned og kjør den. Merk at du må ha konstant tilgang til Internett.

 1. Etter at du har installert den nyeste versjonen, er det på tide å kontrollere integriteten. På tastaturet ditt bruker du Windows Key + R- tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør.
 2. Skriv inn Kontrollpanel og klikk OK for å åpne det.
 3. Klikk på Avinstaller et program og klikk på Slå Windows-funksjoner på eller av .
 4. Forsikre deg om at du finner oppføringen .NET Framework 4.6.1 og at den er aktivert.
 5. Hvis avkrysningsruten ved siden av .NET Framework 4.6.1 ikke er aktivert, aktiverer du den ved å klikke i ruten. Klikk OK for å lukke Windows-funksjonsvinduet og starte datamaskinen på nytt.
 6. Hvis .Net Framework 4.6.1 allerede er aktivert, kan du reparere. Net Framework ved å fjerne merket i boksen og starte datamaskinen på nytt. Etter at datamaskinen har startet på nytt, aktiver .Net Framework på nytt og start datamaskinen på nytt.

Det er også viktig å ha Internet Explorer 11 installert på datamaskinen din før du kan laste ned og installere oppdateringene til Windows 7. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det.

 1. Naviger til denne lenken og velg hvilken versjon av Internet Explorer 11 du vil laste ned. Det vanligste valget vil være å enten velge Internet Explorer 11 (32 eller 64 bit), avhengig av hvilken type Windows 7 du har installert.
 2. Klikk på Neste og last ned installasjonsfilen på datamaskinen din. Finn den i nedlastingsmappen eller bare klikk på den i nettleserens nedlastingslogg og følg instruksjonene på skjermen for å installere den.
 3. Sjekk om du nå kan oppdatere Windows 7.

Løsning 2: Last ned og installer oppdateringene manuelt

Det er alltid et godt valg å prøve å løse problemet selv i stedet for å vente på at Windows slutter å kaste feilen. Manuelle oppdateringer er vanligvis mye mindre utsatt for feil da prosessen ikke utføres automatisk. Installasjonsprosessen er noe mer komplisert, men det er ikke noe for vanskelig, og du vil ende opp med en fullstendig oppdatert PC.

 1. Naviger til denne siden og finn den siste oppdateringen for service stack for din versjon av Windows 7. Den nåværende versjonen vises i fet skrift. Du må installere oppdateringen av servicestakken før du kan laste ned og installere samleoppdateringen fra juli 2016.
 2. Disse oppdateringene er et must hvis du vil unngå det uendelige søket etter nye oppdateringer på datamaskinen din, da disse oppdateringene inneholder den oppgraderte versjonen av Update Agent, noe som betyr at du ikke vil slite med fremtidige oppdateringer.
 3. Last ned filene til datamaskinen, lukk alle programmer, kjør filene, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppdateringen. Forsikre deg om at du først installerer oppdateringen av servicestakken og deretter samleoppdateringen i juli.

Sjekk om søket etter oppdateringer er vellykket.

Merk : Du kan merke at oppdateringene ikke installeres så snart du laster dem ned. Det skjer fordi Windows Update-tjenesten allerede har startet, og du må deaktivere den før du starter installasjonen. Slik deaktiverer du det:

 1. Åpne Kjør dialogboksen ved hjelp av Windows -tasten + R tastekombinasjon. Skriv “ services.msc ” uten anførselstegn i dialogboksen Kjør, og klikk OK.
 2. Finn den Windows Update Service , høyreklikk på dem og velg Egenskaper .
 3. Forsikre deg om at alternativet under Oppstartstype i Windows Store Services 'egenskaper er satt til Forsinket start .
 4. Hvis tjenesten allerede kjører (du kan sjekke det like ved siden av tjenestestatusmeldingen), kan du stoppe den umiddelbart ved å klikke på Stopp- knappen.

Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Stopp:

“Windows kunne ikke stoppe Windows Update Service på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne egenskaper for Windows Update Service .
 2. Naviger til Log On fanen og klikk på Browser ... knappen.
 3. Under " Angi objektnavnet som skal velges ", skriv inn navnet på datamaskinen din, og klikk på Kontroller navn og vent til navnet blir autentisert.
 4. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn administratorpassordet i passordboksen når du blir bedt om det.
 5. Klikk OK og lukk dette vinduet.

Mens du fremdeles er i Tjenestevinduet, finn Windows Modules Installer og sjekk om oppstartstypen er satt til automatisk. Hvis det ikke er det, endrer du oppstartstypen, gjør automatisk og sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Bruk Microsoft FixIt Tool

FixIt-verktøyet ble spesielt designet av Microsoft for å hjelpe deg med oppdateringsproblemene, og vi anbefaler på det sterkeste at du prøver det, spesielt hvis oppdateringsprosessen sitter fast på 0%. Noen brukere hevder at det fungerte perfekt, andre hevdet at det ikke gjorde det, men det er verdt et skudd.

Last ned filen ved å navigere til denne lenken. Filen finner du ikke lenger på Microsofts offisielle nettside siden de forlot prosjektet, men denne lenken er mer enn nok.

Du kan også laste ned og starte feilsøkingsprogrammet for Windows Update, og deretter følge instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre feilsøkingsprosessen. Vær oppmerksom på at dette vil kreve administrativ tilgang og litt god tid. Når prosessen er startet, anbefales det å ikke stoppe den før den er fullført.

Finn filen i nedlastingsmappen din, kjør den, og følg instruksjonene på skjermen. Verktøyet skanner datamaskinen din for feil. Kjør oppdateringsinnstillingene etter at skanneren er ferdig, og sjekk om oppdateringene installeres.

Løsning 4: Endre tillatelsene for SoftwareDistribution-mappen

Noen brukere hevder at .log-filen fra stedet C: \ WINDOWS \ WindowsUpdate.log inneholder informasjon som oppdateringstjenesten prøvde å skrive til SoftwareDistribution-mappen, men den klarte ikke å gjøre det.

Vi anbefaler at du navigerer til samme sted og sjekker om en lignende melding vises. Hvis det er tilfelle, følg instruksjonene nedenfor for å endre tilgang og gi tillatelse til å endre innholdet i mappen.

 1. Åpne File Explorer , og finn deretter SoftwareDistribution- mappen ved å navigere til dette stedet:
C: \ windows \ SoftwareDistribution \
 1. Høyreklikk mappen, klikk Egenskaper , og klikk deretter kategorien Sikkerhet .
 2. Klikk på Avansert- knappen. Vinduet " Avanserte sikkerhetsinnstillinger " vises. Her må du endre eier av nøkkelen.
 3. Klikk på Endre-koblingen ved siden av " Eier :" - etiketten. Vinduet Velg bruker eller gruppe vises.
 4. Velg brukerkontoen via Avansert-knappen, eller skriv bare brukerkontoen din i området som sier ' Angi objektnavnet du vil velge ' og klikk OK.
 5. Hvis du vil endre eier av alle undermapper og filer i mappen, kan du velge avmerkingsboksen " Erstatt eier på undercontainere og objekter " i vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger". Klikk OK for å endre eierskapet.
 6. Nå må du gi full tilgang til filen eller mappen for kontoen din. Høyreklikk filen eller mappen igjen, klikk Egenskaper og klikk deretter kategorien Sikkerhet.
 7. Klikk på Legg til- knappen. Vinduet " Tillatelse oppføring " vises på skjermen: Windows 10 tar eierskap 7 tillatelse for oppføring
 8. Klikk " Velg en rektor " og velg kontoen din. Sett tillatelser til “ Full kontroll ” og klikk OK . Eventuelt klikker du på " Erstatt alle eksisterende arvelige tillatelser på alle etterkommere med arvelige tillatelser fra dette objektet " i vinduet "Avanserte sikkerhetsinnstillinger" for å få tilgang til interne filer og mapper.

Løsning 5: Oppdater etter ren oppstart av systemet

Problemet kan oppstå på grunn av at andre tjenester forstyrrer oppdateringsprosessen. Dette kan bare løses ved å kjøre oppdateringen i ren oppstart uten noe unødvendig for systemet å fungere.

Følg instruksjonene om hvordan du gjør en ren oppstart i Windows 7 ved å lese artikkelen vår om emnet -> rengjør oppstartsvinduer 7.

Mens du er i ren oppstart, kjør oppdateringsprosessen og vent til den er ferdig. Etter at oppdateringene er lastet ned og installert, kan du avslutte ren oppstartsmodus og fortsette å bruke PC-en normalt.

Løsning 6: Slå av brannmur

Flere brukere har rapportert at brannmuren forårsaket disse problemene for dem, og det eneste de trengte å gjøre for å løse problemet var å deaktivere brannmuren. Vi vil bruke Windows-brannmur for illustrasjonsformål. Du kan følge instruksjonene i henhold til din brannmur.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter det etter å ha trykket på Start-knappen nederst til venstre på skrivebordet.
 2. Endre alternativet Vis etter til Små ikoner og finn alternativet Windows Defender Firewall .
 3. Klikk på den og velg alternativet Slå Windows-brannmur på eller av på menyen til venstre i vinduet.
 4. Klikk på alternativknappen ved siden av alternativet “ Slå av Windows-brannmur (anbefales ikke) ” ved siden av både private og offentlige nettverksinnstillinger. Og sjekk om du kan laste ned oppdateringer.

Løsning 7: Installer oppdateringer manuelt

Installering av oppdateringene automatisk uten advarsel anbefales ikke i alle tilfeller, siden prosessen kan redusere datamaskinen din uten at du vet det, og det anbefales ikke til alle, men å endre innstillingene som dette kan hjelpe deg med å løse dette problemet.

 1. Naviger til Kontrollpanel >> System og sikkerhet >> Windows Update og finn alternativet “ Aldri se etter oppdateringer (anbefales ikke) ” og klikk OK .
 2. Installer KB3020369 og start på nytt
 3. Installer KB3125574 og start på nytt
 4. Installer KB3138612 og start på nytt
 5. Installer KB3145739 og start på nytt
 6. Installer den kumulative samleoppdateringen: januar 2017 (KB3212646) og start på nytt.
 7. Endre også Windows Update-innstillingen til Installer oppdateringer automatisk (anbefalt) og klikk OK. Dette bør tilbakestille problemet, og oppdateringen skal fortsette å lastes ned.

Vi har dekket lignende problemer i andre artikler som også kan hjelpe til med denne situasjonen. Hvis metodene som er oppført ovenfor ikke løste problemet for deg, kan du sjekke følgende guider: Windows 7 Stuck on Checking for Updates.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det