Slik løser du opprinnelsesfeil 327683: 0

Origin er en av de mest kjente distribusjonsplattformene for videospill som ble utviklet for videospillutviklere for å selge sine spill og spillere til å spille videre. Origin ble utviklet av Electronic Arts, en av de mest beryktede videospillindustriene, og debuterte i 2011. Origin-oppdateringer tar sikte på å forbedre ytelsen til plattformen og gi flere funksjoner. Noen brukere opplever imidlertid ofte feilen 327683: 0 mens de prøver å installere en oppdatering. Denne feilkoden har også en tendens til å dukke opp under installasjonsprosessen av et spill som du har lastet ned via Origin.

Årsakene til det kan variere avhengig av situasjonene. Det kan skyldes tredjeparts programvare som påfører prosessen, hurtigbufferen til Origin eller til tider Windows-brannmuren. Problemet kan imidlertid enkelt løses ved å bruke noen få enkle løsninger som vi skal nevne nedenfor. Ikke alle vil fungere for deg, men en av dem vil sikkert løse problemet ditt. Så la oss komme i gang.

Hva forårsaker opprinnelsesfeil 327683: 0?

For de fleste brukere vises denne feilkoden mens de prøver å installere et nedlastet spill. Dette kan skyldes følgende årsaker -

 • Windows-brannmur: I noen tilfeller kan Windows-brannmuren blokkerer innkommende eller utgående forespørsler om opprinnelse som skyldes at installasjonsprosessen mislykkes. Hvis du slår av Windows-brannmur i en kort periode, løses problemet.
 • Tredjeparts antivirus: For noen brukere var problemet forårsaket av forstyrrelser av antivirusprogramvaren på systemet deres med Origin-operasjonene. I et slikt scenario må du slå av antivirusprogramvaren.
 • Origin Cache: Cachen opprettet av Origin kan også forårsake problemet nå og da. Tømning av hurtigbuffer er en enkel oppgave, og vi vil diskutere det nedenfor.

Nå som årsakene til feilkoden har blitt diskutert, kan vi komme inn på løsningene. Prøv å følge løsningene i samme rekkefølge som gitt.

Løsning 1: Slå av Windows Defender-brannmur

Som vi nevnte, blokkerer Windows Defender-brannmuren ofte innkommende / utgående forbindelser på grunn av hvilke visse operasjoner ikke fungerer som de skal. Slik kan være tilfelle her. For å fikse problemet, må du deaktivere Windows Defender-brannmur midlertidig. Dette er hvordan:

 1. Åpne Start-menyen og skriv inn Windows Defender-brannmur .
 2. På venstre side klikker du på ' Slå Windows Defender-brannmur på eller av '.
 3. Sjekk alternativet Slå av Windows Defender-brannmur under både offentlig og privat .
 4. Klikk OK .
 5. Se om det løser problemet.

Løsning 2: Deaktiver antivirus fra tredjepart

Antivirusprogramvaren på systemet ditt forstyrrer normalt mange pågående prosesser for å sikre at systemet ditt forblir beskyttet. Imidlertid kommer det noen ganger i konflikt med visse prosesser som det ikke burde gjøre. Forstyrrelsen av antivirusprogramvaren kan være årsaken til at feilkoden dukker opp for deg. I et slikt tilfelle må du deaktivere antivirusprogramvaren midlertidig og deretter kjøre installasjonen på nytt for å se om den fungerer.

Løsning 3: Tøm Origin Cache

Origin lagrer midlertidige filer på systemet ditt, kjent som en cache. Disse midlertidige filene inneholder vanligvis data om påloggingsøktene dine eller spillene du har spilt eller installert. Noen korrupte filer i hurtigbufferen kan ofte føre til at det oppstår feilmeldinger. Derfor må du fjerne det. Slik gjør du det:

 1. Forsikre deg om at Origin ikke kjører, og at du har stoppet den i å kjøre i bakgrunnen.
 2. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
 3. Skriv inn % ProgramData% / Origin og trykk Enter.
 4. Slett alle filene i denne katalogen unntatt LocalContent .
 5. Nå, igjen, trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør igjen.
 6. Skriv inn % AppData% og trykk Enter .
 7. Gå til Roaming- mappen, finn Origin- mappen og slett den.
 8. Nå gå tilbake og åpne opp Lokal mappe i stedet for roaming .
 9. Slett Origin- mappen der også.
 10. Start systemet på nytt og logg på Origin.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det