Fix: Galaxy S6 Vinner ikke lading

Jeg kan ikke tenke på mange telefoner som hadde en bedre lansering enn Samsung Galaxy S6. For det meste fikk telefonen positive anmeldelser fra kritikere, som var imponert over enhetenees oppgraderte byggekvalitet i forhold til tidligere modeller. Dette kombinert med alvorlige forbedringer på skjermen, kameraet og ytelsen sørget for at utallige horder av Android-fans brakte det innen uker etter den første lanseringen.

Men den gode PR-en hindret ikke brukere i å returnere defekte S6- og S6 Edge-enheter. Alle de nyeste Android-funksjonene vil ikke utgjøre noe hvis enheten nekter å lade eller slå på. Som med alle produsenter hadde Samsung noen dårlige epler i produksjonslinjen. Snart nok begynte brukerne å rapportere at deres splitter nye Samsung Galaxy S6 nekter å lade etter bare dagers bruk.

Hvis du har dette problemet, kan du bli fristet til å tro at det helt sikkert er et batteriproblem - i noen tilfeller er det virkelig, men problemet kan stamme fra mange forskjellige steder. Det kan veldig godt være et problem med ladeporten eller til og med en firmwarefeil. Her er en liste med noen av de vanligste årsakene som gjør at Galaxy S6 ikke kan lade:

 • Defekt batteri
 • Feil på fastvare
 • Dårlig kabel eller ladeenhet
 • Oppsamling av lo / skitt i ladeporten
 • Bøyde / ødelagte kontakter på enheten eller batteriet

Hvis du leter etter måter å forhindre at Galaxy S6 har dette problemet, er det ikke mange. Som bruker er det ikke mange ting du kan gjøre for å forhindre sammenbrudd, det er mer eller mindre en tilfeldig hendelse.

La oss nå få Galaxy S6 til å kjøre igjen. Hvis telefonen din lider av et maskinvareproblem, er det lite du kan gjøre foruten å ta en sertifisert tjeneste eller en tekniker. Men la oss ikke tenke på det verste og feilsøke alle potensielle problemer vi kan løse selv.

Nedenfor har du en samling av løsninger som har vist seg å være vellykkede, slik at Samsung Galaxy S6 lades igjen. Følg hver metode i rekkefølge da de er ordnet etter hyppighet og alvorlighetsgrad. Begynn med den første og arbeid deg nedover til du finner en guide som løser problemet ditt.

Metode 1: Feilsøke laderen

Før vi gikk videre til andre guider, la oss begynne med å sjekke om laderen din fungerer. Telefonen din er avhengig av en rekke tilkoblingsnåler for å lette overføring av data og strøm. Hvis mer enn en av disse tilkoblingspinnene blir bøyd eller ødelagt, vil overføringen av strøm stoppes. Slik ser du om det er tilfelle:

 1. Koble Galaxy S6 til den originale laderen med kabelen som fulgte med den. Forsikre deg om at du kobler den til en veggplugg.
 2. Hvis du ikke ser noen tegn til lading (pulserende LED og ladeikon), bytter du ut mikro-USB-kabelen med en annen og prøver på nytt.

 3. Fremdeles ikke hell? Fjern kabelen fra laderen og koble enheten til en PC via en USB-port.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor ikke utløste noen lading, fortsett til neste metode. Imidlertid, hvis telefonen lades mens den er koblet til USB-porten, fortsetter du rett til metode 4 .

Metode 2: Feilsøking av batteriet

Defekte batterier er blant de vanligste årsakene til at Galaxy S6-enheter ikke kan lade. Dette vil neppe skje på nye telefoner, men hvis du kjøpte en brukt S6, er sjansen stor for at batteriet har degradert til et punkt der det ikke klarer å akseptere en kostnad.

Vanlige tegn på at telefonen din lider av et defekt batteri er tilfeldige omstart, overdreven oppvarming av enheten og flimring av skjermen.

Siden Galaxy S6 ikke er utstyrt med et flyttbart batteri, er det ikke et alternativ å ta det ut for å se. Det du kan gjøre er å inspisere baksaken - Ser det ut til å være oppsvulmet eller hovent som om noe skyver baksaken ut? Hvis baksiden ser budsjettert ut, er det mest sannsynlig fordi batteriet ditt har blitt større enn sin normale størrelse. Dette er en klar indikator på at du trenger en erstatning.

Merk: Hvis du har et dårlig batteri, må du ta det til en autorisert service eller tekniker umiddelbart, da det kan føre til enda flere problemer med enheten.

Metode 3: Utføre en hard omstart

Dette tilsvarer fysisk å fjerne batteriet fra enheten. Men siden S6 ikke leveres med et flyttbart batteri, vil vi utføre en hard omstart. I situasjoner der enheten ikke reagerer, anbefaler Samsung brukere å utføre en "simulert fjerning av batteriet ".

Hvis enheten ikke lades, la oss sørge for at det ikke er en feil som gjorde at enheten din ikke reagerer. Her er hva du må gjøre for å sikre at enheten ikke er frossen:

 1. Trykk og hold inne strømknappen og volum ned- tasten samtidig i minst 10 sekunder.
 2. Hvis du ikke ser at telefonen starter på nytt, gjenta prosedyren minst to ganger til.
 3. Hvis den starter på nytt, må du vente til den starter opp og se om den lades. Hvis ingenting skjedde, gå over til neste metode.

Metode 4: Rengjøre ladeporten

Ladeporten er ganske sårbar på alle telefoner som bruker kablet lading, ikke bare S6-modellen.

Hvis du ikke klarer å utløse en kostnad når du er koblet til en vegglader, men telefonen lades normalt mens den er koblet til en USB-port, må du gjøre noe med rengjøringen. Dette skjer fordi S6 vil prøve å bruke jordingstappen inne i telefonen når den er koblet til vekselstrøm. Hvis jordingstiften er omgitt av lo eller skitt, kan overføring av elektrisitet bli hindret til det punktet hvor det aldri blir utløst noen kostnad.

Hvis du bærer S6-enheten ofte i lommen, kan du gjøre det for å fjerne lo eller smuss:

 1. Plukk opp en lommelykt og kikk inn i ladeporten på telefonen. Ser du noe som ikke burde være der?
 2. Slå av enheten helt. Som et ekstra sikkerhetstrinn kan du også ta ut batteriet.
 3. Bruk en nål, tannpirker eller et veldig lite pinsett for å fjerne lo eller store skitt som kan være der.

 4. Dypp en liten bomullspinne (eller et lite stykke tøy) i spritalkohol (isopropylalkohol), men pass på at du ikke gjør det for mye.
 5. Bruk rotasjonsbevegelser for å kvitte deg med gjenværende smuss som kan ha akkumulering på gullkontaktene.
 6. La telefonen tørke av i et varmt miljø i minst to timer.
 7. Forsøk å slå på enheten og koble den til en vegglader for å se om den lades.

Metode 5: Å tvinge de indre tilkoblings pinnene

De fleste av oss kobler fra tid til annen mikro-USB-porten opp ned. Hvis du gjør dette ofte, vil du ende opp med å tvinge de interne pinnene og skyve dem innover til det punktet hvor overføring av elektrisitet ikke kan skje.

Denne følgende metoden skal bare utføres på telefoner som ikke har en levedyktig garanti, da den risikerer å annullere den. Det risikerer også å skade enheten din ytterligere. Hvis du ikke trenger å ta risiko, er det best at du sender det rett til en tekniker. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av telefonen helt hvis den har noe juice igjen.
 2. Plukk opp en liten skrutrekker.
 3. Plasser den under pinnetappen i mikro-USB-porten og skyv den forsiktig nedover for å lirke porten litt opp. Ikke gjør det for så kan du snappe det hele.

 4. Koble telefonen til en lader og se om den begynner å lade igjen.

Pakk opp

Hvis du har gått gjennom alle metodene ovenfor uten resultat, anbefaler jeg at du sender telefonen til en sertifisert tekniker. Galaxy S6 kan lide av maskinvarefeil, eller i noen ekstreme tilfeller en firmwarefeil (i så fall må du blinke på nytt).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det