Slik løser du Photoshop Error & lsquo; skrapediskene er fulle & rsquo;

Photoshop er et utrolig kraftig program. Selv om du er en hard fan av Corel Draw, vil du sannsynligvis innrømme at noen Photoshop-funksjoner rett og slett er overlegne. Men mens brukergrensesnittet i Photoshop er altfor intuitivt, kan det samme ikke sies om å håndtere Photoshop-feil.

Den vanligste Photoshop-feilen er uten tvil “ skrapedisken er full ”. Noen brukere får det når de prøver å starte Photoshop, andre når de prøver å fullføre en bestemt handling. Men hvorfor skjer dette, og hvordan kan vi løse dette problemet?

Hva forårsaker skrapefeilfeilen?

Før vi kommer til de potensielle løsningene som vil fjerne denne feilen, er det viktig å forstå hva en skrapedisk faktisk er.

Alle Adobe-programmer som Photoshop eller After Effects trenger et arbeidsområde for å lagre midlertidige prosjektfiler. Hvis Photoshop (eller et annet program) ikke har nok RAM-minne til å lagre noe midlertidig, bruker det harddiskplass som en midlertidig virtuell minnesholder. Denne harddiskplassen er referert til som en skrapedisk.

Photoshop er mer enn i stand til å lage et fjell med midlertidige filer hvis du jobber med store elementer, så ikke vær rask med å legge skylden på datamaskinen din. Hvis både RAM og skrapedisken blir full med midlertidige filer, får du en " Skrapedisk er full " -feil som også kan forhindre deg i å opprette nye filer.

Hvis du får feil på " skrapedisken er full " når du starter Photoshop eller når du utfører visse handlinger, er det noen få mulige rettelser som viste seg å være effektive. Nedenfor har du en samling metoder som viste seg å være effektive for å fjerne feilen på "skrapedisken er full" . Følg hver guide i rekkefølge til du finner en løsning som fungerer i din situasjon.

Før du fortsetter: Forsikre deg om at du ikke stiller den tomme siden / bildeoppløsningen til noe urimelig som 1920 × 1080 tommer. Noen ganger forveksler brukere tommer og piksler og setter oppløsningen i tommer i stedet for å sette den i piksler som er veldig urimelig lengde. Sørg for å angi oppløsningen i piksler og ikke i tommer.

Metode 1: Frigjør nok diskplass

Før du gjør noe annet, må du sørge for at du har nok plass i stasjonspartisjonen der skrapedisken er plassert. Den vanligste årsaken til "skrapedisken er full" -feilen er mangelen på ledig plass i stasjonen som rommer skrapedisken. Hvis du ikke setter det selv, blir C: / stasjonen automatisk valgt til å fungere som en skrapedisk. Hvis du er usikker på hvilken stasjon som brukes som skrapedisk, åpner du Photoshop og går til Rediger> Innstillinger> Skrapedisker.

Når du er inne på innstillingsmenyen , må du bekrefte hvilke lagringsstasjoner som fungerer som skrapedisk og sørge for at den har minst 40 GB ledig plass. Hvis ikke, kan du få tilgang til stasjonen din og begynne å fjerne uønskede filer til du frigjør nok plass.

Metode 2: Slett midlertidige filer

Hvis du har for vane å tvinge ned Photoshop uten å gi det nok tid til å legge ned prosjekter på riktig måte, vil det legge igjen en stor del av midlertidige filer. Hvis du gjør dette nok ganger, blir temp-mappen din full av Photoshop-relaterte filer.

Den gode nyheten er at Photoshop-filer enkelt kan identifiseres og slettes. Vanligvis starter navnet deres med ~ PST eller Photoshop Temp (i nyere versjoner). Du kan slette dem trygt uten risiko for å påvirke systemet ditt. Temp-mappen din ligger i C: / > Brukere> "YourUser"> AppData> Local> Temp.

Metode 3: Endre plassering av skrapedisken

I tilfelle Photoshop viser deg, er " skrapedisken full " -feilen før du klarer å komme inn i innstillingene, det er en fin snarvei som du kan bruke til å endre Skrapediskinnstillinger . For å bruke den, start Photoshop, og så snart vinduet dukker opp, trykk og hold CTRL + Alt eller trykk Cmd + OPT på en Mac . Du vil snart se Skrapediskinnstillinger- menyen.

Velg en annen partisjon fra rullegardinmenyen nær First og trykk Ok . Photoshop bør vite omstart uten å vise feilen " skrapedisken er full ".

Metode 4: Øke RAM tillatt av Photoshop

En annen løsning som kan gjøre at feilmeldingen forsvinner, er å tillate Photoshop mer RAM. Som standard er Photoshop programmert til å tegne 60% av total RAM, men du kan få den til å bruke enda mer. Dette er hvordan:

  1. Åpne Photoshop og gå til Rediger> Innstillinger og klikk på Ytelse.

  2. Når du er i ytelsesmenyen, kan du justere glidebryterne i Minnebruk for å øke RAM-minnet som Photoshop har tilgang til. Ikke sett den til 80% terskelen, da det kan gjøre at PC-en kjører tregere.

Metode 5: Justere riper

Erfarne "photoshopere" vil noen ganger sette opp en dedikert harddiskpartisjon spesielt for å forhindre at et slikt problem oppstår. Selv om Photoshop er i stand til å fungere perfekt med standard skrapediskkonfigurasjon, kan du bli kvitt feilen ved å la Photoshop bruke andre partisjoner.

Som standard er bare din C: / stasjon valgt som en skrapedisk, men du kan la alle partisjonene dine dele denne byrden. For å gjøre dette, gå til Rediger> Innstillinger og klikk på Skrapeskiver.

Når du kommer til fanen Skrapedisker , merker du av i ruten i nærheten av hver partisjon for å aktivere dem som riper. Klikk deretter Ok og start Photoshop på nytt.

Metode 6: Rensing av hurtigbuffer

Mens du jobber med prosjekter, har du kanskje lagt til mange lag i et bilde eller gjort mye redigering, som vi alle vet, kan du enkelt angre dine tidligere trinn og eksperimentere med bildet. Men lagringen av disse trinnene du utfører tar mye plass på skrapediskene, og hvis du jobber med et stort prosjekt, kan disse trinnene ta opp gigabyte plass. Derfor, i dette trinnet, vil vi rense denne hurtigbufferen, men husk at angre trinnene vil være borte, og at du ikke vil kunne gå tilbake til en eldre versjon av bildet. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

  1. Åpne Photoshop- vinduet der du jobber for øyeblikket.
  2. I den øverste skuffen klikker du på “Rediger” og velger “Tøm” -knappen.
  3. Det er et par alternativer her. Disse blir forklart som følger.
    Angre: Fjerner oversikten over endringene dine, og ved å slette vil du ikke kunne angre endringene. Utklippstavle: Rydder utklippstavlen for tingene du kanskje har kopiert. Du vil ikke kunne lime inn noe du har kopiert så langt hvis du fjerner dette. Historie: Sletter historikken til endringene dine i bildet. Endringene forblir, men du vil ikke kunne slå opp endringene du har gjort i et bilde. Alle: Sletter all hurtigbuffer. Videobuffer: Sletter all videobuffer som du kanskje har i butikken. Hvis du sletter dette, kan du ikke tilbakestille endringene som er gjort i en video.
  4. Klikk på alternativet du vil fjerne, og bekreft advarselen.
  5. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det