Korriger: Avast Web Shield vant ikke & rsquo; t

Web Shield er en del av Avast-antivirusprogramvaren som aktivt skanner data som overføres når du surfer på internett for å forhindre at skadelig programvare blir lastet ned og kjørt på PCen. Det er sannsynligvis en av de viktigste Avast-funksjonene, og den skal kjøre hele tiden for å holde datamaskinen beskyttet.

Feilen manifesterer seg hvis skjoldene dine har blitt slått av av en eller annen grunn (å slå dem av manuelt, skadelig programvare, feil) og du ikke kan slå på Web Shield i Avast-komponentvinduet. Følg metodene nedenfor vi har utarbeidet for å prøve å løse dette problemet.

Løsning 1: Start Avast Antivirus-tjenesten på nytt

Tjenester er ryggraden i nesten hvilken som helst programvare på datamaskinen din, og hvis noe angående Avast-tjenesten har blitt ødelagt, er det nesten sikkert at det vil påvirke Avast-programmet negativt. En av de mulige løsningene er å starte Avast-tjenesten på nytt og sjekke om problemet fremdeles vises på datamaskinen din.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å klikke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen på tastaturet. Skriv “services.msc” i dialogboksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services.

 1. Et alternativ vil være å åpne Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen eller dialogboksen Kjør. Endre visningen etter alternativ til Kategori og klikk på System og sikkerhet. Rull ned til Administrasjonsverktøy-delen, klikk på den, bla ned for å finne Tjenester, og dobbeltklikk på den.
 2. Finn Avast Antivirus Service i tjenestelisten, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 3. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det like ved siden av Tjenestestatus), bør du stoppe den ved å klikke på Stopp-knappen midt i vinduet. Hvis den stoppes, la den være som den er under dette trinnet.

 1. Forsikre deg om at alternativet under Startup type-menyen i Avast Antivirus-tjenestens egenskaper er satt til Automatic før du fortsetter med instruksjonene. Bekreft eventuelle dialogmeldinger som kan vises når du prøver å angi oppstartstypen. Klikk på Start-knappen midt i vinduet før du lukker dette vinduet.

Du kan få følgende feil når du klikker på Start-knappen:

“Windows kunne ikke starte Avast Antivirus-tjenesten på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra trinnene ovenfor for å åpne Avast Antivirus Services eiendomsvindu. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom….

 1. Under "Angi objektnavnet du vil velge" skriver du inn brukernavnet til kontoen din, klikker på Kontroller navn og venter på at PC-en skal finne navnet ditt.
 2. Klikk OK når du er ferdig og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det hvis du bruker et passord. Det skal nå starte uten problemer!

Løsning 2: Utfør en Avast-reparasjon

Avast Repair er en funksjon innebygd i selve programvaren, noe som betyr at du kan utføre grunnleggende feilsøking uten å måtte installere programmet på nytt. Det er flere brukere som har rapportert at Avast-reparasjonen har en leder for å løse problemet med Web Shield, så vi anbefaler at du ikke hopper over denne metoden når du feilsøker.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å skrive med Start-menyvinduet åpent. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen som åpner Innstillingsvinduet eksklusivt for Windows 10.

 1. I Kontrollpanel bytter du til “Vis som: Kategori” -alternativet øverst til høyre i vinduet og blar nedover til Programmer-delen. Rett under det, bør du se Avinstaller et programalternativ, så sørg for at du klikker på det.
 2. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer og verktøy på din PC, så vent en stund for at den skal lastes inn.
 3. Finn Avast i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Endre / endre. Avast Setup-vinduet vises umiddelbart og ber deg om flere valg. Klikk på reparasjonsknappen og følg instruksjonene som kan vises etterpå for å reparere den helt. Vent til verktøyet løser Avast-installasjonen din, og du ser Ferdig-meldingen vises.

 1. Når prosessen er over, må du sjekke om det samme problemet med Avast Web Shield fremdeles vises.

Løsning 3: Oppdater Avast til den nyeste versjonen

Lignende problemer med forskjellige Avast-komponenter, inkludert Web Shield-komponenten, oppstod hos brukere på den bestemte bygningen av Avast-antivirus, men utviklerne klarte å løse problemer ganske raskt, og de publiserte nybygg der feilen ikke oppstår.

Avast bør alltid oppdateres til den nyeste versjonen, og det er derfor den automatiske oppdateringsfunksjonen allerede skal ha løst dette problemet. Men hvis tjenesten for automatisk oppdatering mislyktes, eller hvis du har slått den av manuelt, kan du oppdatere Avast manuelt ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne Avast-brukergrensesnittet ved å klikke på ikonet nederst til høyre på skjermen i systemstatusfeltet. Du kan også gjøre det samme ved å finne det i Start-menyen eller ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.
 2. Naviger til Oppdater-fanen i Avast-vinduet, og du vil merke at det er to knapper som sier Oppdater. En av disse knappene er relatert til oppdateringen av virusdefinisjonene, og den andre er relatert til oppdatering av selve programmet.

 1. De fleste brukere har sagt at oppdatering av programmet har løst problemet med Web Shied, men det er best å oppdatere både virusdefinisjonene og applikasjonen ved å klikke på begge disse oppdateringsknappene, mens du er tålmodig mens Avast ser etter oppdateringer ved å koble til serverne sine. og følge instruksjonene som vises på skjermen for å navigere gjennom installasjonsprosessen.
 2. Kontroller om problemet med Web Shield-funksjonen er forsvunnet.

Alternativ : Du kan starte oppdateringsprosessen ved å kjøre den kjørbare filen på følgende sted på datamaskinen:

C: \ Program Files \ AVAST Software \ Avast \ AvastEmUpdate.exe .

Forsikre deg om at du starter datamaskinen på nytt etter at oppdateringen er installert.

Løsning 4: Utfør en ren installasjon av Avast

Årsaken til at denne løsningen er plassert nederst er at den inkluderer å avinstallere Avast helt fra datamaskinen din, og det kan være en litt langvarig prosess. Imidlertid er det mange brukere som var lettet over å se at dette faktisk løste problemet deres.

Det er også ganske nyttig avinstalleringsprogram fra Avast som vil spare deg for problemer med å fjerne registeroppføringer og gjenværende filer selv.

 1. Last ned den siste versjonen av Avast-antivirus ved å navigere til denne lenken og klikke Last ned gratis antivirus-knapp. Hvis du bruker andre versjoner av Avast, kan du også bruke nettstedet til å navigere enkelt.
 2. Du må også laste ned Avast Avinstalleringsverktøy fra denne lenken, så lagre det på datamaskinen din, i tillegg til at du trenger det for å avinstallere Avast riktig.

 1. Koble datamaskinen fra Internett etter at du har lastet ned disse to filene og start opp i sikkermodus.
 2. Kjør Avast Uninstall Utility og naviger til mappen der du har installert Avast. Hvis du har installert den i standardmappen (C >> Programfiler >> Avast), kan du la den være. Vær nøye med å velge riktig mappe siden innholdet i mappen du velger vil bli slettet.
 3. Naviger gjennom File Explorer til du finner den rette mappen der du installerte Avast. Du kan også høyreklikke ikonet på skrivebordet og velge alternativet Åpne filplassering fra hurtigmenyen som vises.

 1. Klikk på alternativet Fjern, og sørg for at du starter datamaskinen på nytt ved å starte opp i en normal oppstart.
 2. Bruk Windows + R-tastekombinasjonen ved å trykke på disse tastene samtidig på tastaturet. I dialogboksen Kjør som vises som et resultat av denne handlingen, skriv 'MSCONFIG' og klikk OK.
 3. Naviger til Boot-fanen og fjern merket for Safe Boot-alternativet.

 1. Kontroller om Web Shield-funksjonen har gått tilbake til normal etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det