Fix: Tillat Chrome å få tilgang til nettverket i brannmuren eller antivirusinnstillingene

Feilmeldingen "Gi krom tilgang til nettverket i brannmuren eller antivirusinnstillingene" er ikke en primær feil . Den er oppført i form av forslag når det oppstår en større feil (for eksempel ERR_CONNECTION_TIMED_OUT etc.) i Google Chrome.

Her vil vi diskutere hvordan du kan legge til krom på hvitelisten i antivirusprogramvaren din samt Windows-brannmuren. Hva gjør Antivirus og brannmur egentlig? De overvåker nettaktiviteten din og pakkene som er sendt eller mottatt for å sikre at det ikke er noen trusler på datamaskinen din overhodet. Noen ganger kan denne "kontrollen" føre til store problemer når du surfer på internett.

Her er noen av de viktigste emnene du kan slå opp med henvisning til feilen din:

DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Videre kan du sjekke alle andre store feil som oppstår i Google Chrome-nettleseren ved å skrive inn feilnavnet i søkefeltet og trykke på søk .

For å løse emnet som diskuteres, vil vi gå gjennom hvordan du legger til Chrome i unntakslisten på all større antivirusprogramvare. Vi kan ikke gå gjennom dem alle, men du vil få en ide om hvordan du gjør det ved å se eksemplene nedenfor.

Legger til unntak til Windows-brannmur

Vi begynner først med å legge til et unntak i Windows-brannmuren. En brannmur er et nettverkssikkerhetssystem som overvåker og kontrollerer innkommende og utgående trafikk basert på noen forhåndsdefinerte sikkerhetsregler. Det etablerer en barriere mellom et pålitelig internt nettverk og ikke-klarerte eksterne nettverk (for eksempel internett). Det er ikke vanlig at Windows-brannmur blokkerer noen tilganger til internett som kan omfatte Chrome. La oss ta en titt på hvordan du legger den til på hvitelisten.

 1. Trykk på Windows + S, skriv " brannmur " i dialogboksen og åpne applikasjonen.
 2. Når du er i brannmurinnstillingene, klikker du på “ Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Defender-brannmur ”.

 1. Her vil alle applikasjoner som er installert på datamaskinen din, vises sammen med statusen om de er blokkert eller ikke. Forsikre deg om at Google Chrome er merket av .

Du kan også deaktivere brannmuren midlertidig hvis du har problemer med å legge til unntaket. Bare gå tilbake til hovedsiden og klikk på " Slå Windows Defender-brannmur på eller av ". Herfra kan du deaktivere brannmur for både private og offentlige nettverk.

Merk: Deaktiver brannmur på egen risiko. Appuals vil på ingen måte være ansvarlig for skader uansett tilfelle.

Legger til unntak til Avast Antivirus

Avast Software er et tsjekkisk multinasjonalt selskap som har hovedkontor i Praha, Tsjekkia. De utvikler antivirusprogramvare og leverer også sikkerhetsprogramvare for internett. Den ble grunnlagt i 1988 av Eduard Kucera og Pavel Baudis. I 2016 hadde Avast rundt 400 millioner brukere som brukte antivirusprogramvaren.

I Avast kan du legge til globale ekskluderinger i filer. Globale ekskluderinger betyr at de ekskluderes fra alle slags skjold og skanninger som analyserer aktiviteten til filene og applikasjonene og setter dem i karantene hvis de virker skadelige. I tillegg til globale ekskluderinger, er det en annen løsning som er å legge til et unntak fra " Web-skjoldet ". Vi vil ekskludere nettstedet fra nettskjoldet, men hvis dette ikke fungerer, legg til Chrome som et globalt unntak.

 1. Velg kategorien " Aktiv beskyttelse " og klikk på " Tilpass " tilstede foran Web Shield.

 1. Klikk nå på " Ekskluderinger " og legg til nettstedet som gir problemet.

Videre, hvis det blir kjedelig å legge til et unntak, igjen og igjen, kan du deaktivere nettskjoldet helt og se om dette gjør susen.

Legger til ekskludering i Windows Defender

Windows Defender er en anti-skadelig komponent i Microsoft Windows. Den ble først utgitt som et gratis antispionprogram i Windows XP og ble sakte inkludert i alle utgavene av Windows som fulgte (Windows Vista, Windows 7 og Windows 10). For å ekskludere Chrome fra Windows Defender, følg trinnene nedenfor.

 1. Klikk på Windows-knappen, og skriv "Windows Defender " i søkefeltet . Blant alle alternativene vil det være et program som heter " Windows Defender Security Center ". Åpne den.
 2. Ved åpning finner du en liste over alternativer som er tilgjengelige i det nye vinduet. Velg alternativet “Virus- og trusselbeskyttelse ”.

 1. Når du går inn i menyen, navigerer du til innstillinger for beskyttelse av virus og trusler . Windows kan be deg om å gi administratoren tilgang til å bruke denne funksjonen. Trykk i så fall på Ja.

 1. Etter å ha gått inn i ønsket meny, bør du søke i vinduet som sier “ Legg til eller fjern ekskluderinger ”. Klikk på den, så navigeres du til en meny der du kan legge til ekskluderinger. Du kan ekskludere mapper, utvidelser og til og med filer. I dette tilfellet vil vi ekskludere hele Chrome-mappen som ligger i katalogen du lastet den ned.

 1. Klikk på alternativet som sier " Ekskluder en mappe " og naviger til Chrome-katalogen. Standardplasseringen for Chrome-mappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Google ". Når du har kommet til stedet, velger du mappen og lagrer endringene.

Malwarebytes

Malwarebytes er en anti-malware programvare utviklet av Malwarebytes Corporation. Den ble først utgitt i januar 2016. Den er også tilgjengelig i en gratis versjon som skanner og fjerner skadelig programvare når du starter den manuelt. Det blir sett på som et av de nye produktene mot skadelig programvare, med sitt motto for applikasjonen som er enkel og enkel å bruke.

 1. Åpne Malwarebytes-vinduet ditt ved å enten klikke på ikonet i oppgavelinjen nederst til høyre på skjermen, eller ved å klikke på programmets startfil.
 2. Når programmet er åpnet, klikker du på Malware Exclusions- fanen på venstre side av vinduet.

 1. I denne kategorien finner du et alternativ som sier " Legg til mappe ". Klikk på den, så navigeres du til File Explorer, hvor du enkelt kan velge Chrome-katalogen. Standardplasseringen for Chrome-mappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Google ". Når du har kommet til stedet, velger du mappen og lagrer endringene.

Merk: Du kan alltid legge til nettekskluderinger først slik vi gjorde med Avast Antivirus. Ved å legge til globale ekskluderinger (som vi er), vil Chrome bli ignorert fullstendig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det