Slik avinstallerer du GeForce Experience

GeForce Experience er et program som følger med grafikkdriverne for alle NVIDIA GeForce GTX grafikkort. Applikasjonen er designet for automatisk å se etter og installere oppdatert driverprogramvare for GPU, optimalisere grafikkinnstillinger for alle eller alle spill for å gi optimal grafikkytelse, og for å tillate brukere å streame og dele det de gjør på datamaskinene sine med andre. GeForce Experience er designet for å gjøre brukernes liv lettere og for å berike brukeropplevelsen.

I mange tilfeller ender det med å gjøre det motsatte - noen brukere av applikasjonsopplevelsen klager over opprørende bruk av datamaskinressurser (RAM og prosessorbåndbredde) fra applikasjonens side, mens andre bare ikke liker hvor påtrengende og autonome applikasjonen kan være. For eksempel forårsaker GeForce Experience fall i FPS for noen brukere, mens andre bare forakter det faktum at programmet med ett klikk optimaliserer innstillingene for alle spillene de spiller - å rote med innstillingene de så nøye konfigurerte for hvert av spillene deres er ikke noe spillere tar liggende.

GeForce Experience har ikke gått bra med spillmiljøet (mildt sagt), og det er derfor det er mange GeForce GTX GPU-brukere der ute som vil bli kvitt det. Heldigvis er det fullt mulig å avinstallere GeForce Experience fra en Windows-datamaskin, og prosessen er stort sett den samme som hva du ville gjort for å avinstallere andre programmer fra datamaskinen. Det bør imidlertid bemerkes at GeForce Experience er det som automatisk holder driverne for GeForce GTX-grafikkortet oppdatert - når du avinstallerer programmet, må du laste ned oppdatert driverprogramvare manuelt fra NVIDIAs offisielle nettside hver gang nye drivere. for GPU og OS combo er utgitt, og installer den deretter. For å avinstallere GeForce Experience fra en Windows-datamaskin, må du:

 1. Åpne  Start-menyen .
 2. Søk etter “ legg til eller fjern programmer ”.
 3. Klikk på søkeresultatet med tittelen  Legg til eller fjern programmer .
 4. Se gjennom listen over programmer som er installert på datamaskinen, og finn og høyreklikk på listen over NVIDIA GeForce Experience .
 5. Klikk på  Avinstaller  i den resulterende hurtigmenyen.
 6. Gå gjennom avinstallasjonsverktøyet ved å følge instruksjonene på skjermen, og programmet blir avinstallert fra datamaskinen.

Hvis du ikke kan avinstallere GeForce Experience via Kontrollpanel, kan du se etter uninstall.exe i installasjonskatalogen til GeForce Experience og kjøre den for å avinstallere GeForce Experience. Du kan prøve systemgjenoppretting for å tilbakestille systemet til det tidspunktet GeForce Experience ikke ble installert på systemet ditt.

Hvis du fortsatt har problemer, da

 1. Åpne File Explorer og naviger til '
  C: \ Programfiler (x86) \ NVIDIA Corporation \.
 2. Finn og slett nå mappen som er merket som GeForce Experience .
 3. Last ned og installer den nyeste versjonen av GeForce Experience, og avinstaller deretter ved hjelp av metoden beskrevet ovenfor.

Hvis du av en eller annen grunn ikke klarer å avinstallere GeForce Experience ved å følge trinnene som er oppført og beskrevet ovenfor, følger du bare  avinstallasjonsprogrammer på Windows 10  og prøver ut flere metoder for å bli kvitt programmet. Når GeForce Experience er avinstallert, blir de siste driverne for grafikkortet ikke lenger sjekket automatisk, lastet ned og installert. Du må laste ned oppdatert driverprogramvare manuelt fra NVIDIAs offisielle nettside, og hver gang du installerer oppdatert driverprogramvare for grafikkortet ditt, installerer installasjonsprogrammet GeForce Experience automatisk på datamaskinen din hvis du bruker standardinstallasjonsalternativene. Når det er installert, må du velge tilpasset installasjon  når du installerer oppdaterte drivere for grafikkortet alternativet og sørg for at installasjonsprogrammet ikke er konfigurert til å også installere GeForce Experience på datamaskinen din sammen med driverne.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det