Hvordan fikse Square Enix betalingsfeil i2501

Feilkoden ' i2501 ' oppstår når du behandler en betaling i Square Enix spillplattform. Square Enix er et spillutgiver med spill som spenner fra Final Fantasy til Shadow of the Tomb Raider. Dette problemet rapporteres for det meste av spillere bosatt i Midtøsten og Asia. Denne feilen er en indikasjon på at du har oppgitt feil betalingsinformasjon som kan føre til at finansinstitusjonen på kortet avviser betalingsmåten.

Feilkode i2501 i Square Enix når du foretar en betaling

Feilmeldingen 'i2501' har vært der i ganske lang tid, og når de nærmer seg de aktuelle forumene, flytter moderatorene innlegget til 'separat støtte' -fanen fordi hver brukeres sak er forskjellig i betalingsmåter. Det er også rapporter om ikke noe svar fra supportteamet i flere uker når dette problemet står overfor.

Hva forårsaker feilen 'i2501' når du behandler en betaling i Square Enix?

Som nevnt tidligere, skyldes denne feilmeldingen på grunn av feil betalingsdetaljer. Imidlertid er det også andre grunner til denne feilmeldingen, for eksempel:

 • Brukeren er ikke fysisk til stede i landet der kortet (kreditt / debet) ble utstedt til ham.
 • VPN eller fullmakter som er aktive på en datamaskin, er også kjent for å avvise betalingen og forårsake feilmeldingen. Dette gjøres for å beskytte betalingsprosessen og redde samfunnet og spillet fra svindlere.
 • Betalingen blir forsøkt mer enn to ganger om dagen, og hver av dem mislykkes. I dette tilfellet blir kortet ditt låst i perioder fra 24 timer til 30 dager.
 • Den betalingsmåten er avvist på grunn av uriktige opplysninger angitt eller betalings valgt er ikke riktig.

Før du går videre med løsningene, må du sørge for at du har en god aktiv tilkobling og gyldige betalingskortdetaljer tilgjengelig. Hvis du ikke har et gyldig kort, vil du ikke kunne behandle betalingen på noen måte. Her er noen tips du kan utføre før du går til løsningene:

 • Forsikre deg om at banken din ikke blokkerer registreringen til en online betalingstjeneste.
 • Det er nok midler på kontoen din til å gjennomføre transaksjonen.
 • Prøv å bruke en annen nettleser med noen tilleggsprogrammer aktivert hodet.
 • Du kan også prøve å bruke en inkognitofane.

Løsning 1: Slå av VPN og fullmakter

Som nevnt tidligere har Square Enix implementert et antisvindelsystem som sørger for at det ikke oversvømmes dårlige forespørsler til betalingsserveren. Videre avviser den betalingene som gjøres via VPN eller Proxies for å sikre betalingene og unngå useriøse betalinger.

VPN som kjører i OpenVPN GUI

Hvis du bruker en VPN eller en proxy , må du sørge for at du slår den av og prøver å behandle betalingen med din vanlige internettforbindelse. Prøv også å bruke en åpen internettforbindelse uten institusjonelle brannmurer som blokkerer full tilgang til internett. Når betalingssystemet hos Square Enix avgjør at du er legitim, vil det automatisk behandle betalingen.

Løsning 2: Behandler betaling via telefon

Et annet middel for å foreta en vellykket betaling uten feilkoden 'i2501', gjør det gjennom nettleseren på mobiltelefonen din. Selv om dette ikke gir mening siden betalings- og IP-detaljene er de samme, ser det ut til å fungere i noen tilfeller.

Chrome-nettleser i Android-telefon

Du bør også prøve å bruke et annet system og helst en annen internettforbindelse for å foreta en betaling. Endring av ISP bare for å foreta en betaling hjelper også.

Løsning 3: Venter i 24 timer

Hvis begge ovennevnte løsninger ikke fungerer, bør du vente i minst 24 timer. Square Enix har et anti-narr-system som avviser alle betalinger som gjøres fra et kort hvis det har blitt avvist mer enn 2 ganger av systemet. Hvis du har forsøkt mer enn to ganger, kan 24 timer øke til dager opp til 30 dager.

Etter å ha ventet i 24 timer, prøv å foreta betalingen ved hjelp av en annen åpen internettforbindelse uten noen fullmakter eller VPN-er overhodet. Forhåpentligvis vil problemet bli løst.

Løsning 4: Kontakt support

Hvis ingen av virkemidlene fungerer, er det best at du lager en billett for å støtte og få problemet løst av dem. Det er mange parametere involvert når du betaler på denne plattformen, og hvis noen av dem er i konflikt, kan du bli avvist og nektet tilgang.

Offisiell støtte for Square Enix (tickersystem)

Naviger til det offisielle støttenettstedet til Square Enix og lag en billett. Billetten din skal bestå av følgende detaljer:

 • Nøyaktig feilkode
 • Varen / tjenesten du prøver å kjøpe online
 • Betalingsmåte du prøver å bruke
 • Square Enix ID på kontoen din
 • Type kredittkort som brukes
 • Land der du er fysisk lokalisert
 • Land der kortet ble utstedt
 • Navn på kortutstedende bank
 • Antall ganger betalingen din ble avvist.

Hvis billetten din ikke blir svart innen 24 timer, kan du ringe deres brukerstøtte og fortelle din situasjon.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det