LØST: Fjerne & kopi av denne kopien av Windows er ikke ekte & rdquo;

Med KB971033- oppdateringen til Windows 7-operativsystemet gjorde Microsoft den siste versjonen av Windows OS i stand til å bestemme om en kopi av Windows 7 var ekte og den virkelige avtalen. Hvis Windows 7 uansett ville avgjøre at en bestemt kopi av operativsystemet ikke var ekte, ville det erstatte brukerens skrivebordsbakgrunn med en tom svart bakgrunn med en melding om at " Denne kopien av Windows er ikke ekte " sammen med versjonen. og bygge av Windows OS installert på den aktuelle datamaskinen.

Dette ligner ganske på meldingen " Du kan ha blitt utsatt for programvare forfalskning " som vises på datamaskiner som kjører på Windows XP hvis kopiene av operativsystemet oppdages som piratkopier. Selv om denne teknologien kun er designet for å vise meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " til brukere som bruker piratkopier av Windows 7, glir den noen ganger opp og viser meldingen til Windows 7-brukere som eier helt legitime kopier av Windows 7. Dette er spesielt tilfelle med Windows 7-brukere som eier helt legitime OEM-versjoner av Windows 7 - versjonene som kom forhåndsinstallert på deres PC / bærbare datamaskiner fra produsentene, og det viser en aktiveringsfeil.

Heldigvis for deg, kan imidlertid meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " definitivt fjernes og den svarte bakgrunnen som fulgte med å bli kvitt. Hvis du er berørt av dette problemet, uansett om du bruker en legitim versjon av Windows 7 eller ikke, og er interessert i å vite hvordan du løser dette problemet, kan du gjøre det slik:

Fase 1: Avinstallere oppdatering KB971033

Først og fremst må du avinstallere oppdatering KB971033 fra datamaskinen din. Vær imidlertid oppmerksom på - dette er bare en del av løsningen for å kvitte seg med meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " og vil ikke kunne løse problemet alene. For å avinstallere oppdatering KB971033 , må du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ windows update ”.
 3. Klikk på søkeresultatet med tittelen Windows Update under Programmer
 4. Klikk på Vis installerte oppdateringer i venstre rute.
 5. Når alle dine installerte oppdateringer er lastet inn, og du kan se dem i høyre rute, sikt gjennom dem, finn oppdatering KB971033 , høyreklikk på den og klikk på Avinstaller i hurtigmenyen.
 6. Gå gjennom avinstallasjonsprosessen og start datamaskinen på nytt. Gå til fase 2 når datamaskinen starter opp.

Fase 2: Tilbakestille lisensstatusen til datamaskinen din

Når du har avinstallert oppdateringen KB971033 , må du tilbakestille lisensstatusen til datamaskinen din slik at du ikke lenger blir møtt med meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " på skrivebordet. For å gjøre dette må du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ cmd ”.
 3. Høyreklikk på søkeresultatet med navnet cmd og klikk på Kjør som administrator . Dette vil starte en forhøyet ledetekst som har administrative rettigheter.
 4. Skriv inn følgende kommandolinje i den forhøyede ledeteksten og trykk Enter :
  slmgr -arm
 5. Du vil se et bekreftelsesvindu. Klikk på OK .
 6. Start datamaskinen på nytt, og når den starter opp, vil du se at meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " ikke lenger er der. Skrivebordet ditt vil fremdeles ha en tom svart bakgrunn, men du må fikse det selv ved å høyreklikke på et tomt område på skrivebordet, klikke på å tilpasse og endre skrivebordsbakgrunnen.

Merk: Den slmgr rearm kommando-serien er utviklet for å fungere på 32-bits versjoner av Windows 7 OS og fungerer på nesten alle 32-biters versjoner av Windows 7 og noen 64-bits versjoner av Windows 7. Men hvis du bruk denne kommandolinjen og se at meldingen " Denne kopien av Windows er ikke ekte " fremdeles er der når du starter datamaskinen på nytt. av SLMGR –REARM :

slmgr / opprustning

Hvis du kjører kommandolinjen “ slmgr -rearm” eller “ slmgr / rearm” og får en feilmelding om at “ Dette maksimalt tillatte antall armene har blitt overskredet ”, må du gå gjennom følgende trinn for å fikse problemet og fortsett med fase 2 :

 1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne en Run
 2. Skriv inn regedit. exe inn i dialogboksen Kjør og trykk Enter .
 3. I venstre rute navigerer du til følgende katalog:
  HKEY_LOCAL_MACHINE> Programvare> Microsoft> WindowsNT> Gjeldende versjon
 4. I venstre rute klikker du på mappen SoftwareProtectionPlatform for å se innholdet i høyre rute.
 5. I høyre rute, finn og høyreklikk på en registerverdi som heter SkipRearm, og klikk på Endre i hurtigmenyen.
 6. I dialogboksen Endre endrer du verdidata for nøkkelen fra 0 til 1 og klikker på OK .
 7. Avslutt Registerredigering og start datamaskinen på nytt. Prøv fase 2 igjen når datamaskinen starter opp, og du bør lykkes denne gangen.

Hvis du kjører kommandolinjen SLMGR –REARM eller SLMGR / REARM og får en feilmelding om at “ SLGMR ikke gjenkjennes som en intern eller ekstern kommando ”, kan årsaken være en av tre ting - du skriver kommandolinjen feil, du skriver ikke kommandolinjen i en forhøyet ledetekst som du kjører som administrator, eller det er et problem med datamaskinens slmgr.vbs- fil. Hvis det er et problem med datamaskinens slmgr.vbs- fil som fører til at kommandolinjen ikke kjøres riktig, er det du trenger å gjøre:

 1. Åpne Min datamaskin .
 2. Dobbeltklikk på partisjonen på harddisken din som Windows 7 er installert på.
 3. Dobbeltklikk på mappen Windows .
 4. Finn og dobbeltklikk på en mappe som heter System32 .
 5. Finn og høyreklikk på en fil som heter slmgr, uavhengig av hva filtypen er, og klikk på Gi nytt navn i hurtigmenyen.
 6. Gi filen nytt navn til vbs .
 7. Start datamaskinen på nytt og prøv fase 2 igjen når den starter opp. Denne gangen bør du lykkes med å kjøre kommandolinjen SLMGR –REARM eller SLMGR / REARM .

Profftips: Sørg for at du slår av automatiske Windows-oppdateringer for å sikre at meldingen " Denne kopien av Windows ikke er ekte ". For å slå av automatiske Windows-oppdateringer, må du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ windows update ”.
 3. Klikk på søkeresultatet med tittelen Windows Update under Programmer
 4. Klikk på Endre innstillinger i venstre rute.
 5. Under Viktige oppdateringer, åpne rullegardinmenyen og klikk på Se aldri etter oppdateringer (anbefales ikke) fra listen over alternativer.
 6. Start datamaskinen på nytt.

Prøv også å utføre en oppstartsreparasjon hvis alt annet mislykkes.

Fase 3: Konfigurere Plug and Play-tjenesten på nytt

I noen tilfeller kan det hende at datamaskinens policy ikke er riktig konfigurert, noe som kan forhindre at visse tjenester startes på datamaskinen. Derfor, i dette trinnet, vil vi gjøre noen endringer i systemets policyer og sørge for at Plug and Play Security-tjenesten er satt på en slik måte at den får lov til å starte automatisk. For det:

 1. Trykk "Windows" + "R" på tastaturet for å starte Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn 'Rsop.msc " og trykk " Enter ".
 3. Oppsettet skal starte etter at du har utført trinnet ovenfor, la oppsettet fullføres, og vinduet Resultant Set of Policy åpnes.
 4. Dobbeltklikk på “Computer Configuration” -alternativet for å utvide det, og dobbeltklikk deretter på “Windows Settings” -alternativet.
 5. Deretter dobbeltklikker du på "Sikkerhetsinnstillinger" og dobbeltklikker deretter på "Systemtjenester" -alternativet.
 6. I høyre rute skal det være en omfattende liste over tjenester som skal kjøres i bakgrunnen.
 7. Finn "Plug and Play" -tjenesten fra listen og dobbeltklikk på den for å åpne egenskapene.
 8. I alternativet "Velg tjenestestartmodus" , sjekk alternativet "Automatisk" , og sørg for å lagre endringene.
 9. Gå nå ut av vinduet etter å ha forsikret deg om at endringene dine er lagret.
 10. Trykk på "Windows" + "R" for å starte Kjør-meldingen igjen og skriv inn følgende kommando.
  gpupdate / force
 11. Trykk på "Enter" for å utføre denne kommandoen og vent til den blir fullført.
 12. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det