Fix: Fallout 4 Mods fungerer ikke

Fallout 4 er et actionrollespill som ble utviklet av Bethesda Game Studios og utgitt av Bethesda Softworks. Spillet ble utgitt i november 2015 og er det femte hovedtilskuddet til Fallout-serien. Mange mods for spillet ble også tilgjengelig ganske snart etter utgivelsen. De fleste brukere bruker Nexus Mod Manager for å bruke Mods på spillet, som er et modding-program som lar brukerne bruke mange mods i spillet.

Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om Mods som ikke fungerer på Fallout 4. Dette problemet oppstod hos brukere som brukte Nexus Mod Manager for å kunne modifisere spillet. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at dette problemet kan oppstå, og gi deg levedyktige løsninger for å sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva hindrer modene i å fungere i Fallout 4?

Årsaken til problemet er ikke spesifikk, og det kan utløses på grunn av en rekke årsaker.

 • Ukonfigurerte .ini-filer: .ini-filene i datamappen til spillet må være riktig konfigurert for å fungere med Nexus Mod Manager og spillet. Hvis disse filene ikke ble konfigurert da Nexus Mod Manager ble installert, fungerer ikke Mods med spillet.
 • Brannmur: Det er også mulig at Windows-brannmuren kan blokkere visse elementer i spillet eller Nexus Mod Manager fra å få kontakt med serveren. Dette kan forhindre Nexus Mod Manager i å laste inn Mods fordi internettjeneste kan være viktig for visse Mods.
 • Multi HD Install: Nexus Mod Manager fungerer best hvis Virtual Install er på samme harddisk som spillet. Imidlertid, hvis du vil spare plass på en bestemt harddisk ved å installere spillet på en og Mods på en annen, tillater Nexus Mod Manager deg å gjøre dette, men for å oppnå dette, må du aktivere Multi HD Install under installasjonsprosessen av NMM.
 • Oppdateringer: Forsikre deg også om at du har oppdateringer Nexus Mod Manager til den nyeste versjonen fordi de eldre versjonene ble rapportert å forårsake problemer med noen Plugin-filer, og derfor forårsake problemer med Mods.
 • Administrative privilegier: Det er viktig at Nexus Mod Manager har administrasjonsrettigheter gitt fordi noen komponenter i applikasjonen trenger visse privilegier som bare en administrator har rett til å gi.
 • Feilmodi: I noen tilfeller var noen av modene som ble brukt av brukerne utdaterte eller korrupte og forårsaket problemer med å bruke mods. Dette kan skje hvis versjonsnumrene til Mods er veldig gamle og de ikke har blitt oppdatert for å fungere med den nyeste versjonen av Nexus Mod Manager.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Konfigurere .ini-filene

.Ini-filene i datamappen til spillet må være riktig konfigurert for å fungere med Nexus Mod Manager og spillet. Hvis disse filene ikke ble konfigurert da Nexus Mod Manager ble installert, fungerer ikke Mods med spillet. Derfor, i dette trinnet, skal vi konfigurere “.ini” -filene til å fungere ordentlig med applikasjonen. For det:

 1. Naviger til følgende mappe.
  “Dokumenter> Mine spill> Fallout4”
 2. Innenfor denne mappen skal det være et par “. ini ”filer.
 3. Hvis du ser en fil som heter “ Fallout4Custom . ini ”åpne den. Hvis filen ikke er tilstede i mappen, lager du en fil med "Notepad ++" og lagrer den med navnet " Fallout4Custom.ini ".
 4. Åpne filen og legg til disse linjene.

  [Arkiv]

  bInvalidateOlderFiles = 1

  sResourceDataDirsFinal = STRINGS \, TEXTURES \, MUSIC \, SOUND \, INTERFACE \, MESHES \, PROGRAMS \, MATERIALS \, LODSETTINGS \, VIS \, MISC \, SCRIPTS \, SHADERSFX \

 5. Deretter skal det være en " Fallout4prefs.ini " -fil, rediger denne og legg til linjen

  BEnableFileSelection = 1

  til bunnen av siden under " Launcher " -delen.

  Merk: Hvis "bEnableFileSelection = 0" eksisterer under Launcher-delen, endrer du bare "0" til "1"

 6. Lagre de endringene og gå ut av filen

  Merk: Husk å gi den navnet “Fallout4Custom.ini”

 7. Prøv å kjøre spillet og sjekk om modene brukes.

Løsning 2: Gi tilgang gjennom brannmuren

Det er mulig at Windows-brannmuren kan hindre spillet eller Nexus Mod Manager i å komme i kontakt med spillserverne. I dette trinnet skal vi tillate applikasjonen gjennom Windows-brannmuren.

 1. Klikkstart -menyen og velg Innstillinger -ikonet.
 2. I innstillingene velger du " Oppdateringer og sikkerhet ".
 3. Klikk på " Windows Security " -alternativet i venstre rute.
 4. I Windows Security-alternativet, velgBrannmur og nettverksbeskyttelse ”.
 5. Velg alternativet " Tillat en app gjennom brannmur ".
 6. Klikk på " Endre innstillinger " og gi alle Fallout4- relaterte applikasjoner og Nexus Mod Manager tilgang gjennom både " private " og " offentlige " nettverk.
 7. Klikk på “ OK ”, kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Aktivering av Multi HD-installasjon

Nexus Mod Manager fungerer best hvis Virtual Install er på samme harddisk som spillet. Men hvis du vil spare plass på en bestemt harddisk ved å installere spillet på en og Mods på en annen, tillater Nexus Mod Manager deg å gjøre dette, men for å oppnå dette, må du aktivere Multi HD Install under installasjonsprosessen . Hvis Multi HD installere ble ikke aktivert under installasjonsprosessen , og nå mods og spillet er på forskjellige harddisker så mods vil ikke arbeide .

Løsning 4: Oppdatering av Nexus Mod Manager

Forsikre deg om at du har oppdatert Nexus Mod Manager til den nyeste versjonen fordi det ble rapportert om at de eldre versjonene forårsaket problemer med noen Plugin- filer, og derfor forårsaket problemer med Mods. I hver oppdatering utgitt av samfunnet, en viss bug er lappet . For å være sikker på at Nexus Mod Manager er ren for alle visse feil og problemer, må du sørge for å oppdatere den en gang i blant ved å laste ned og installere den nyeste versjonen fra utviklerens nettsted.

Løsning 5: Innvilge administrative privilegier

Noen ganger, på grunn av utilstrekkelige tillatelser, står Nexus Mod Manager overfor problemer mens du bruker mods, derfor vil vi i dette trinnet gi programvaren administrative rettigheter for å sikre at det ikke er tilfelle.

 1. Høyre - Klikk på ikonet Nexus Mod Manager og velg Egenskaper .
 2. Klikk på " Kompatibilitet " -fanen.
 3. I kategorien Kompatibilitet merker du av for " Kjør som administrator ".
 4. Klikk på “ OK

Løsning 6: Fjerne feilmodus

I noen tilfeller var noen av modene som ble brukt av brukerne utdaterte eller korrupte og forårsaket problemer med å bruke mods. Dette kan skje hvis versjonsnumrene til Mods er veldig gamle og de ikke har blitt oppdatert for å fungere med den nyeste versjonen av Nexus Mod Manager. Derfor, i dette trinnet, skal vi sjekke for å se hvilken mod som forårsaker problemet og fjerner det.

 1. Åpne Nexus Mod Manager og klikk på Fallout 4- spillet for å åpne listen over installerte mods .
 2. Deaktiver alle mods og sjekk om spillet fungerer.
 3. Hvis spillet gjør arbeidet betyr det en av mods er forårsaker problemet.
 4. Aktiveren mod og sjekk om spillet starter .
 5. Fortsett med å aktivere modsene en etter en til spillet ikke lenger fungerer.
 6. Nå som du har identifisert modet som forårsaket problemet, deaktiver det.
 7. Hvis det er en oppdatering utgitt til moden, bruk den. Hvis det ikke er noen oppdatering, må du holde modet deaktivert til en løsning er utgitt av utvikleren av modet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det