Fix: Svart skjerm i Overwatch

Overwatch er et teambasert skytespill fra første person utviklet og publisert av Blizzard Entertainment og utgitt 24. mai 2016 for PlayStation 4, Xbox One og Windows. Overwatch er beskrevet som en "hero shooter", og tildeler spillere i to lag på seks, hvor hver spiller velger fra en liste med 29 tegn, kjent som "helter", hver med en unik spillestil, hvis roller er delt inn i tre generelle kategorier. som passer deres rolle.

Imidlertid har vi ganske nylig mottatt mange rapporter om brukere som opplever en svart skjerm når de lanserer spillet. Spillet krasjer ikke eller spiller ikke, og brukerne sitter fast med en svart skjerm. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene bak dette problemet og gi deg levedyktige løsninger for å utrydde dem helt.

Hva forårsaker Overwatch Black Screen?

Årsaken til problemet er ikke spesifikk, og det kan utløses på grunn av en rekke årsaker, men noen av de vanligste er:

 • Innstillinger: Noen ganger kan innstillingene i spillet miskonfigureres, og spillet kan møte problemer som starter riktig. Overwatch har en feil der den noen ganger ikke kjører på "fullskjerm" ordentlig.
 • Manglende filer: Det er mulig at spillet kan mangle viktige filer som kreves av spillet under oppstart. Derfor, på grunn av utilgjengeligheten av disse filene, kan det være problemer med spillet under lanseringen.
 • Korrupt cache: Spillbufferen når den er ødelagt, kan forårsake problemer med oppstart av spillet. For å gjøre innlastingsprosessen raskere, lagrer spillet visse filer midlertidig på datamaskinen som hurtigbuffer, men overtid kan denne hurtigbufferen bli ødelagt og forårsake problemer med oppstart av spillet.
 • Game DVR: Game DVR er et Windows 10-verktøy som lar brukerne ta opp, kringkaste og ta skjermbilder mens de spiller spillet. Imidlertid kan dette verktøyet noen ganger føre til at fps faller og til og med forhindre at spillet kjører ordentlig. Det har også vært kjent at det noen ganger forårsaker en feil der Overwatch kjører, men ikke starter.
 • Battle.net Tools: Utdaterte, ødelagte eller manglende mapper eller filer kan forårsake problemer med Blizzard Battle.net desktop-appen og spillklienter. Dette kan også applikasjonsfeil med Overwatch.
 • Bakgrunnsprogrammer: Vær også forsiktig med tredjepartsprogrammer som har visse overlegg som vises under spillet. Disse programmene kan noen ganger forhindre at spillet starter eller føre til at det krasjer. Derfor kan du prøve å starte Overwatch i ren oppstart og sjekke om den starter.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Før du begynner: Prøv å bare trykke på “ESC” på skjermen og la spillet gå, det løser problemet for deg hvis du er partileder eller hvis du spiller solo.

Løsning 1: Endre spillinnstillinger.

Noen ganger kan innstillingene i spillet bli feilkonfigurert, og spillet kan møte problemer som starter riktig. Overwatch har en feil der den noen ganger ikke kjører på "fullskjerm" ordentlig. Spillet prøver å gå inn i “Fullscreen” -modus og havner på den svarte skjermen for å fikse dette:

 1. Åpne "Geforce Experience"
 2. Klikk på Games og velg Overwatch fra venstre rute
 3. Klikk på ikonet "Tilpasset innstilling"
 4. Velg "Uten ramme" i alternativet Skjermmodus.
 5. Når du har brukt innstillingene dine, kan du prøve å kjøre spillet og sjekke om problemet vedvarer.
 6. Sørg også for at skjermen kjører med riktig svarprosent. Hvis det for eksempel er en 60Hz-skjerm, må du sørge for at den kjører i 60 Hz.

Løsning 2: Skanne og reparere spillfiler

Det er mulig at spillet mangler viktige filer som kreves av spillet under oppstart. Derfor, på grunn av utilgjengeligheten av disse filene, kan det være problemer med spillet under lanseringen. Derfor skal vi i dette trinnet skanne spillfilene og reparere dem om nødvendig gjennom Blizzard-klienten for det:

 1. Åpne den Blizzard Client og klikk på “ Spill
 2. Fra høyre rute klikker du på overwatch- ikonet
 3. Klikk på " Alternativer " -knappen øverst til venstre .
 4. Velg “ Scan and Repair ” fra listen over tilgjengelige alternativer.
 5. Klikk på " Begynn skanning " når meldingen ber deg om det.
 6. Avhengig av din PC kan dette ta litt tid vente på bærerakett for å fullføre prosessen
 7. Når du er ferdig, prøv å " kjøre " spillet ditt og sjekk om feilen vedvarer .

Løsning 3: Slette spillbufferen.

Spillbufferen når den er ødelagt, kan forårsake problemer med oppstart av spillet. For å gjøre lasteprosessen raskere, lagrer spillet midlertidig visse filer på datamaskinen som hurtigbuffer, men overtid kan denne hurtigbufferen bli ødelagt og forårsake problemer med oppstart av spillet. Derfor skal vi i dette trinnet slette spillbufferen for det:

 1. Åpne den Oppgavebehandling ved å trykke “ Ctrl + Shift + Esc
 2. Klikk på “ Flere detaljer ” -knappen for å åpne en detaljert versjon av programmet
 3. I Prosesser Tab , hvis et “ middel . exe ”eller en“ Blizzard Update Client ”kjører, velg den og trykk på Avslutt prosessknappen nederst i programmet.
 4. Trykk nå Windowskey + R for å åpne " Kjør ledeteksten "
 5. Skriv " % Programdata% " i den og trykk Enter .
 6. Slett mappen " Blizzard Entertainment " i katalogen
 7. Start den Blizzard klienten , kjører det spillet og sjekke for å se om problemet er løst.

Løsning 4: Deaktivering av spill-DVR

Game DVR er et Windows 10-verktøy som lar brukerne ta opp, kringkaste og ta skjermbilder mens de spiller spillet. Imidlertid kan dette verktøyet noen ganger føre til at fps faller og til og med forhindre at spillet kjører ordentlig. Derfor skal vi i dette trinnet deaktivere applikasjonen som:

 1. Åpne den startmenyen , og klikk på Innstillinger- ikonet
 2. Klikk på “ Gaming
 3. Velg " Game Bar " fra sidefeltet
 4. Deaktiver hvert alternativ i dette.
 5. Velg “ Game DVR
 6. Deaktiver hvert alternativ i dette
 7. På samme måte velger du “ True Play ” og slår den av.
 8. Kjør ditt spill og kontroller for å se om problemet vedvarer .

Løsning 5: Slette “Battle.net-verktøy”

Utdaterte, ødelagte eller manglende mapper eller filer kan forårsake problemer med Blizzard Battle.net desktop-appen og spillklienter. Derfor, i dette trinnet, skal vi slette Battle.net-filene, og Blizzard Client installerer dem automatisk på nytt senere for det:

 1. Åpne den Oppgavebehandling ved å trykke “ Ctrl + Shift + Esc
 2. Klikk på “ Flere detaljer ” -knappen for å åpne en detaljert versjon av programmet
 3. I kategorien Prosesser , hvis en “ agent.exe ” eller en “ Blizzard Update Client ” kjører, velger du den og trykker på Avslutt prosessknappen nederst i programmet.
 4. Trykk nå på Windows + R-tasten for å åpne " Kjør ledeteksten "
 5. Skriv “ C: \ ProgramData \ I det åpne feltet og trykk “ Enter
 6. Slett den Battle . net -mappen i katalogen
 7. Kjør den Blizzard Client og sjekk for å se om problemet vedvarer .

Løsning 6: Deaktivering av bakgrunnsoppgave

I visse tilfeller forstyrrer kontoroppgaver på viktige deler av spillet og forhindrer at det kan kjøre ordentlig, noe som utløser den svarte skjermen. Derfor, i dette trinnet, vil vi deaktivere bakgrunnsoppgaver og deretter sjekke om problemet vedvarer.

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Taskschd.msc” og trykk “Enter”.
 3. Dobbeltklikk på alternativet "Oppgaveplanlegger (lokal)" i venstre rute, og utvid deretter alternativet "Aktive oppgaver" fra den midterste ruten.
 4. Her søker du etter “OfficeBackgroundTaskhandlerRegistration” -oppgaven i listen over aktive oppgaver.
 5. Dobbeltklikk på den og høyreklikk deretter på den i neste vindu.
 6. Velg "Deaktiver" og lukk deretter oppgaveplanleggeren.
 7. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det