Fix: Wolfenstein 2 kunne ikke skrive crash dump

Feilen " Wolfenstein 2 kunne ikke skrive crash dump " oppstår når spillet krasjer på grunn av for det meste grafikkproblemer og viser feilmeldingen på datamaskinen. Denne feilen oppstår vanligvis på grunn av feil konfigurasjon av grafikk på datamaskinen eller når grafikkdriverne er utdaterte.

Det er flere løsninger for å fikse denne feilmeldingen fra å sjekke grafikkdriverne på datamaskinen din til å endre innstillinger i spillet. Vi vil gå gjennom hver av dem og begynne med den enkleste først. Forsikre deg om at du har en administratorkonto før du fortsetter med løsningen.

Hvordan fikse Wolfenstein 2 kunne ikke skrive crash dump

 • Wolfenstein 2 kunne ikke skrive crash dump AMD: Denne situasjonen refererer til scenariet der grafikkortet ditt er av AMD og spillet krasjer hver gang du starter det.
 • Wolfenstein 2 kunne ikke skrive crash dump NVIDIA: I likhet med feilmeldingen, oppstår denne tilstanden når grafikkortet installert i NVIDIA og nekter å starte og krasjer.

Løsning 1: Oppdater spillet og klienten

Før vi går videre til mer kjedelige og langvarige løsninger, bør du først sørge for at spillet og spillklienten er oppdatert til den siste versjonen. Innimellom frigjør utviklerne av Wolfenstein oppdateringer for å fikse feil eller introdusere nye funksjoner i spillet.

Hvis du har en Steam-klient, bør du sørge for at spillet oppdateres derfra, eller hvis du bruker en frittstående spillklient, naviger til Wolfensteins nettsted og last ned den siste oppdateringen.

Løsning 2: Endring av kompatibilitetsinnstillinger

Hvert dataprogram har kompatibilitetsinnstillinger som bestemmer hvordan applikasjonen skal utføre, og hvilke kompatibilitetsinnstillinger som styrer applikasjonens hoveddrift. Vi kan prøve å endre noen kompatibilitetsinnstillinger for spillet i Steam-mappen og se om dette løser problemet. Du kan alltid tilbakestille endringene hvis dette ikke fungerer.

 1. Naviger til Steams installasjonskatalog . Derfra finner du den kjørbare filen av spillet. Filbanen kan variere i henhold til 32 eller 64-bits programtype.

For eksempel kan filstien være:

D: \ Steam \ steamapps \ common \ wolfenstein 2 \ game \ bin \ win64
 1. En gang i mappen høyreklikker du på spillet som kan kjøres, og velger Egenskaper .
 2. Når du er i egenskapene, naviger til kompatibilitetsfanen og klikk på Endre høye DPI-innstillinger . Merk av for alternativet Overstyr høy DPI-skaleringsatferd. Velg Applikasjon fra rullegardinmenyen.

 1. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte spillet igjen.

Du kan gjøre det samme med Steam-klienten eller den frittstående versjonen av spillet.

Løsning 3: Deaktivering av Async Compute

En annen ting å prøve hvis løsningene ovenfor ikke fungerer, er å deaktivere Async-beregningen på spillet eller på datamaskinen din. Den Async beregne forbedrer grafikk produksjonen av spillet på datamaskinen. I flere tilfeller som denne forårsaker det imidlertid problemer og tvinger spillet til ikke å starte.

Du kan deaktivere funksjonen fra grafikkortet ditt, eller hvis du kan delta i spillet, kan du deaktivere den derfra. Når datamaskinen er deaktivert, må du starte datamaskinen på nytt og prøve å starte Wolfenstein 2.

Løsning 4: Sletting av 'config' -filen

Hvert spill har en konfigurasjonsfil lagret lokalt på datamaskinen din. Innstillingene til spillet lagres i denne konfigurasjonsfilen, så når du starter spillet, henter applikasjonen innstillingene herfra og laster deretter inn modulene.

Det er mulig at konfigurasjonsfilen er skadet, og du kan derfor ikke engang starte spillet. Hvis vi sletter konfigurasjonsfilen, vil spillet oppdage at ingen er tilstede og deretter lage en ny med standardverdier.

 1. Naviger til følgende katalog:
C: \ Brukere \ Brukernavn \ Lagrede spill \ MachineGames \ Wolfenstein II The New Colossus \ base \ Wolfenstein II The New ColossusConfig.local
 1. Slett eller kutt lim inn konfigurasjonsfilen til et annet sted. Start datamaskinen på nytt helt og prøv å starte Wolfenstein.

Hvis du har en i7 eller i5, kan du også prøve å deaktivere igpu før du starter spillet.

Løsning 5: Kontrollere grafikkdriverne

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å sørge for at grafikkdriverne er oppdatert til den nyeste versjonen. Dette kan være den viktigste grunnen til at spillet krasjer fordi det ikke har tilgang til de nyeste og oppdaterte grafikkdriverne. Vi vil bruke verktøyet DDU for å fjerne restene helt fra datamaskinen din.

 1. Last ned og installer DDU (Uninstaller for skjermdriver) fra det offisielle nettstedet.
 2. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus . Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du starter datamaskinen i sikker modus.
 3. Etter å ha startet DDU, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

 1. Nå etter avinstallasjonen, starter du datamaskinen normalt uten sikker modus. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Høyreklikk på et tomt område og velg " Søk etter maskinvareendringer ". Standarddriverne blir installert. Prøv å starte spillet og sjekk om dette løser problemet.
 2. Hvis standarddriverne ikke fungerer for deg, kan du oppdatere dem til den siste versjonen. Det er to måter å gå gjennom det på; enten oppdater driverne automatisk eller manuelt. Du kan prøve automatisk først, og hvis det ikke fungerer, kan du gå til den manuelle metoden.

I den manuelle metoden må du laste ned driverne fra produsentens nettsted og installere driverne derfra.

 1. Etter at du har installert driverne, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det