Hvordan fikse WiFi-godkjenningsfeil oppstod på Android

Flere brukere får feilmeldingen " Autentiseringsfeil oppstått " på Android-telefonene når de prøver å koble seg til et WiFi-nettverk. Dette problemet kan oppstå både ved å legge til nytt nettverk og det eksisterende nettverket. Mesteparten av tiden er dette relatert til feil passord for WiFi-nettverket, men det kan være andre muligheter vi vil diskutere i denne artikkelen.

Hva forårsaker godkjenningsfeilen på Android?

Vi klarte å oppdage noen av de vanligste årsakene som vil utløse dette problemet. Vi har gjort dette ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å få problemet løst. Her er en kortliste med vanlige scenarier som har sjansen til å utløse denne spesielle feilmeldingen:

 • Passord er feil - Som det viser seg, vil dette problemet hovedsakelig oppstå hvis det oppgitte passordet er feil. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å skrive inn riktig passord, det valgte synlighetsalternativet.
 • Nettverksinnstillinger er feil - I noen tilfeller oppstår dette problemet på grunn av nettverksinnstillingene på telefonen din, som ikke lar WiFI-en fungere som den skal. Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon har rapportert at de klarte å løse problemet ved å tilbakestille nettverket.
 • IP-adressen er feil - Noen ganger vil DHCP IP-innstillingene ikke konfigurere IP-adressen riktig for WiFI-nettverket. De fleste brukere klarte å løse dette ved å bruke den statiske IP-adressen for nettverksinnstillingene.

Denne artikkelen vil hjelpe deg med forskjellige metoder for å løse “ Autentiseringsfeil oppstod ”. Vi starter fra den vanligste og mest enkle metoden til den detaljerte.

Metode 1: Sjekk passordet ditt for nettverket på nytt

Dette problemet betyr for det meste at passordet ditt for nettverket er galt på grunn av hvilket det viser godkjenningsfeilmeldingen. Du må sørge for at du har skrevet riktig passord for WiFi. Noen ganger tilbakestilles passordet på ruteren på grunn av tilbakestilling av ruteren eller innstillingene. Du bør også sjekke ruterinnstillingene for å sjekke passordet ditt i trådløse innstillinger. Vi kommer til å vise deg begge alternativene for å kontrollere og bekrefte at passordet ditt er riktig ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Gå til telefonens innstillinger og trykk på WiFi .
 2. Trykk på WiFi-nettverksnavnet som gir en feil, og velg deretter Glem nettverksalternativet .

  Merk : For noen telefoner må du trykke og holde inne nettverksnavnet og deretter velge alternativet Glem nettverk.

 3. Trykk deretter på WiFi-nettverket, oppgi passordet og sørg for at ikonet for showpassord er merket for å se passordet ditt mens du skriver.
 4. Hvis det fremdeles viser feilen, kan du gå til og sjekke ruterinnstillingene for å bekrefte passordet.
 5. Du kan skrive IP-adressen ' 192.168.1.1 ' i datamaskinens nettleser og oppgi brukernavn og passord for pålogging.

  Merk : IP-adressen ovenfor er standard for de fleste, du kan finne din ved å skrive denne kommandoen " ipconfig " i cmd.

 6. Når du er logget inn, går du til Trådløs> Sikkerhet og sjekker passordet ditt.
 7. Noen rutere har også innloggings- og WiFi-passord oppført på baksiden av ruteren som vist nedenfor:

Metode 2: Slå på flymodus

For det meste blir tilkobling på telefonen feil og trenger en rask oppdatering. Når du slår flymodus, slås alle tilkoblingene til enheten midlertidig av. Du kan ganske enkelt gjøre dette ved å bytte ned varslingslinjen på hovedskjermen og trykke på Flymodus- alternativet. Hvis du ikke har dette alternativet, må du gå til innstillingene på telefonen eller bruke av / på-knappen for å komme til flymodus. Etter at du har slått flymodus, vent i 30 sekunder og slå den deretter AV ved å bruke samme metode. Etter å ha brukt denne metoden, kan du nå prøve å koble til WiFi-nettverket.

Metode 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Det er en mulig sjanse for at nettverksinnstillingene på telefonen kan bli feil. Noen ganger kan feil innstillinger i et nettverk ødelegge WiFi-nettverket. Flere brukere som befant seg i en lignende situasjon løste dette problemet ved å tilbakestille nettverksinnstillingene. Du kan tilbakestille nettverksinnstillingene ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Gå til telefonens innstillinger og åpne Backup og Reset .
 2. Rull ned og trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger .
 3. Trykk nå på Tilbakestill innstillinger og bekreft handlingen.
 4. Etter å ha tilbakestilt nettverksinnstillingene, gå og koble til WiFi-nettverket igjen.

Metode 4: Konfigurer IP-adresse

Noen ganger kan den skyldige være IP-innstillingene som brukes til å koble til WiFi. Når IP-konfigurasjonen er feil, tillater ikke ruteren internettilgang. I denne metoden vil vi endre innstillingene for WiFi-nettverkstilkobling og prøve den statiske IP-en for å få den til å fungere ved å bruke følgende trinn:

 1. Gå til telefonens innstillinger og trykk på WiFi -alternativet.
 2. Trykk nå på WiFi-nettverksnavnet som gir en feil, og velg deretter Endre innstillinger.

  Merk : For noen telefoner må du trykke og holde på nettverksnavnet og deretter velge modifiseringsalternativet.

 3. Sjekk Vis avanserte alternativer hvis tilgjengelig, eller du kan endre innstillingene direkte.
 4. Trykk på IP-innstillingene og velg Statisk for det.
 5. Rull ned og endre IP-adressen til “ 192.168.1.14 “. Det siste sifferet kan endres til hvilket som helst tall mellom ' 1 ' og ' 255 '.
 6. Andre alternativer og DNS- nummer skal være det samme som vist nedenfor:

  Merk : Innstillingene varierer for hvert nettverk, så du kan også kopiere disse innstillingene fra andre enheter som er koblet til det samme nettverket ved å følge trinnene ovenfor.

 7. Etter det, trykk på Koble til og vent til nettverket kobles til.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det