Fix: Minecraft fortsetter å krasje

Minecraft er et sandkassespill utgitt i 2011 som lar brukerne bygge sin verden i et 3D-miljø. Dette lar spillerne være ekstremt kreative, og det ble derfor populært for alle slags aldersgrupper. Spillet ble raskt populært og er fortsatt et av de mest spilte spillene.

Minecraft-spill

Minecraft er sterkt avhengig av JAVA for sin virksomhet siden de fleste av modulene i spillet kjøres ved hjelp av teknologien. Det har også vært en serie rapporter om krasj i Minecraft hver gang Java eller annen modul oppdateres. Dette er et vanlig problem og ingenting å bekymre seg for. Sjekk løsningene som er oppført nedenfor.

Hvorfor krasjer Minecraft?

Det er flere forskjellige grunner til at Minecraft krasjer enten ved oppstart eller når du spiller. Spillet er veldig variert og kommuniserer med mange prosesser når det kjører. Videre kan det også være flere maskinvareårsaker. Noen av grunnene til at spillet krasjer er:

 • Mods installert av tredjepartsleverandører kan komme i konflikt med mekanikken i spillet.
 • Det kan være maskinvareproblemer, for eksempel settet med videofunksjoner og det som datamaskinen din har råd til, kan være feil.
 • Programvare som Antivirus kan komme i konflikt med Minecrafts drift.
 • Å gjøre tunge operasjoner i spillet kan også krasje spillet hvis det ikke er nok prosessorkraft.
 • Du kan ha et ineffektivt minne / RAM for å kjøre spillet.
 • Ved å trykke på F3 + C kan du også utløse krasj for feilsøking manuelt. Forsikre deg om at du ikke trykker på tasten ved en feiltakelse.

Forsikre deg om at du har en aktiv åpen internettforbindelse og er logget på som administrator på datamaskinen din.

Løsning 1: Kontrollere Java Runtime-miljø

Java er ikke installert riktig eller har feil i modulen, er en av de viktigste årsakene til at Minecraft krasjer under spillingen. Java har en historie med funksjonsfeil eller blir ødelagt når en ny oppdatering utgis. Vi kan prøve å installere en ny versjon av Java Runtime Environment på nytt og se om dette gjør susen.

 1. Trykk på Windows + R , skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, søk etter oppføringen “ Java Runtime Environment ”, høyreklikk på den og velg Avinstaller .Avinstallerer Java Runtime på Windows 10
 1. Start datamaskinen på nytt og naviger til det offisielle Java-nettstedet og last ned den nyeste versjonen derfra. Start datamaskinen på nytt etter den nye installasjonen, og sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 2: Installere de nyeste oppdateringene

Minecraft er kjent for å ha problemet med krasj i veldig lang tid, og det er derfor utviklingsteamet offisielt har dokumentert en dedikert side for å takle problemet og gi innsikt. Oppdateringer frigjøres av programvareutviklerne for å målrette mot større feil og forbedre spillet.

Siste oppdatering fra Minecraft

Hvis du holder tilbake, anbefales det sterkt at du installerer den siste oppdateringen av spillet fra Minecrafts offisielle nettside. Hvis du har en 32-bit launcher, kan du til og med prøve å søke etter de siste oppdateringene fra launcheren.

Også deaktivere alle typer moduser installert inne i spillet. Mods blir vanligvis utviklet av tredjepartsutviklere og kan komme i konflikt med den jevne driften av Minecraft selv. Det er tusenvis av tilfeller der spillet rapporteres å krasje som et resultat av motstridende mods.

Løsning 3: Slette midlertidige data

Hvert dataprogram og spill har midlertidige data lagret på datamaskinen for det første settet med konfigurasjoner og brukerinformasjon. Dette kalles midlertidig fordi det kan endres av systemet når du endrer innstillinger eller brukerinnstillinger. De midlertidige dataene i spillet ditt kan være korrupte eller ubrukelige. Vi kan prøve å slette det og se om dette løser krasjproblemet. Forsikre deg om at du er logget på som administrator.

 1. Trykk Windows + R , skriv “ % appdata% ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når mappen åpnes, søk etter oppføringen til Minecraft , høyreklikk på den og velg Slett .
Slette midlertidige data
 1. Start datamaskinen på nytt, start deretter Minecraft og sjekk om feilmeldingen har forsvunnet.

Løsning 4: Endre innstillinger i spillet

Minecraft har også noen alternativer i spillet for å endre stil og mekanismer for gjengivelse og kjøring av et spill. Hvis du har valgt moduler som ser ut først, kan datamaskinen bli anstrengt til et punkt der spillet krasjer. Det er flere alternativer du kan endre for å redusere belastningen på datamaskinen. Sjekk de ut.

VBO-er (Vertex Buffer Objects) er en OpenGL-funksjon som lar deg laste opp toppunktdata til videoenheten hvis du ikke vil gjøre den umiddelbare gjengivelsen. Denne funksjonen er kjent for å forårsake problemer i Minecraft. Vi kan prøve igjen etter at vi har deaktivert disse.

 1. Åpne Innstillinger på Minecraft og naviger til Videoinnstillinger .
Videoinnstillinger - Minecraft
 1. Forsikre deg om at alternativet BRUK VBO er satt til AV . Lagre endringer og avslutt .
Slå av VBO - Minecraft-innstillinger
 1. Start spillet på nytt og observer om problemet ble løst. Du kan også prøve å slå på Vsync fra innstillingene.

Hvis du ikke klarer å Minecraft selv for å endre alternativet som gjort ovenfor, kan vi endre VBO-alternativet manuelt ved å redigere konfigurasjonsfilen. Følg trinnene nedenfor:

 1. Naviger til den midlertidige mappen vi bare sletter ovenfor i løsningen. Åpne den og søk etter alternativene for txt-filer . txt .
 2. Når du har åpnet filen i et tekstredigeringsprogram, endrer du linjen
useVbo: sant

til

useVbo: false .
Slå av VBO-er ved hjelp av konfigurasjonsfil
 1. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ble løst.

Hvis spillet ditt stadig krasjer i midten når du spiller, kan vi prøve å endre JVM-argumentene som er sendt. Disse er aktivert som standard i noen tilfeller, men har feil med en enkelt bokstav. Dette gjør det mulig for brukere som har mindre dyktige grafikkort som har mest mulig ut av Minecraft.

 1. Åpne Minecraft og klikk på Rediger profil til stede nederst til venstre på skjermen.
 2. Forsikre deg nå om at JVM-argumenter er sjekket . Nå i begynnelsen av argumentet, endre den første parameteren fra ' -Xmx1G ' til ' -Xmx2G '. Lagre endringer og avslutt.
Endrer JVM-argumenter
 1. Prøv å starte Minecraft og se om dette løser problemet.

Løsning 5: Installere Minecraft på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du fortsette og installere hele spillet på nytt. Vær oppmerksom på at dette kan slette brukerdataene dine med mindre de lagres i profilen din eller du har sikkerhetskopiert dem. Du kan også kopiere brukerdatamappen fra spillets katalog til et annet sted.

Laster ned siste Minecraft

Avinstaller Minecraft ved å bruke programmet som vi avinstallerte Java, og start datamaskinen på nytt før du fortsetter å laste ned og installere en ny kopi. Forsikre deg om at du har legitimasjonen din tilgjengelig, da de er nødvendige for nedlasting på nettstedet.

Løsning 6: Oppdater grafikkortdriveren:

Som alle andre videospill, bruker Minecraft GPU for å vise videoutgangen. Hvis du bruker en utdatert versjon av grafikkortdriveren, kan det føre til at Minecraft krasjer. I så fall kan du løse problemet ved å oppdatere grafikkortdriveren til det siste bygget.

 1. Høyreklikk på Start- menyen, i den resulterende menyen, klikk på Enhetsbehandling .
 2. Utvid skjermkort .
 3. Høyreklikk på skjermkortet og klikk deretter på Oppdater driver .
 4. Velg deretter Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare .
 5. starter systemet og se om Minecraft fungerer normalt. Du kan også besøke video- / grafikkortprodusentens nettsted for en oppdatert versjon av driverne. Du kan også prøve å oppdatere Windows til den siste versjonen for å sjekke om det hjelper.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det