Hvordan bli kvitt Bing On Chrome, Firefox, Edge og Cortana & rsquo;

Bing er den nest mest brukte søkemotoren som eksisterer, ved siden av Google (duh!). Bing eies av Microsoft, og har eksistert i ganske lang tid. Mens de fleste tror at Google er den mye bedre søkemotoren, og selv om folk flest anser Bing for å være et dårligere alternativ til Google, har Bing fortsatt en betydelig brukerbase. Akkurat hvor mange av disse brukerne som ikke er villige brukere, er imidlertid noe ukjent. Bing er kjent for å tvinge seg inn i databrukere i forskjellige former - Bing har en verktøylinje som er installert som et tillegg mens de installerer en rekke forskjellige, men likevel helt ubeslektede programmer, og Bing kan noen ganger tvinge seg til å bli standardsøket. motor for nettleseren din, og Bing er også sterkt integrert i Cortana (din personlige assistent og søkehåndterer på Windows 10).

Bings dype integrering i Cortana er grunnen til at når du søker etter noe ved hjelp av Cortanas søkefelt i oppgavelinjen på en Windows 10-datamaskin, ser du også resultater for begrepet du søkte etter fra World Wide Web. Brukere som egentlig ikke liker Bing og heller vil bruke en annen søkemotor eller bare ikke ser Bing i Cortanas søkeresultater eller i nettleserens verktøylinje, vil bare kvitte seg med den. Det er så mange forskjellige måter Bing tvinger seg inn i brukernes liv at det ikke er noen universell metode som kan brukes til å kvitte seg med Bing - metoden som vil vise seg å lykkes for deg, avhenger av formen Bing har manifestert seg i i ditt tilfelle .

Det som er viktig å vite, er imidlertid at uansett hvilken form eller form Bing har tatt i livet ditt, er det absolutt mulig å bli kvitt det, uavhengig av hvilke områder av datamaskinen den har integrert seg i eller hvilken versjon av Windows-operativsystemet du bruker.

Å bli kvitt Bing-verktøylinjen

Installatørene for mange, ofte helt ubeslektede programmer, tilbyr å installere Bing-verktøylinjen på datamaskinen din som et tillegg sammen med programmet du faktisk prøver å installere. Disse installatørene er konfigurert til å installere Bing-verktøylinjen som standard, og de gjør det med mindre brukeren eksplisitt instruerer dem om ikke å installere verktøylinjen. Hvis Bing-verktøylinjen allerede har kommet seg på datamaskinen din, kan du likevel kvitte deg med den. Alt du trenger å gjøre er:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ legg til eller fjern programmer ”.
 3. Klikk på søkeresultatet med tittelen Legg til eller fjern programmer .
 4. I listen over programmer som er installert på datamaskinen du ser, kan du se etter programmer du ikke kjenner igjen, eller noen programmer med Bing i navnet. De vanligste Bing- verktøylinjene og applikasjonene inkluderer Babylon , Bing Bar , Bing.Vc , Bing Protect , Conduit , Search Module og Search Protect . Hvis du ser noen av disse programmene eller andre applikasjoner med Bing i navnene, høyreklikker du på dem og klikker på Avinstaller .
 5. Følg instruksjonene på skjermen og instruksjonene for å avinstallere programmet fra datamaskinen.

Å bli kvitt Bing på Chrome

 1. Start Google Chrome .
 2. Klikk på Alternativer- knappen (representert med tre loddrette punkter).
 3. Klikk på Innstillinger .
 4. Under delen Utseende , sjekk om en nettadresse som tilhører Bing er angitt som Chrome-hjemmesiden. Hvis det er det, rett og slett slette web-adressen og velg Ny fane som Chrome hjemmeside.
 5. Under Søkemotorseksjonen åpner du rullegardinmenyen rett ved siden av søkemotoren som brukes i adresselinjealternativet (hvis den er satt til Bing ), og klikker på en annen søkemotor enn Bing for å bytte til den.
 6. Klikk på Administrer søkemotorer .
 7. Klikk på Flere handlinger ... -knappen (representert med tre vertikalt stablede prikker) ved siden av oppføringen for Bing , og klikk på Fjern fra listen .
 8. Klikk på Tilbake -knappen for å komme tilbake til hoved Innstillinger -siden.
 9. Bla ned til delen Ved oppstart .
 10. Hvis alternativet Åpne en bestemt side eller et sett med sider er aktivert og Bing er oppført som en av nettadressene, klikker du på Flere handlinger ... -knappen (representert av tre loddrette punkter) ved siden av og klikker på Fjern .
 11. Lukk innstillingssiden, og endringene du har gjort vil bli lagret , og effektivt bli kvitt Bing på Chrome.

Å bli kvitt Bing på Microsoft Edge

Det beste du kan gjøre for å bli kvitt Bing på Microsoft Edge, er å erstatte den som standardsøkemotor for termer du søker etter i Edge-adresselinjen med en annen søkemotor. For å gjøre det, bare:

 1. Start Microsoft Edge .
 2. Klikk på menyknappen (representert med tre prikker i en vannrett rad).
 3. Klikk på Innstillinger .
 4. Bla ned og finn og klikk på Vis avanserte innstillinger .
 5. Åpne rullegardinmenyen under " Søk i adresselinjen med" og klikk på.
 6. Du finner en liste over søkemotorer du har besøkt mens du bruker Microsoft Edge - klikk på den du vil angi som din nye standardsøkemotor for å velge den, og klikk på Legg til som standard .
 7. Forsikre deg om at søkemotoren du nettopp har lagt til som standard er angitt som Microsoft Edge sin standard søkemotor i forrige rullegardinmeny.

Å bli kvitt Bing på Mozilla Firefox

 1. Klikk på ikonet for søkemotoren du siste brukes til å søke etter noe på Firefox på venstre enden av Firefox søk -boksen.
 2. Klikk på Manage Search Extensions .
 3. Klikk på Bing i listen over tilgjengelige søkemotorer for å velge den og klikk på Fjern .
 4. Klikk på OK for å bekrefte handlingen.
 5. Klikk på menyknappen (representert med tre loddrette linjer), og klikk deretter på Verktøy .
 6. Klikk på tillegg .
 7. Klikk på Extensions .
 8. Sjekk om Bing- utvidelsen er installert. Hvis du ser det, klikker du på det for å velge det og klikker deretter på Fjern .
 9. Hvis du blir bedt om å starte Firefoxnytt , klikker du på Startnytt .

Å kvitte seg med Bing fra Cortana

Som nevnt tidligere, på Windows 10 er Bing også sterkt integrert i Cortana og i tillegg Windows Search. Hvis du vil fjerne Bing og Bing søkeresultater fra Cortana og Windows Search, kan du definitivt gjøre det. For å gjøre det, bare:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Klikk på Cortana- knappen i oppgavelinjen. Dette er Cortana er “all-seeing eye” ligger rett ved siden av Search bar.
 3. Klikk på Gear- ikonet.
 4. Deaktiver den Søk på nettet og inkluderer web resultater alternativet ved å slå sin vippe off .

Alternativt kan du også oppnå de samme resultatene hvis du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ cortana & søkeinnstillinger ”.
 3. Klikk på søkeresultatet med tittelen Cortana & Search Settings .
 4. Deaktiver den Søk på nettet og inkluderer web resultater alternativet ved å slå sin vippe off .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det