Fix: Kan ikke aktivere berørings-ID på denne iPhone

Berøringssensoren som alle Android-enheter har på iPhone-modellene er kjent som Touch ID. Touch-ID-en brukes til å låse og låse opp iOS-enheten din. Det er tilfeller at brukere møtte problemer med berørings-ID-en, som om de ikke klarte å aktivere berørings-ID-en, og i denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser dette problemet. Disse metodene fungerer med alle modeller av Apple-enheter.

Metode 1: Aktiver Touch ID fra Innstillinger på iPhone.

Dette er den mest direkte løsningen på saken at brukere ikke kan aktivere berørings-ID-en.

 1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
 2. Finn og åpne berørings-ID og passord.
 3. Skriv inn passordet ditt.
 4. Deaktiver iTunes-appen og start iPhone på nytt.
 5. Etter omstart, åpne innstillingsappen en gang til.
 6. Slå av iTunes og App Store.
 7. Her kan du legge til et nytt fingeravtrykk. Du må slette det eksisterende fingeravtrykket. Bare trykk på Slett-knappen.
 8. Legg til en ny Gjør dette ved å plassere fingeren på det gitte området og følge instruksjonene for å sette den opp riktig.
 9. Start på nytt Etter dette vil ditt nye fingeravtrykk bli aktivert.Legg til fingeravtrykk

Metode 2: Start enheten på nytt.

Tving omstart på iPhone, kanskje ikke kommer forbi Apple-logoen, men hvis noe sitter fast, kan den enkleste og likevel gode løsningen være å starte iPhone på nytt. Å starte enheten på nytt kan også være nyttig i andre mindre problemer.

Slik starter du iPhone 6 og tidligere modeller på nytt.

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen og samtidig Hjem-knappen. Hold i omtrent 10 sekunder til du begynner å se Apple-logoen på skjermen en gang til, og slipp deretter knappene.

Slik starter du iPhone 7 og 7 Plus på nytt.

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen og volumknappen samtidig. Hold i omtrent 10 sekunder til du begynner å se Apple-logoen på skjermen en gang til, og slipp deretter knappene.Start iPhone på nytt

Slik starter du iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR på nytt.

 1. Trykk på Volum opp-knappen og slipp den raskt.
 2. Umiddelbart etter at du har sluppet Volum opp-knappen, trykk og hold inne Volum ned-knappen og samtidig Av / på-knappen. Hold i omtrent 10 sekunder til du begynner å se Apple-logoen på skjermen en gang til, og slipp deretter knappene.

Metode 3: Fabrikkgjenopprett iPhone.

 1. Åpne iTunes på datamaskinen din.
 2. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av programvaren. Åpne Hjelp-fanen og klikk på Se etter oppdateringer, hvis det er nyere versjon, klikk på Installer.
 3. Koble iPhone til PC eller Mac. Bruk USB-kabelen til å lade iPhone.
 4. Når du er tilkoblet hvis en melding ber deg om å oppgi et passord eller å stole på denne datamaskinen, følger du trinnene som kreves.
 5. Velg enheten.
 6. Klikk på Gjenopprett iPhone-knappen i oppsummeringspanelet.

  Gjenopprette Iphone

 7. Klikk Gjenopprett igjen for å bekrefte. iTunes sletter alt fra enheten din, og den installerer den nyeste iOS-programvaren.Bekreft Gjenopprett
 8. Etter at prosessen er ferdig, sett den opp igjen .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det