Korriger: Windows kan ikke installere nødvendige filer 0x8007025D

Windows 10 har kommet med mange fordeler, men har vært et av de vanskeligste systemene å oppdatere på grunn av de mange feilene forbrukerne støter på under installasjonen. En av dem er feil 0x8007025D som vises og stopper installasjonen etter en viss prosentandel. Prøv på nytt vil bare gi deg den samme feilen. Flere personer som har søkt svar fra Internett, indikerte at de kjørte en ren installasjon fra USB-stasjonen.

Denne siden skal forklare deg hvorfor feil 0x8007025D vises. Feilen kan være forårsaket av flere problemer, men de er alle relatert til USB-buffersystemet. Etter en kort forklaring på hva feilen betyr, vil vi gi deg trinnene for å løse denne feilen.

Hva er feil 0x8007025D?

I henhold til Windows-støtte inneholder 0x8007025D = ERROR_BAD_COMPRESSION_BUFFER = den spesifiserte bufferen dårlig dannede data. USB 3.0 bruker Message Signaled Interrupt (MSI) -modus for kommunikasjon med systemet. USB 2.0 bruker det mye eldre Interrupt Request (IRQ) -systemet. En funksjon i det nye MSI-systemet som USB 3.0-enheter bruker, er asynkron håndtering av dataoverføring mellom enheten og systemet. Dette krever en buffer gjennom hvilken data streames til ved høye datahastigheter (“SuperSpeed”), som deretter dekodes av systemet. Hvis du får feil 0x8007025D, sender sannsynligvis PNY-enhetene dine dårlige eller ødelagte data til bufferne, enhetsbufferne blir kvalt eller enheten din kan ikke dekode dataene riktig. Her er årsakene til at du kan få denne feilen.

Korrupte data på USB-stasjonen betyr at disse dataene ikke kan dekodes ordentlig, og dermed kaster denne feilen. Korrupte data kan være fra den korrupte .ISO-bildefilen som ble brukt til å lage den oppstartbare USB-stasjonen. Hvis filen som skal kopieres mangler eller er ødelagt, får du denne feilen. Problemet kan også oppstå fra en dårlig flash-stasjon som er ødelagt eller uleselig i en bestemt seksjon. Hvis du kanskje har koblet til en annen USB-enhet som leses som en annen diskstasjon, kan dataene som sendes til bufferen av disse enhetene forårsake feilen.

Dårlig harddisk eller SSD-plass

Hvis harddisken eller SSD-en har en dårlig sektor eller post, og Windows-installasjonen prøver å kopiere filer til denne plassen, returneres en feil til bufferen, som igjen viser feil 0x8007025D. Dette kan være forårsaket av langvarig bruk av diskplass (f.eks. For å spille dataspill) eller lagringsplass som må kontrolleres eller formateres. En sviktende harddisk kan også være problemet som forårsaker feil 0x8007025D.

Korrupt eller dårlig RAM

Dårlig RAM vil sannsynligvis også være en årsak til denne feilen. Siden en ren installasjon ikke kjemper for plass med andre programmer, betyr det at hele RAM-en kan brukes til å installere Windows 10, så selv en liten korrupt eller dårlig del av RAM-en kan forårsake dette problemet. Windows 10 trenger minst 1 GB RAM for å installere. Hvis data kopieres til en dårlig del av RAM-en, vil bufferteknologien motta en feil, og derfor vises feil 0x8007025D på skjermen.

Løsninger for å fikse feil 0x8007025D

Her er tingene du må gjøre for å løse problemene. Hvis den første metoden ikke fungerer for deg, fortsett til neste, siden denne feilen kan være et resultat av flere forskjellige problemer. Vi har listet dem fra den enkleste og minst kostbare å gjøre, til den vanskeligste og dyreste metoden.

Vi kommer ikke til å snakke om hvordan du installerer Windows 10 på denne siden, bare om hvordan du løser feilen 0x8007025D. Hvis du trenger hjelp med den rene installasjonen av Windows 10, kan du gå til vår installasjonsveiledning for Windows 10 her eller her.

Metode 1: Koble fra alle andre eksterne enheter

Koble fra alle USB-enhetene og andre eksterne enheter, inkludert internettkabelen. De fleste ganger vil Windows-installasjonen kaste en feil på grunn av dårlige maskinvaredrivere eller utdaterte drivere.

Det viser seg også at etter at du har kopiert filene til datamaskinen din, kan det hende at Windows-installasjon ikke trenger USB-stasjonen lenger. Bare koble fra stasjonen og se om installasjonen vil fortsette fra der den slapp.

Prøv på nytt for å se om dette fungerer, hvis ikke, gå til neste metode.

Metode 2: Reduser størrelsen på harddisken eller SSD-diskplassen og formater den

Du trenger bare rundt 20 GB plass for å installere Windows 10. Vi anbefaler å redusere installasjonspartisjonen din til rundt 125 GB. Dette reduserer sjansene for at plassen du kopierer til er ødelagt. Du kan redusere diskplassen ved å klikke på alternativet " utvide " etter å ha valgt å tilpasse Windows 10. Pass på at harddisken er sunn og ikke skadet på noen måte.

Hvis du gjør en ren installasjon, må du sørge for at du formaterer partisjonen du installerer i. Dette vil stryke ut de dårlige sektorene og postene. For å formatere partisjonen din, velg å installere en tilpasset Windows 10, klikk på “ format ” -knappen og godta å formatere.

Prøv å installere på nytt.

Metode 3: Last ned en ny Windows 10 ISO-bildefil

Det er en mulighet for at bildefilen du lastet ned har en korrupt fil som ikke vil bli dekodet eller kopiert. Det er fullt mulig at filen mangler fra USB-stasjonen eller disken, spesielt hvis du lastet ned filen via oppretting av bilder.

Du må laste ned filene igjen, opprette USB-installasjonsstasjonen og prøve deretter installasjonen på nytt. For å laste ned Windows 10 .ISO-fil, gå til Microsoft-siden her. Du vil også få instruksjoner om hvordan du laster ned og bruker verktøyet for mediaoppretting til å lage en oppstartbar USB-stasjon. Sørg for å fjerne merket for anbefalte Windows-innstillinger mens du installerer, og sjekk om det fungerer.

Metode 4: Prøv å skrive bildet på en annen USB-stasjon

I tilfelle USB-stasjonen din er ødelagt eller har en uleselig del, vil bufferteknologien oppdage denne feilen og kaste 0x8007025D-feilen på skjermen.

Du trenger derfor en annen USB-stasjon for denne metoden. Opprett installasjonsfilene i den nye stasjonen og prøv å installere på nytt. Å opprette installasjonsstasjonen fra en annen datamaskin kan bidra til å løse problemet.

Hvis du brukte USB 3.0 tidligere, kan du prøve å bruke en USB 2.0-port siden den bruker en annen teknologi enn USB 3.0 for å lese dataene.

Her er vår guide om hvordan du bruker Rufus til å opprette en oppstartbar Windows 10 USB-medieenhet. Hvis du ønsker å bruke Microsoft Media Creation Tool til å opprette stasjonen, følger du instruksjonene her.

Metode 5: Kjør en minnediagnostikk på RAM-en og bytt ut en dårlig RAM-pinne

Hvis alle metodene ovenfor har mislyktes, er vi nede på den dyreste metoden her, og dette er sannsynligvis problemet med PCen din. Dette har imidlertid løst feilen for de fleste installasjoner. Det ser ut til at Windows 10-oppsettet heller ikke vil installere Windows på enheten din hvis den finner dårlig RAM, enn å krasje hele tiden etter installasjonen.

Hvis du har to RAM-pinner, hver på minst 1 GB, kan du prøve å fjerne en av dem og prøve installasjonen (bytt hvis den første returnerer en feil). Du kan også se etter RAM-feil ved hjelp av minnediagnostikkverktøyet i BIOS. Å kjøre en minnediagnose ganske enkelt:

  1. Umiddelbart ved oppstart av PCen. trykk gjentatte ganger på f2, eller f8, eller f10 (avhengig av datamaskin) for å åpne BIOS-oppsettvinduet.
  2. Bruk venstre pil og høyre pil for å velge Diagnostics.
  3. Bruk pil ned og pil opp for å velge minnetest, og trykk deretter på enter-tasten for å starte testen. Legg merke til feilene

Hvis det vedvarer eller du finner feil i RAM-en, bytt ut RAM-en og prøv installasjonen på nytt.

Merk:

Vi mottok også rapporter fra flere brukere om at tilbakestilling av BIOS til standardkonfigurasjoner sammen med endring av RAM- pinne løste problemet for dem umiddelbart. Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve dette og se om dette løser problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det