Fix: Mediene kunne ikke lastes inn, enten fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttes

Vi har alle vært der på et tidspunkt i nyere tid - når du bare surfer deg gjennom Internett som vanlig, se en video du vil se, spill den og, etter et svakt forsøk fra de respektive nettmediene spilleren for å spille av den aktuelle videoen, BAM - du ser en feilmelding i videospilleren. Feilmeldingen du ser lyder:

Mediet kunne ikke lastes inn, verken fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttes

" Mediene kunne ikke lastes inn, enten fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttes "

Hva forteller denne feilmeldingen oss? Ikke mye, for å være ærlig, da det ikke viser en nøyaktig grunn til å holde deg fra videoen du ønsket å se. Alt det gjør klart er at spilleren ikke klarte å laste inn videoen du prøvde å se, og at dette kan ha blitt forårsaket av en feil på serverens slutt eller formatet videoen ikke støttes på din side av medium du pleide å få tilgang til - nettleseren din. Denne lille feilmeldingen har blitt sett på i utgangspunktet hver eneste nettleser som eksisterer, og er heller ikke eksklusiv for en eller to online mediaspillere - den påvirker dem alle.

Det er mye grunn å dekke når det gjelder å bestemme nøyaktig hva dette problemet er forårsaket av, og det er derfor heller ikke å prøve å løse det. Hvis du ser feilmeldingen " Mediet ikke kunne lastes inn, enten fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttes " mens du prøver å se en video på en webside, er følgende de mest effektive løsningene du kan bruke for å kvitte seg med feilmeldingen og se den berørte videoen vellykket:

Løsning 1: Deaktiver AdBlock for websiden videoen er på

Det har kommet frem at videospillere og videovert over hele Internett bruker denne feilmeldingen som en taktikk for å få besøkende til å deaktivere programvaren for reklameblokkering eller utvidelse de bruker, og for å la annonser være synlige for dem i bytte for tilgang. til videoer. I mange tilfeller blir visningen av denne feilmeldingen i stedet for den aktuelle videoen utløst når videospilleren oppdager at den besøkende har engasjert seg i et slags reklameblokkeringsverktøy. Hvis AdBlock er grunnen til at du ser på denne feilmeldingen i stedet for videoen du vil se, kan problemet løses ved å deaktivere AdBlock for websiden (eller nettstedet) videoen du vil se på.

De nøyaktige trinnene du trenger å gjennomføre for å deaktivere AdBlock på en bestemt webside eller et nettsted, varierer avhengig av typen reklameblokkeringsverktøy og nettleserkombinasjon du bruker. Hvis du for eksempel bruker AdBlock PlusGoogle Chrome og vil deaktivere utvidelsen på et bestemt nettsted, må du:

  1. Naviger til websiden som har den berørte videoen.
  2. Klikk på Alternativer- knappen (representert av tre loddrett justerte prikker) øverst til høyre i Google Chrome- vinduet.Klikk på alternativer i Google Chrome
  3. Klikk på det lille ikonet for AdBlock Plus .Klikk på det lille ikonet for adblock pluss alternativer
  4. Du vil se at strømknappen er blå , noe som betyr at AdBlock Plus er aktivert . Klikk på av / på- knappen, og utvidelsen deaktiveres for nettstedet du er på.klikk på den blå strømknappen for å deaktivere adblock plus

Sørg for å oppdatere nettsiden du var på for at endringene skal tre i kraft . Når du har oppdatert nettsiden, kan du prøve å spille av den berørte videoen og se om nettleseren din spiller den.

Klikk på Oppdater for automatisk å oppdatere siden

Løsning 2: Oppdater nettleseren din

Nettleseren din kan ha problemer med å spille av den aktuelle videoen på grunn av et slags problem med den (for eksempel mangel på støtte for formatet videoen er i), et problem som ble løst av nettleserens utviklere i en senere oppdatering . Hvis du ser feilmeldingen " Mediet ikke kunne lastes inn, enten fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttes " mens du prøver å se en video, kan du prøve å sjekke om det er oppdateringer tilgjengelig for Internett nettleseren du prøver å se på videoen på, og deretter laste ned og installere oppdateringer som er tilgjengelige.

Nøyaktige instruksjoner for manuell søking etter oppdateringer i nettleseren din vil variere avhengig av hvilken nettleser du bruker. Hvis du for eksempel bruker Google Chrome, er det dette du trenger å gjøre for å manuelt se etter oppdateringer:

  1. Start Google Chrome.
  2. Klikk på Alternativer- knappen (representert av tre loddrett justerte prikker) øverst til høyre i Google Chrome- vinduet.Klikk på alternativer i Google Chrome
  3. Hold markøren over Hjelp .
  4. I den resulterende hurtigmenyen klikker du på Om Google Chrome .Klikk på hjelp og deretter på om Google Chrome
  5. På siden du kommer til, begynner Chrome automatisk å se etter oppdateringer manuelt. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, vil nettleseren til og med gi deg lov til å laste ned og installere dem for deg.chrome begynner å lete etter oppdateringer

Hvis du ender med å installere oppdateringer for nettleseren din, må du sjekke om det gjør at den berørte videoen begynner å spille uten problemer.

Løsning 3: Bruk en annen nettleser

Hvis ingen av løsningene som er oppført og beskrevet ovenfor, har fungert for deg, er det en sjanse for at nettleseren du bruker for å spille av den berørte videoen, i seg selv, er problemet. Det er kjent at denne feilmeldingen påvirker alle nettlesere, men i de fleste tilfeller påvirker den bare en bestemt nettleser for et offer for dette problemet. Når det er tilfelle, kan du kanskje løse dette problemet ved å bruke en annen nettleser til å spille av videoen du vil se. For eksempel, hvis du så “ Mediet kunne ikke lastes inn, enten fordi serveren eller nettverket mislyktes, eller fordi formatet ikke støttesFeilmelding mens du spiller av en video på Internet Explorer, kan du prøve å spille den samme videoen på Google Chrome eller Mozilla Firefox, og du bør kunne se den uten problemer.

Løsning 4: Vent på stormen

Hvis hvert eneste forsøk du har gjort for å avhjelpe denne situasjonen frem til dette tidspunktet ikke har båret frukt, kan det hende du må svelge en vanskelig pille - det er stor sjanse for at problemet rett og slett ikke ligger på enden din, og faktisk er en server -side problem som forhindrer nettleseren din eller mediespilleren fra å spille av videoen for deg. Hvis det er sant, er det ikke mye annet du kan gjøre. Bare vent på at folkene bak serveren videoen er vert på for å få orden på tingene på slutten, på hvilket tidspunkt du skal kunne spille av videoen du vil se. Sørg for å sjekke om serveren eller nettverket den berørte videoen ligger på, sikkerhetskopieres nå og da, slik at du vet så snart du kan se videoen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det