Hvordan fikse TWRP Kan ikke montere lagring, intern lagring 0 MB

Noen TWRP-brukere, spesielt de som installerer tilpassede ROM-er, støter noen ganger på et problem der TWRP får en feil som lyder "Kan ikke montere lagring". Den interne lagringen vil også vises som 0 MB i TWRP, selv om du har massevis av ledig plass.

Det som skjer i de fleste av disse tilfellene er at TWRP ikke klarer å dekryptere din interne lagring - i utgangspunktet håndterer TWRP ikke riktig kryptert lagring. En annen årsak kan være korrupsjon av / datapartisjonen, og TWRP kan ikke finne den.

Hvis du opplever TWRP som ikke kan montere lagring, og intern lagring som 0 MB, kan du lese gjennom denne veiledningen for å fikse det.

Slik løser du TWRP som ikke kan monteres lagring

 1. Det første du må prøve er om din interne lagring på en eller annen måte ble kryptert når du bruker en eldre skjermlåsemetode.
 2. Gå til Android-enhetens Innstillinger> Sikkerhet> Skjermlås, og endre skjermlåsemetoden til enten Pass eller Pin. Lag en ny.
 3. Start på nytt i TWRP, og det bør be om passord - skriv inn passet eller pinen du nettopp opprettet.
 4. TWRP vil prøve å dekryptere enhetens interne lagring, og hvis det lykkes, bør du ikke ha ytterligere problemer. Imidlertid, hvis dette ikke løser problemet ditt med "ikke i stand til å montere data, intern lagring 0mb", fortsett med resten av denne guiden.
 5. Start enheten på nytt i TWRP igjen.
 6. Naviger til Wipe> Advance Wipe> Data, og velg Reparer eller endre filsystem.
 7. Trykk på Repair File System for å se om dette løser problemet. Hvis ikke, fortsett.
 8. Trykk på Endre filsystem, velg Ext2, og sveip for å bekrefte.
 9. Bytt nå tilbake til Ext4 og sveip for å bekrefte.
 10. Gå tilbake til TWRP-hovedmenyen, deretter monteringsmenyen, og sjekk om partisjonene dine kan monteres nå.
 11. Hvis du fremdeles ikke klarer å montere partisjonene dine, må du reparere den interne partisjonen, som mest sannsynlig vil tørke den interne lagringen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det