Fix: Origin vil ikke åpne eller svare etter lansering

Origin er en online spillplattform som lar brukerne spille online flerspillerspill som FIFA 19 og Battlefield V, den har også en digital distribusjonsplattform kjent som Origin Store, så du kan bare bruke kredittkortet ditt til å kjøpe spill til PC og mobil enheter fra denne butikken. Sosiale nettverksfunksjoner som profiladministrasjon, chat med venner og spilltilknytning er også tilgjengelig. EA la også til et overlegg i spillet, skylagring og live streaming av spill til opprinnelsesklienten.

Opprinnelse

Hva skjer når opprinnelsen ikke åpnes eller ikke svarer etter lanseringen?

Mange brukere rapporterer at når de kjører Origin-klienten for å spille favorittspillet, svarer klienten ikke eller starter ikke i det hele tatt. Noen ganger kjører programmet i bakgrunnen og kan sees i oppgavebehandling, mens det andre ganger bare minimeres i systemstatusfeltet.

Hva får Origin til å oppføre seg slik?

Før vi går i detaljer om hvordan disse problemene kan løses, må vi finne ut av mulige årsaker. Disse kan variere fra en feil i opprinnelsesbufferen til en buggyoppdatering. Her er de hyppigste scenariene.

 • Problemer med opprinnelsesoppdaterer : Oppdateringsoppdatering oppdaterer noen ganger opprinnelsesklienten. Noen ganger slutter klienten å svare mens den oppdateres i bakgrunnen.
 • Korrupte cache-filer : Det er sjanser for at feilen der opprinnelig klient ikke svarer, er direkte relatert til de lagrede cache-filene. På en eller annen måte kan hurtigbufferen bli påvirket, og dette vil føre til at problemet oppstår.
 • Forvrengte midlertidige filer : Når tiden går, oppretter klienten midlertidige filer som hjelper den å fungere jevnt, men disse filene kan bli ødelagt og føre til at klienten ikke svarer. Hvis du sletter disse filene, kan opprinnelsen kjøre ordentlig igjen.
 • Problemer med kjerneopprinnelsesfilene : Noen problemer kan oppstå med selve klientens kjernearbeidsfiler, og den eneste måten å fikse dem på er å installere hele klienten på nytt.

Metode 1: La Origin-klienten oppdatere

Du må sjekke om opprinnelsesoppdatereren oppdaterer opprinnelsesklienten på baksiden, hvis den er, og prøver å kjøre opprinnelse mens den oppdateres, får klienten til å ikke svare. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene

 1. Åpne oppgavebehandling ved å høyreklikke på oppgavelinjen og deretter velge oppgavebehandling .
 2. Nå når oppgavebehandling er åpnet, må du se etter Origin- applikasjonen.
 3. Når du har funnet den, må du sjekke om den tar all internettbåndbredden din i nettverkskolonnen. Hvis det tar båndbredde, oppdateres klienten og trenger litt tid for å fullføre oppdateringen. Når den er ferdig, vil du kunne kjøre klienten igjen. Hvis klienten ikke tar noen båndbredde, går du ned til neste metode.

Metode 2: Slette Origin cache-filene

For å laste raskere oppretter Origin cache-filer og lagrer de mest brukte dataene i dem. Det sjekker ved hver oppstart om det trenger disse filene, og i så fall laster de dem fra hurtigbufferen i stedet for å laste dem ned igjen. Hvis filene ikke er lagret, blir de opprettet. Over tid kan disse filene hoper seg opp og bli ødelagt. Slette disse filene kan løse problemet. Slik kan du gjøre det.

 1. Lukk først opprinnelsesklienten hvis den kjører, ved hjelp av Oppgavebehandling-vinduet.
 2. Trykk på Windows + R- tasten på tastaturet, og skriv deretter inn "% ProgramData%" i dialogboksen og trykk Enter .
 3. Åpne Origin- mappen i ProgramData- mappen.
 4. I Origin- mappen sletter du alle filene og mappene unntatt LocalContent- mappen.
 5. Prøv å kjøre Origin- klienten igjen for å se om feilen er borte.

Metode 3: Slette Originens midlertidige filer

Origin oppretter stadig midlertidige filer i AppData- mappen, disse filene kan føre til at opprinnelsen ikke svarer. Hvis du sletter disse filene, kan opprinnelsesklienten opprette nye filer som kan løse problemet. Disse filene er skjult som standard, så vi må fjerne dem først.

 1. I søkefeltet på oppgavelinjen skriver du "mappe" , og velg nå Vis skjulte filer og mapper fra resultatene.
 2. Under Avanserte innstillinger velger du Vis skjulte filer, mapper og stasjoner , og deretter velger du OK.
 3. Trykk nå på Windows + R- tastene og skriv "% AppData%" og trykk Enter .
 4. Når AppData- mappen åpnes, slett Origin- mappene i både Local og Roaming- mappen.
 5. Start Origin på nytt for å se om problemet er løst eller ikke.

Metode 4: Installere Origin-klienten på nytt

Hvis alle metodene ovenfor har mislyktes, er det siste alternativet å først avinstallere den gamle Origin-klienten og deretter installere den igjen ved hjelp av det siste oppsettet. Dette vil bare slette Origin-klienten og ikke spillene dine, men du må legge dem til på nytt.

 1. Trykk på Windows + R- tastene på tastaturet, skriv " kontrollpanel " og trykk deretter Enter for å åpne.
 2. Klikk på “ Avinstaller et program ” under delen Programmer .
 3. Finn Origin- klienten i listen, og høyreklikk på den, og klikk deretter Avinstaller .
 4. Last ned den siste versjonen av Origin herfra. Når du er lastet ned, kjører du installasjonen ved å dobbeltklikke på den og deretter klikke på “installer opprinnelse” .
 5. Kjør det nå for å se om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det