Hva betyr ikonene som vises sammen med meldingen din på Facebook Messenger

Hjem / Lær / Hva betyr ikonene som vises langs meldingen din på Facebook Messenger

Hva betyr ikonene som vises sammen med meldingen din på Facebook Messenger

Av Habiba Rehman 21. februar 2020 2 minutter lest

Hvis du bruker Facebook Messenger og er ny på det, har du kanskje lagt merke til de forskjellige kretsløpene som vises foran eller under meldingen om at du har sendt noen gjennom Facebook-messenger. De samme ikonene vises ikke på Facebook-chat. Mens det er en tom sirkel med en grå omriss, er det en grå kryss med hvit bakgrunn innenfor den grå sirkelen, det er en hvit kryss grå sirkel og så er det en sirkel som viser profilbildet til personen du nettopp sendte meldingen til.

En tom sirkel med en grå oversikt

Dette er sirkelen som vises ved siden av meldingen din på Facebook Messenger når meldingen din fortsatt er i ferd med å bli sendt. Det er som en 'O' skrevet i grå farge. Hvis du ser dette på skjermen, må du sannsynligvis vente litt til meldingen er sendt. Jeg slo av internett og sendte deretter denne meldingen til vennen min, og denne sirkelen dukket opp på skjermen min, noe som betydde at denne meldingen fortsatt ikke er sendt.

Et grått flått med en hvit bakgrunn innenfor Grey Circle Outline

Dette er den neste sirkelen som vises for en melding som er sendt fra din side. Et kryss angir, hvis det er hvitt, at meldingen din er sendt. Se på bildet nedenfor for å vite hvordan dette ikonet ser ut. En melding som sendes betyr ikke nødvendigvis at mottakeren har mottatt den. Det neste ikonet jeg skal snakke om er hva som vil betegne at meldingen er mottatt av mottakeren.

Fylt grå sirkel med en hvit flått

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din er levert til den andre enden. Du må imidlertid forstå at ordet "levert" her, ikke nødvendigvis betyr at mottakeren har "lest" meldingen. Den har bare blitt mottatt av deres nettverk eller deres telefon, og de vil bli varslet om meldingen du har sendt. Folk kan bli forvirret mellom den grå flåtten og den hvite flåtten. Mens ikonet for begge er likt med en liten endring i fargen. Du må forstå betydningsforskjellen for begge.

En sirkel som viser profilbildet til mottakeren

Dette må være det viktigste ikonet for Facebook Messenger-brukere, da dette er ikonet som informerer deg om at vennen din har lest meldingen. Nå er det en annen historie om de svarer eller ikke, men du vet at du har fått beskjed om at de har lest meldingen som sendt.

For en gruppechat vil en melding sendt av deg vise bildet av alle personene som har lest meldingen din rett under meldingen som vist på bildet nedenfor.

Hvem kan kontakte deg på Facebook Messenger

Alle du noen gang har hatt en samtale med, viser chatten i Facebook Messenger. Alle personene på Facebook-vennelisten din kan sende deg en melding. Selv fremmede, som du ikke kjenner, eller noen som er en venn av en venn, men som ikke er nær deg, kan sende deg en melding på Facebook Messenger. Meldingene som sendes av personer som ikke er på Facebook-vennelisten din, vises imidlertid under funksjonen 'meldingsforespørsel' for Facebook Messenger. Dette hjelper brukere med å holde fremmede utenfor Facebook Messenger og kan bare tillates hvis du legger dem til i vennelisten eller godtar forespørselen om å sende deg en melding.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det