Fix: Denne Nvidia-grafikkdriveren er ikke kompatibel med denne versjonen av Windows

Det er hevet over en rimelig tvil at NVidia lager noen av de beste grafiske prosesseringsenhetene (GPU) markedet noensinne har sett. I mange år har NVidia møtt behovene til videoredigerere, grafiske designere, animatører, PC-spillentusiaster og andre GPU-sultne yrker der ute. Når en bruker derfor får en feilmelding om at "Denne NVidia-grafikkdriveren ikke er kompatibel med denne versjonen av Windows", blir det en årsak til panikk.

Dette problemet ses under et forsøk på å installere NVidia-driverne. Sluttresultatet er at brukeren derfor ikke kan gjøre noe med NVidia GPU siden driverne ikke vil installere. Betyr dette at NVidia ikke støtter din versjon av Windows, eller at du trenger et annet grafikkort? Ikke få panikk; hvis du går gjennom et slikt problem, har du kommet til rett sted. Vi vil forklare hvorfor denne feilen oppstår, hva den betyr og hvordan den kan avhjelpes.

Hvorfor er NVIDIA-driveren ikke kompatibel med din versjon av Windows?

Dette problemet har blitt rapportert mange av Windows 10-brukere, med Windows 7-brukere som også ser ut. Når feilen starter, er ikke driverne du prøver å installere ment for det nåværende operativsystemet du kjører; så enkelt som det. Maskinvaren eller NVidia GPU er ikke skylden her. Dette ligger rett mellom driverne og Windows OS.

En årsak til dette problemet er at du kanskje prøver å installere en 32-biters driver på et 64-biters operativsystem, eller en 64-biters driver på et 32-biters operativsystem. Siden arkitekturen til disse to systemene er forskjellig, trenger de en annen driver for at NVidia skal fungere. Disse driverne er ikke utskiftbare på noen måte. Åpne Direct X Diagnostics for å vite operativsystemet du kjører (Kjør> skriv ' dxdiag '> OK> Skjerm).

Den andre grunnen til at det har bugget mange Windows 10-brukere, ligger i versjonen / builden av Windows 10 de kjører. NVidia-drivere støttes ikke i noen versjoner av Windows før Windows 10 Threshold 2 versjon 1511. Faktisk er de eneste støttede versjonene fra Threshold 2-versjonen (1511), Anniversary-versjonen (1607) og Fall Creators-versjonen (1703) . Når det gjelder builds, støttes ikke den første retail build (build 10240). Bare bygg fra 10586 støttes. For å sjekke versjonen av Windows, trykk Windows Key + R, skriv ' Winver ' i kjøringsboksen, og trykk enter. Den første boksen viser versjonen din, og den andre røde boksen viser Windows-bygningen din.

Slik kan du løse dette problemet. Hvis den første metoden ikke fungerer for deg, kan du prøve neste metode.

Metode 1: Avinstaller grafikkdriverne med DDU og last ned NVIDIA-drivere manuelt for operativsystemet ditt.

DDU (Display Drivers Uninstaller) vil bidra til å fjerne eventuelle dårlige drivere som ble installert for NVidia GPU. Du må da nøye finne de riktige NVidia-driverne på GeForce-nettstedet og installere dem.

Trinn 1: Avinstaller NVidia-grafikk ved hjelp av DDU. Hvis du ikke har installert noe ennå, kan du hoppe over dette trinnet

 1. Koble fra internett hvis du har koblet til, fordi det automatisk kan be installere en driver om de mangler.
 2. Last ned Display Drivers Uninstaller herfra
 3. Kjør den nedlastede filen for å installere DDU
 4. Når installasjonen er fullført, åpner du DDU fra startmenyen
 5. Velg NVIDIA-driveren fra rullegardinmenyen
 6. Klikk på 'Rengjør og start på nytt (sterkt anbefalt)' for å rengjøre driveren. Dette vil starte PCen på nytt

Trinn 2: Finn de riktige driverne for GeForce manuelt

 1. Gå til NVidia-nedlastingssiden for drivere her
 2. I seksjonen for manuell søking velger du grafikkorttypen (f.eks. GeForce), velger grafikkortserien (f.eks. Serie 900 hvis grafikkortet ditt er mellom 900 - 999 eller velger serie 10 hvis kortet ditt er 1080, 1020 osv.). Velg bærbare versjoner hvis du bruker en bærbar datamaskin.
 3. Enda viktigere, velg operativsystemet ditt, for eksempel Windows 10 64-bit eller Windows 7 32-bit. For å vite hvilket operativsystem du kjører, trykk Windows-tasten + R for å åpne Kjør, skriv ' dxdiag ' (uten anførselstegn) og trykk enter. Du vil se systeminformasjonen din i kategorien 'System'.
 4. Til slutt, sørg for at du velger “Anbefalte / sertifiserte” drivere siden Beta-drivere er ustabile og kanskje ikke fungerer.
 5. Klikk ' Start søk ' for å starte søket
 6. Last ned den første driveren i listen som kommer opp. Dette er den siste driveren som er tilgjengelig for GPUen din for operativsystemet ditt.
 7. Når nedlastingen er fullført, kjører du filen og installerer driverne. Forsikre deg om at du utfører en ren installasjon ved å merke av for "Utfør ren installasjon" i NVidia-installasjonsvinduet.
 8. Start PCen på nytt

Metode 2: Oppdater eller oppgrader din versjon av Windows.

For å sjekke versjonen av Windows, trykk Windows Key + R, skriv ' Winver ' i kjøringsboksen, og trykk enter. Din versjon av Windows må være 1511 eller høyere for at NVidia-drivere skal installeres. Slik oppdaterer du Windows 10:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne Windows 10-innstillinger
 2. Rull ned og klikk på Oppdatering og sikkerhet
 3. I kategorien Windows Update klikker du på ' se etter oppdateringer '
 4. Godta installasjonen av alle oppdateringene du finner
 5. Windows kan starte på nytt noen ganger under disse oppdateringene, ikke avbryt det.

Windows Student- eller Education-utgaven og forhåndsversjonsversjonene av Windows 10 oppdateres ikke til Threshold 2, Anniversary eller Fall Creators-versjonene, så du må rengjøre installasjonen av Anniversary- eller Fall Creators-versjonene. Se installer Windows 10 om hvordan du rengjør installasjon av Windows 10 hvis du allerede har en lisensnøkkel, ignorere trinnet for å få en. Du kan finne nyttig informasjon om installering av Windows 10 ved ren installasjon av Windows 10 og bruk av oppstartbar RUFUS.

Metode 3: Bruk GeForce Experience til å laste ned NVidia-driveren

Selv om Direct X Diagnostics (Run> type 'dxdiag'> OK> Display) vil fortelle deg hvilken NVidia GPU du bruker, kan det hende at den ikke viser full informasjon hvis driverne ikke er installert. Hvis du ikke er sikker på hvilken NVidia / GeForce GPU du kjører på, vil GeForce Experience hjelpe deg med å få driverne til deg.

 1. Gå til GeForce-nettstedet her
 2. Last ned GeForce Experience-applikasjonen og installer den
 3. Forsikre deg om at du har koblet til skjermen via NVidia GPU hvis du er på en stasjonær datamaskin.
 4. Start GeForce Experience-programmet. Hvis du blir bedt om å oppdatere den, må du godta oppdateringen, ellers kan det oppstå problemer.
 5. Klikk på " Drivere " -fanen. Eventuelle oppdateringer om driverne dine blir funnet. Du kan klikke på " Se etter oppdateringer " helt til høyre for å starte et søk manuelt.
 6. Når de nyeste driverne er funnet, blir de oppført. Klikk på “Custom Install” for å åpne filen (Du kan bruke ekspressinstallasjon hvis du vil, men det lar deg ikke velge installasjonsalternativene).
 7. Driverfilen vil starte. Forsikre deg om at du utfører en ren installasjon ved å merke av for "Utfør ren installasjon" i NVidia-installasjonsvinduet. Fullfør installasjonen.
 8. Start PCen på nytt

Hvis dette er for mye trøbbel for deg, er det en automatisk oppdagingsfunksjon på GeForce-nettstedet her som du kan bruke i stedet for manuelt søk. Dette vil automatisk oppdage GPU-en din og presentere deg de nyeste driverne.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det