Photoshop kunne ikke fullføre forespørselen din på grunn av en programfeil

Feilmeldingen ' Photoshop kunne ikke fullføre forespørselen din på grunn av en programfeil ' skyldes ofte generator-pluginet eller innstillingene til Photoshop sammen med filtypen til bildefilene. Feilmeldingen vises når du prøver å åpne en PSD-fil. Den nevnte feilmeldingen kan i sjeldne situasjoner være veldig vanskelig å løse da applikasjonen kaster den nevnte feilmeldingen når noe eller noe er galt. Dette kan referere til programmets preferanser, eller til og med noe korrupsjon i bildefilen.

I noen scenarier kan feilmeldingen begrenses til bare en bestemt bildefil mens andre bildefiler lastes helt inn. Ikke desto mindre vil vi diskutere de forskjellige årsakene til den nevnte feilmeldingen i detalj nedenfor. Så la oss komme inn i det.

Hva forårsaker at feilmeldingen 'Photoshop ikke kunne fullføre forespørselen din på grunn av en programfeil'?

Siden feilmeldingen er vilkårlig, kan den ofte være forårsaket av følgende faktorer:

 • Photoshop-innstillinger: Dette er den vanligste årsaken til feilmeldingen. Problemet er i de fleste tilfeller forårsaket av preferansene til Photoshop. Dette skjer når feilmeldingen vises på hver bildefil du prøver å åpne.
 • Image File Extension: En annen årsak til nevnte feilmelding kan være utvidelsen av bildefilen. Dette kan enkelt identifiseres når feilmeldingen dukker opp i en enkelt bildefil. I et slikt tilfelle løser ofte problemet å endre utvidelsen av bildefilen fra .psd til .jpeg eller .png. Ellers er bildefilen korrupt.
 • Låst biblioteksmappe: En låst biblioteksmappe kan også resultere i den nevnte feilmeldingen. Dette kan enkelt utbedres ved å låse opp biblioteksmappen.
 • Generator Plugin: I noen tilfeller kan generator plugin som finnes i vinduet Preferences også forårsake feilmeldingen. Å slå det av kan ofte løse problemet.

Nå som vi er ferdige med det, la oss gå inn i løsningene og få problemet løst.

Løsning 1: Endre utvidelsen av bildefilen

Før vi går inn på de mer tekniske tingene, er det første du bør prøve å endre utvidelsen av bildefilen. Dette er foreslått, som vi har nevnt tidligere når feilmeldingen dukker opp i en bestemt bildefil. Hvis alle de andre bildefilene lastes jevnt, bør du prøve å endre utvidelsen til den plagsomme bildefilen til .jpeg eller .png. Disse formatene er ganske generiske, og vanligvis lagres bildene i dette formatet.

Hvis manuell endring av utvidelsen ikke løser problemet, kan du prøve å bruke eksportalternativet i Adobe Photoshop . Før du trykker på lagre, må du sørge for at filformatet er enten .jpeg eller .png og deretter trykke Lagre .

Hvis problemet vedvarer, selv etter at du har endret bildeformatet, betyr det at bildefilen er ødelagt, og du må gi den opp eller bruke en sikkerhetskopi hvis det er viktig.

Løsning 2: Deaktiver generator

Det neste trinnet for å løse problemet ville være å deaktivere generatorprogramtillegget som finnes i vinduet Innstillinger. Dette har angivelig løst problemet for noen få brukere. Slik gjør du det:

 1. Åpne Adobe Photoshop .
 2. Klikk på Rediger -rullegardinmenyen og velg deretter Innstillinger .
 3. Bytt til Plug - ins- fanen og fjern merket for ' Aktiver generator '.
 4. Når du har gjort det, klikker du OK .
 5. Start Photoshop på nytt og se om det løser problemet.

Løsning 3: Lås opp bibliotekmappen

En låst biblioteksmappe kan også føre til at feilmeldingen vises. I et slikt scenario må du låse opp Biblioteksmappen. Dette kan gjøres ganske enkelt. Slik gjør du det:

 1. Åpne Finder og naviger til brukerkatalogen din. Du kan gjøre dette ved å søke etter ~ / Library / i søkeboksen.
 2. Når du ser Bibliotek- mappen, høyreklikker du på den eller bare holder Ctrl- tasten mens du klikker på mappen for å vise rullegardinmenyen.
 3. Klikk på alternativet Få info .
 4. Fjern merket for alternativet " Låst " under mappedetaljer.
 5. Se om dette løser problemet for deg.

Løsning 4: Tilbakestill Photoshop-innstillinger

Hvis løsningene ovenfor ikke fungerer for deg, må du tilbakestille innstillingene til Photoshop-applikasjonen som en siste utvei. Tilbakestilling av innstillinger løser vanligvis rare problemer med applikasjonen, så dette er veldig sannsynlig å løse problemet også for deg. Det anbefales å gjøre dette manuelt, da det ikke påvirker innstillingene for farge og arbeidsområde. Imidlertid, hvis du tilbakestiller innstillingene ved hjelp av tastetrykk-metoden, vil det også tilbakestille innstillingene for farge og arbeidsområde sammen med noen flere.

Derfor er den manuelle veien veien å gå. Slik gjør du det:

Hvis du bruker macOS , er dette ganske enkelt:

 1. Bare naviger til ~ / Bibliotek / Innstillinger / Adobe Photoshop CSx Innstillinger / katalog.
 2. Når du er der, flytter du CS6 Prefs.psp- filen til skrivebordet. Her er CS6 versjonen, så det kan være annerledes i ditt tilfelle, men du får ideen.
 3. Det er det.

For Windows- brukere gjør du følgende:

 1. Trykk på Windows- tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør .
 2. Skriv inn % AppData% og trykk Enter . Dette tar deg til AppData- katalogen.
 3. Der navigerer du til Roaming / Adobe / Adobe Photoshop CSx / Adobe Photoshop Settings / katalog.
 4. Når du er der, flytter du både Adobe Photoshop CS6 Prefs.psp og Adobe Photoshop CS6 X64 Prefs.psp- filer til skrivebordet .

Når du har gjort det, kan du kjøre Adobe Photoshop igjen og se om problemet ditt er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det