Fix: Eksternt skrivebord kan ikke koble til den eksterne datamaskinen av en av disse grunnene

Feilen ' Eksternt skrivebord kan ikke koble til den eksterne datamaskinen av en av disse grunnene ' kan oppstå på grunn av mange årsaker, inkludert feil påloggingsinformasjon, tilkoblingsproblemer eller bruk av HTTP / UDP-protokoll. Feilmeldingen indikerer tre av følgende årsaker:

 1. Ekstern tilgang til serveren er ikke aktivert
 2. Den eksterne datamaskinen er slått av
 3. Den eksterne datamaskinen er ikke tilgjengelig i nettverket

Eksternt skrivebord er en veldig praktisk funksjon som lar deg koble til andre datamaskiner som kjører Windows og bruke dem uten at du trenger å være fysisk foran datamaskinen. Datamaskinen du vil koble deg til kan være i hvilken som helst del av verden, og du vil kunne få tilgang til og bruke den hvis du har riktig legitimasjon og nødvendig programvare. Å ha en fungerende internettforbindelse er obligatorisk på begge systemene for en vellykket tilkobling. I denne artikkelen vil vi diskutere et generisk problem med Remote Desktop der det ikke klarer å koble til ekstern tilkobling, dvs. årsaker til problemet sammen med løsninger som du kan bruke for å bli kvitt feilen for godt.

Hva fører til at eksternt skrivebordstilkobling mislykkes i Windows?

Selv om det kan være flere grunner til at eksternt skrivebordstilkobling kan mislykkes i Windows, er den hyppigste årsaken å ha en ustabil internettforbindelse eller feil samsvar med påloggingsinformasjonen. Bortsett fra disse årsakene, er det noen andre kjente årsaker til at funksjonen for eksternt skrivebord kan brytes i Windows 10. Disse er:

 • RDP fungerer ikke etter Windows Update: Funksjonen Eksternt skrivebord fungerer kanskje ikke riktig etter at du har oppgradert eller oppdatert Windows. Vel, det skjer fordi oppdateringen kan ha ødelagt RDP-funksjonaliteten til Windows og trenger manuell inngrep for å fikse den.
 • Antivirus- / brannmurproblem: Noen ganger, hvis du installerer et antivirusprogram, kan det blokkere noen av funksjonene til RDP i Windows på grunn av at du ikke kunne koble til en ekstern Windows-datamaskin.
 • Nettverksprofilproblem: Hvis du har en offentlig nettverksprofil eller nettverksgruppe i Windows, vil de eksterne skrivebordsfunksjonene bli blokkert.

Du kan følge noen av disse løsningene nedenfor for å få RDP i Windows til å fungere riktig.

Løsning 1: Endre / juster dine brannmurinnstillinger

Denne tingen er et must å gjøre hvis du har problemer med RDP. De fleste ganger vil brannmuren din blokkere noen innkommende og utgående tilkoblinger som standard. Hvis du har et strengt brannmurpolicyoppsett, vil du dessverre ikke kunne koble til en ekstern datamaskin.

Hvis Remote Desktop-funksjonen er blokkert eller ikke tillatt gjennom Windows-brannmur, må du tillate det. For å gjøre det er det ganske enkelt og enkelt, følg instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne Start-menyen og skriv " Tillat en app gjennom Windows-brannmur " uten anførselstegn.
 2. Klikk på det første utvalget som kommer i det.
 3. Klikk deretter på Endre innstillinger øverst til høyre i vinduet som kommer opp.
 4. Der vil du se en liste over applikasjoner eller funksjoner som er tillatt eller ikke tillatt i Windows-brannmur.
 5. Rull ned til du ser Fjernskrivebord og merk av i avmerkingsboksen foran den ( Privat ).
 6. Lukk vinduet, og du er ferdig med å tillate Remote Desktop gjennom Windows-brannmur.

Løsning 2: Tillat tilkoblinger til eksternt skrivebord hvis ikke tillatt

En annen ting du trenger å sjekke er om tilkoblingen til eksternt skrivebord er tillatt i Windows eller ikke. Hvis denne funksjonaliteten er blokkert, selv om du tillater Eksternt skrivebord gjennom brannmur, fungerer ikke Eksternt skrivebord-tilkoblinger. Gjør følgende for å sjekke det:

 1. Skriv ' Tillat eksternt skrivebordstilkobling ' i Start-menyen.
 2. Klikk deretter på det første valget.
 3. Et vindu vises; bla ned til du ser overskriften Eksternt skrivebord . Klikk på ' Vis innstillinger ' foran ' Endre innstillinger for å tillate eksterne tilkoblinger til denne datamaskinen '.
 4. Forsikre deg om at alternativet " Tillat tilkoblinger til fjernhjelp til denne datamaskinen " er merket. Klikk på Bruk og deretter OK for å lukke vinduet.

Løsning 3: Tilbakestill legitimasjonen til eksternt skrivebord

Når du har lagret legitimasjonen for en bestemt ekstern datamaskin og du vil koble til en annen ekstern datamaskin, vil du som oftest få en feil fordi legitimasjonen ikke samsvarer. Det er fordi du har lagret legitimasjonene for eksternt skrivebord, og den andre datamaskinen du kobler til, har forskjellige legitimasjoner.

For å tilbakestille eller fjerne RDP-legitimasjon i Windows 10, utfør følgende handlinger:

 1. Skriv tilkobling til eksternt skrivebord i Start-menyen.
 2. Klikk deretter på det første valget som er “ Eksternt skrivebord ”.
 3. Skriv inn datamaskinens IP-adresse. Hvis det er lagret legitimasjon for denne spesifikke datamaskinen, vil du få muligheten til å enten redigere eller slette
 4. Klikk på slett for å fjerne legitimasjonen.

Løsning 4: Legg til IP-adressen til den eksterne datamaskinen i vertsfilen din

En ting til du kan gjøre er å legge til den eksterne datamaskinens IP-adresse i vertsfilen. Noen brukere har problemer når de vil koble til en ekstern datamaskin hvis IP-adresse ikke er i vertsfilen. Gjør følgende for å gjøre det:

 1. Trykk på Windows-tasten + X og velg Kommandoprompt (administrator) fra listen for å åpne en forhøyet ledetekst.
 2. Når du er i cmd, skriver du inn denne kommandoen:
  cd C: / Windows / System32 / Drivere / etc
 3. Skriv deretter inn denne kommandoen:
  notisblokk verter
 4. Når vertsfilen åpnes i notisblokk, legger du til IP-adressen til den eksterne datamaskinen til slutten av filen. Til slutt klikker du på lukkeknappen, og når du blir bedt om å lagre endringene, klikker du på Lagre.

Løsning 5: Legge til RDGClientTransport-nøkkelen

Noen brukere har vært i stand til å fikse problemet med Remote Desktop Connections i Windows ved å gjøre et registerjustering. Du må opprette en ny DWORD-nøkkel i Windows-registeret som vil tvinge RDP til å bruke RPC / HTTP-tilkoblinger i stedet for HTTP / UDP. Slik legger du til nøkkelen:

 1. Trykk Windows + R for å åpne Kjør
 2. Skriv inn regedit og trykk enter.
 3. Deretter navigerer du til følgende bane i registereditoren ved å lime den inn i adressefeltet:
  HKEY_CURRENT_USER / SoftwareMicrosoft / Terminal Server Client
 4. Når du er der, høyreklikker du på høyre side av ruten og klikker på Ny → DWORD (32-biters verdi) og gir den navnet RDGClientTransport .
 5. Dobbeltklikk deretter på denne nye nøkkelen som er opprettet for å åpne egenskapene. Nå vil du se et alternativ for å angi verdidata. Sett den til 1 . Klikk deretter på OK og lukk Windows-registeret.

Løsning 6: Endre nettverksegenskaper

I noen tilfeller kan feilen utløses på grunn av nettverket som er konfigurert som offentlig. Derfor vil vi i dette trinnet endre det til privat. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "I" for å åpne innstillingene.
 2. Klikk på "Nettverk og Internett" og velg "Status".
 3. Klikk på "Endre tilkoblingsegenskaper" .
 4. Velg alternativet "Privat" .
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det