Fix: Feil 0x80070666 når du installerer Microsoft Visual C ++

Flere Windows-brukere støter på "0x80070666" -feilen når de prøver å installere Microsoft Visual C ++, Lumberyard eller en lignende distribusjonspakke. Feilmeldingen rapporteres vanligvis å oppstå helt i starten av installasjonsprosessen. Dette bestemte problemet er ikke spesifikt for en bestemt Windows-versjon siden det er bekreftet at det forekommer på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hva forårsaker 0x80070666 feilen når du installerer Microsoft Visual C ++?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene som de mest berørte brukerne har distribuert for å løse denne spesielle feilmeldingen. Fra det vi samlet, er det flere forskjellige scenarier som vil utløse denne feilmeldingen:

 • En annen Visual C ++ installasjon er allerede til stede - Som det viser seg, vil Visual C ++ 2015 og Visual C ++ 2017 inneholde noen vanlige binære filer som er kjent for å være i konflikt. Hvis du allerede har Visual C ++ Redist 2017, og du prøver å installere 2015 Redist, vil du sannsynligvis se denne feilmeldingen. I dette tilfellet bør avinstallering av den nyere Visual C ++ løse problemet.
 • Dårlig installering av Visual C ++ - Det er visse scenarier som kan ende opp med å bidra til en dårlig installasjon av Visual C ++ Redistribuerbar pakke. Når dette skjer, har du lite andre valg som kjører et spesialisert Fix-it-verktøy eller prøver å tvinge reparasjonsskjermen til å dukke opp ved hjelp av ledeteksten.
 • Windows Update planlegger å installere den samme Visual C ++ - pakken - Et annet scenario der du kan støte på dette aktuelle problemet, er hvis oppdateringskomponenten (Windows Update) har en ventende oppdatering som vil oppdatere den samme Visual C ++ - pakken. I dette tilfellet bør installering av alle ventende Windows-oppdateringer løse problemet automatisk.

Hvis du for øyeblikket har en løsning som lar deg omgå 0x80070666- feilen og fullføre installasjonen av distribusjonspakken, vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingsmetoder. Nedenfor har du flere potensielle løsninger som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

Metodene er ordnet etter effektivitet og alvorlighetsgrad, så følg dem i den rekkefølgen de presenteres. En av dem er nødt til å løse problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Avinstallere alle nåværende Visual C ++ omfordelbare pakker

Som mange brukere har rapportert, oppstår dette problemet hovedsakelig hvis datamaskinen din allerede inneholder en versjon (eldre eller nyere) av den samme distribuerbare pakken som du prøver å installere.

I de fleste tilfeller vises feilen når brukeren prøver å installere Visual C ++ Redist 2015, men en nyere installasjon er allerede tilstede på det systemet. Flere berørte brukere har rapportert å være i stand til å løse oppsettet mislyktes - installasjonsfeilen 0x80070666 ved å avinstallere den nyere versjonen.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “appwiz.cpl” og trykk Enter for å åpne skjermbildet Programmer og funksjoner .
 2. Inne i skjermbildet Programmer og funksjoner , bla nedover listen over installerte programmer og finn alle Microsoft Visual C ++ Redist- installasjoner.
 3. Høyreklikk på alle Microsoft Visual C ++ Redist- installasjoner og velg Avinstaller. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen for hver omfordelingspakke.
 4. Når hver Visual C ++ -pakke er avinstallert, start datamaskinen på nytt og vent til neste oppstart er fullført.
 5. Forsøk å installere den samme Redist-pakken som tidligere sviktet med 0x80070666- feilen.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Kjøre Fix-It-verktøyet

Det er ett Microsoft Fix It-verktøy som flere berørte brukere har brukt for å løse problemet som forhindret at omfordelingspakken ble installert automatisk. Dette bestemte Fix It- verktøyet vil utføre flere reparasjonsstrategier som vil reparere flere komponenter (inkludert ødelagte registernøkler) som brukes under installasjonen av nye programmer.

Merk: Dette Fix it-verktøyet fungerer for Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10.

Her er en rask guide til bruk av dette Fix It- verktøyet for å løse 0x80070666- feilen:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned- knappen for å laste ned Fix It- verktøyet.
 2. Når verktøyet er lastet ned, dobbeltklikker du på .diagcab-filen for å åpne Fix It- verktøyet. Når du ser det første skjermbildet, klikker du på Avansert og kontrollerer at avkrysningsruten som er tilknyttet Bruk reparasjoner automatisk er merket av. Klikk deretter Neste for å gå videre til neste meny.
 3. Klikk på Installere på neste skjermbilde .
 4. Vent til inspeksjonsfasen er fullført, velg deretter hvilken omfordelingspakke du støter på problemene med, og klikk Neste.
 5. Følg de anbefalte reparasjonsstrategiene til du kommer til slutten av programmet.
 6. Når Fix It-verktøyet har løpt, starter du datamaskinen på nytt og ser om du kan installere omfordelingspakken ved neste oppstart uten problemer.

Hvis du fortsatt støter på 0x80070666- feilen, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Installere eventuelle ventende Windows-oppdateringer

Som det viser seg, kan du støte på 0x80070666- feilen fordi Windows Update allerede forbereder seg på å installere den samme ompakken. Flere berørte brukere rapporterte at ved å utføre den nødvendige Windows-oppdateringen ble omfordelingspakken som tidligere sviktet med 0x80070666- feilen installert automatisk.

Her er en rask guide til installering av ventende Windows-oppdatering:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter inn “ ms-settings: windowsupdate ” og trykk Enter for å åpne Windows Update- fanen i Innstillinger- appen.

  Merk: Hvis du ikke bruker Windows 10, kan du bruke kommandoen “wuapp” i stedet.

 2. Når du kommer til Windows Update-skjermen, klikker du på Søk etter oppdateringer og følger instruksjonene på skjermen for å installere alle ventende Windows-oppdateringer.
 3. Når hver ventende oppdatering er installert, starter du datamaskinen på nytt og ser om omfordelingspakken ikke allerede er installert. Hvis det ikke er det, kan du prøve å installere det og se om du fortsatt får den samme feilmeldingen.

Hvis du fremdeles ikke har klart å bli kvitt 0x80070666- feilen, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Bruk kommandoprompt til å reparere Visual C ++ installasjonen

Flere berørte brukere har rapportert at de mistenkte at Visual C ++ - installasjonen var ødelagt, men de hadde ingen mulighet til å reparere den siden programmet ikke dukket opp i listen Legg til eller fjern programmer. Dette skjer vanligvis med Visual C ++ 2015 Redistribuerbar pakke.

Heldigvis klarte de å fikse dette ved å laste ned installasjons kjørbar og tvinge reparasjonsvinduet til å vises via ledeteksten. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Forsikre deg om at installasjonsprogrammet for den omfordelbare pakken du prøver å installere, er til stede på datamaskinen din. Sørg for at du vet det nøyaktige stedet. Hvis installasjonsprogrammet ikke er til stede på PCen, kan du laste det ned igjen.
 2. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “cmd” og trykk Enter for å åpne ledeteksten.
 3. Inne i ledeteksten, bruk følgende kommando for å endre katalogen til den som inneholder filen. For eksempel, hvis installeringsprogrammet for omfordeling (f.eks. Vc_redist.x64.exe) er plassert inne i nedlastingsmappen, må du bruke følgende kommando for å bytte til den aktuelle katalogen:
  CD C: \ Brukere \ * Din bruker * \ Nedlastinger
 4. Når du har sørget for at terminalen fungerer i riktig katalog, skriver du inn navnet på den kjørbare installasjonen etterfulgt av / avinstallering for å tvinge installasjonsvinduet til å vises. Som dette:
  vc_redist.x64.exe / avinstallere
 5. Klikk deretter på Reparer og følg instruksjonene på skjermen for å reparere Visual C ++ redist- installasjonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det