Slik løser du PlayStation & ldquo; Det har oppstått en feil & rdquo; (ingen feilkode)?

Noen ganger er det enkelt å feilsøke en feilkode du mottar på konsollen eller på andre enheter du måtte ha. Noen ganger er det imidlertid ikke mye å se etter, da enheten ikke gir mye informasjon om feilen.

Denne navnløse feilkoden forekommer ofte på PlayStation 4-konsoller og vises sammen med meldingen "Det har oppstått en feil". Denne feilen vises vanligvis når du starter PS4, vanligvis i begynnelsen, når du prøver å logge på PSN-profilen din eller mens du stiller inn noen av innstillingene dine. Følg noen av metodene nedenfor for å fikse denne feilen helt.

Løsning 1: Bekreft PSN-kontoen din

Du må bekrefte e-postadressen din som du brukte til å konfigurere PS4 hvis du vil unngå denne feilkoden og få tilgang til visse ting du ikke kunne bruke før du gjorde dette. Dette problemet skjer vanligvis med brukere som nettopp har kjøpt konsollen sin, og de løp for å åpne den uten å bekrefte PSN-kontoen sin i utgangspunktet. Følg trinnene nedenfor for å fikse dette.

 1. Åpne e-postappen din enten på datamaskinen din eller ved å bruke favorittleseren din. Logg inn på e-postkontoen du brukte til å konfigurere PSN-kontoen din.
 2. Prøv å finne e-posten fra PlayStation der du blir bedt om å bekrefte e-postadressen din, og klikk på lenken de sannsynligvis sendte deg.

Merk: Hvis det har gått god tid siden du opprettet PSN-kontoen din, kan lenken i e-posten de sendte til deg utløpt, og du må kanskje be om en ekstra ved å logge inn på nettstedet deres og klikke på Send e-post på nytt fra nettstedet.

Løsning 2: Opprett en annen konto med en annen e-post

Siden noen brukere rett og slett ikke kunne bekrefte kontoen sin på grunn av visse problemer med PSN-serverne, ville en logisk løsning være å bare opprette en ny konto og bruke denne i stedet. Hvis du nettopp har kjøpt konsollen din, bør dette ikke være en stor avtale, siden du ikke mister noe av fremgangen din, og det er nesten sikkert å fikse feilkoden din. Forsikre deg om at du bekrefter denne nye kontoen i tide.

 1. Start PS4 og naviger til Ny bruker >> Opprett en bruker eller bruker 1 på PlayStation-påloggingsskjermen.
 2. Dette skal opprette den lokale brukeren på selve PS4, ikke en PSN-konto.
 3. Velg Neste >> Ny i PlayStation Network? Opprett en konto> Registrer deg nå.
 4. Hvis du velger Hopp over, kan du velge avatar og navn for din lokale bruker og spille offline med en gang. Gå til avataren din på PS4-startskjermen for å registrere deg for PSN senere.
 5. Hvis dette er første gang du bruker denne PS4, går du til bruker 1s profil på PS4-startskjermen og skriver inn dine detaljer og preferanser og velger Neste på hvert skjermbilde.
 6. Hvis du er under 18 år når du går inn i bursdagen din, oppretter du en lokal bruker for offline spill, og du må be en voksen om å godkjenne kontoen senere.
 7. Ikke oppgi en tidligere fødselsdato fordi det strider mot PSNs vilkår for bruk for å gi falsk informasjon.
 8. Hvis du er over 18 år og vil bruke kreditt- eller debetkortet ditt på PlayStation Store, må du sørge for at adressen du oppgir her samsvarer med faktureringsadressen din.
 9. Forsikre deg om at du har tilgang til e-postadressen du oppgir, fordi du må bekrefte den.
 10. Opprett en online ID og skriv inn for- og etternavn. Din online ID er ditt offentlig synlige navn som andre brukere på PSN vil se.
 11. Velg innstillinger for deling, venner og meldinger (tre skjermer). Disse er kun for din konto; de påvirker ikke hva andre brukere på PS4 vil se.
 12. Hvis du er under 18, avsluttes opprettelsen av kontoen her, og du kan enten be en voksen om å logge på med kontoen sin for å autorisere PSN-tilgang eller spille offline til de gjør det.
 13. Sjekk e-postadressen din og klikk på bekreftelseskoblingen. Hvis du ikke mottok en e-postbekreftelse via e-post, kan du sjekke spam- og søppelmappene.
 14. Hvis du fremdeles ikke finner den, velger du Hjelp for å endre e-postadressen din eller be oss om å sende e-posten på nytt. Velg Logg på med Facebook for å koble til PSN- og Facebook-kontoene eller Gjør dette senere.

Løsning 3: Be en venn hjelpe deg

Denne metoden var svært vellykket, men det krever en annen PlayStation 4-konsoll for at den skal fungere, noe som betyr at du bør kontakte en venn eller noen som har PlayStation 4-konsollen. Metoden er ganske enkel, og den “fikser” i utgangspunktet kontoen din ved å logge den inn i en annen konsoll, slik at du kan bruke den uten problemer.

Personen du kontaktet, bør logge på med kontoen din på konsollen. Det er best hvis du er fysisk til stede, og hvis du logger på kontoen selv, da det er den tryggeste måten å vite om kontoen din er kompromittert.

Etter det, bør du logge på kontoen din på din egen konsoll og sjekke om problemet er løst. Lykke til!

Løsning 4: Sett personverninnstillingene til ingen

Denne fantastiske løsningen dukket opprinnelig opp som en løsning på et helt annet problem angående PS4-konsollen, men visse brukere har prøvd det angående dette problemet, og det har fungert for dem med hell. Endring av personverninnstillingene til ingen ser ut til å ha løst problemet permanent, og vi anbefaler at du prøver dette umiddelbart.

 1. Åpne konsollen og naviger til startmenyen. Åpne innstillinger ved å finne knappen på skjermen.
 2. Klikk på PlayStation Network >> Kontostyring >> Personverninnstillinger.

 1. Endre alle mulige innstillinger til ingen ved å navigere til forskjellige områder, for eksempel Dele din opplevelse >> Aktiviteter og trofeer, der du kan sette alternativet til Ingen. Deretter kan du klikke på Koble til venner-alternativet og endre venneforespørsler, venners venner, søk og spillere du kanskje kjenner til ingen. Dette kan fortsette til alternativet Administrere vennelisten og meldinger og vinduet Beskytte din informasjon også.
 2. Kontroller om feilen er løst.

Løsning 5: Endre DNS-innstillingene

Prøv å tilpasse Internett-tilkoblingsinnstillingene dine slik for å unngå feilen. Dette vil endre DNS-adressen til Internett-tilkoblingen din til den åpne DNS-adressen laget av Google spesielt for tilfeller som din.

Prosessen er imidlertid noe som har hjulpet mange mennesker med å fikse feilkoden, men det ser ut til at Googles DNS ikke var nok. Et enkelt Google-søk bør være nok til å peke deg i riktig retning når det gjelder riktig åpen DNS-adresse.

Følg instruksjonene som vises i den andre artikkelen for å endre DNS-adressen til PlayStation 4. Sørg for at du sjekker under Løsning 5 fra artikkelen, under PlayStation 4-brukere.

Løsning 6: Hvis du mottar denne feilen i spillet

Hvis denne feilen stadig starter opp fra spillet du prøver å spille, og hvis det ikke er noen ekstra feilkode ved siden av feilen, kan det være lurt å vurdere løsningen nedenfor, da den er enkel og det har hjulpet mange brukere med forskjellige spill, spesielt Rainbow Six Siege.

 1. Når feilen har oppstått på konsollen, naviger til Innstillinger >> Kontostyring >> Logg av for å logge av kontoen din.
 2. Slå av PlayStation 4 helt.
 3. Når konsollen er slått helt av, trekker du ut strømledningen fra baksiden av konsollen.

 1. La konsollen være frakoblet i minst et par minutter.
 2. Koble strømledningen tilbake til PS4 og slå den slik du pleier å gjøre.
 3. Logg inn på din respektive konto så snart konsollen starter, og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det