Fix: Søker etter Dota 2 Game Coordinator

Dota 2-spillkoordinator er et program innen spillet Dota 2 som er tilgjengelig på Steams plattform. Det samsvarer kontoen din med spillet og viser informasjonen din. Uten den kan du ikke stå i kø for noen kamper online.

Det kommer et problem der Dota 2-spillkoordinator ikke synkroniseres med spillet ditt, og uten det kan du ikke spille noen kamp. Det skal bemerkes at noen ganger oppstår dette problemet når koordinatoren oppdaterer seg selv eller når Steam-serverne er nede for vedlikehold. Hvis det ikke er et problem i slutten av Steam, er det sannsynligvis et problem med spillet ditt. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Øve med roboter

Problemet ser ut til å bli løst hvis du trener med bots i spillet. Start spillet og spill i rundt 5-10 minutter. Senere på Disconnect og du vil se deg selv koblet til Dota 2-spillkoordinatoren. Følg trinnene nedenfor.

 1. Åpne Steam-klienten og start Dota 2.
 2. Det vil være et problem der Dota 2-spillkoordinatoren din ikke er koblet til klienten din. På toppen av spillet vil en rød linje være synlig som sier " Connecting to Dota 2 Game Coordinator ". For å fikse dette, klikk på Spill av Dota 2 til stede nederst til høyre på skjermen.
 3. Etter å ha klikket på Spill, velg alternativet " Øv med bots " og sjekk linjen som sier " Solo ".

 1. Start spillet ditt og velg en helt som du velger.

 1. Nå kan du speide kartet med musen og spille spillet i minst 5-10 minutter .

 1. Etter å ha spilt i ønsket tid, koble fra spillet etter å ha trykket på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

 1. Når du kommer tilbake til hovedskjermen, vil Dota 2-spillkoordinatoren din være koblet til og problemet ville blitt løst.

Løsning 2: Spiller som lærer

Problemet ser ut til å bli løst hvis du bruker modusen "lær" i spillet. Start spillet og spill i rundt 5-10 minutter. Senere på Disconnect og du vil se deg selv koblet til Dota 2-spillkoordinatoren. Følg trinnene nedenfor.

 1. Åpne Steam-klienten og start Dota 2.
 2. Det vil være et problem der Dota 2-spillkoordinatoren din ikke er koblet til klienten din. På toppen av spillet vil en rød linje være synlig som sier " Connecting to Dota 2 Game Coordinator ".
 3. Klikk nå på fanen Lær som du finner øverst i spillet. Her vil du se knappen for å starte læringsopplæringen. Start opplæringen og hold den gående i 5-10 minutter.

 1. Koble fra spillet og sjekk om spillkoordinatoren begynte å jobbe eller ikke.

Løsning 3: Spiller i arkademodus

Problemet ser ut til å bli løst hvis du spiller spillet i Arcade-modus. Start spillet og spill i rundt 5-10 minutter. Senere på Disconnect og du vil se deg selv koblet til Dota 2-spillkoordinatoren. Følg trinnene nedenfor.

 1. Åpne Steam-klienten og start Dota 2.
 2. Det vil være et problem der Dota 2-spillkoordinatoren din ikke har forbindelse med klienten din. På toppen av spillet vil en rød linje være synlig som sier "Connecting to Dota 2 Game Coordinator".
 3. Klikk nå på Arcade-fanen som du finner øverst i spillet. Her vil du se en rekke arkadespill lastes inn. Vent i noen sekunder og spill en av dem. Start spillet og hold det gående i 5-10 minutter .

 1. Koble fra spillet og sjekk om spillkoordinatoren begynte å jobbe eller ikke.

Løsning 4: Endre nedlastingsregion

En av de grunnleggende løsningene inkluderer å endre nedlastingsregionen. Noen ganger kan noen servere ha matchmaking-tjenester utilgjengelige på grunn av teknisk feil, eller det kan gå gjennom planlagt vedlikehold.

Steam-innholdssystemet er delt inn i forskjellige regioner. Klienten oppdager automatisk regionen din gjennom nettverket ditt og setter den som standard. Noen ganger kan servere i en bestemt region være overbelastet eller gjennomgå en maskinvarefeil. Derfor kan endring av nedlastingsregion løse problemet. Det er ikke nødvendig å endre nedlastingen bare én gang, du bør prøve å endre den til et par forskjellige steder. Prøv også å sette nedlastingsområdet til et sted enten i din nærliggende region eller et sted langt borte.

 1. Åpne Steam og klikk ' Innstillinger ' i rullegardinmenyen øverst til venstre i vinduet.
 2. Velg ' Nedlastinger ' og naviger til ' Last ned region '.
 3. Velg andre regioner enn din egen, og start Steam på nytt.

Løsning 5: Kontrollere integriteten til spillfiler

Det kan være tilfelle at spillfilene dine kan være ødelagt eller ha manglende spillfiler. På grunn av dette fungerer ikke Dota 2-spillkoordinatoren ordentlig. Biblioteksfilene dine kan også være i feil konfigurasjon, noe som kan føre til et bugged Steam-overlegg.

 1. Åpne Steam-klienten din og klikk på Bibliotek til stede øverst. Her vil alle dine installerte spill bli oppført. Velg spillet der Steam-overlegg ikke åpnes.
 2. Høyreklikk på spillet som gir deg feilen, og velg Egenskaper .
 3. En gang i egenskapene blar du til kategorien Lokale filer og klikker på alternativet som sier Bekreft integriteten til spillfiler . Steam vil da begynne å verifisere alle tilstedeværende filer i henhold til hovedmanifestet det har. Hvis det mangler / er ødelagt en fil, vil den laste ned filene igjen og erstatte den tilsvarende.

 1. Naviger nå til innstillingene dine ved å trykke på innstillingsalternativet etter å ha klikket Steam til stede nederst til venstre på skjermen. En gang i Innstillinger, åpne Nedlastings-fanen til venstre på grensesnittet.
 2. Her vil du se en rute der det er skrevet “ Steam Library Folders ”. Trykk på det

 1. All informasjon om dampinnhold vil bli oppført. Høyreklikk på den og velg " Reparer biblioteksfiler ".

 1. Start Steam på nytt og sjekk om koordinatoren kobler til.

Løsning 6: Bruk –tcp i Steam-klienten

Steam bruker opprinnelig UDP (User Datagram Protocol) for overføring av data. Vi kan prøve å endre den til TCP (Transmission Control Protocol). Som vi alle vet er TCP mer pålitelig, mens UDP stort sett er raskere. Hvis vi støter på en feil, kan vi prøve å endre protokoller for å se om problemet ved hånden blir løst.

Du har alltid muligheten til å ty tilbake til standardinnstillingen ved å fjerne startalternativet / kommandolinjen.

 1. Naviger til Steam-katalogen. Standard Steam-katalog er " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Hvis du installerte Steam til en annen, kan du bla gjennom det.
 2. En gang i Steam-hovedmappen, finn filen “ Steam. exe ”. Høyreklikk på den og velg Opprett snarvei .
 3. Høyreklikk på snarveien og velg Egenskaper fra rullegardinmenyen.

 1. I måldialogboksen skriver du “ -tcp ” til slutt. Så hele linjen ser ut som:

“C: \ Program Files (x86) \ Steam \ Steam.exe” –tcp

Husk å gi et mellomrom etter standardlinjen i måldialogboksen.

 1. Bruk endringene og lukk vinduet. Start Steam ved hjelp av snarveien, og forhåpentligvis vil den kjøre som forventet.

Hvis Dota 2 Game Coordinator fremdeles ikke klarer å koble til, betyr det at problemet er på Steams slutt. Normalt løses denne typen tekniske problemer innen en dag eller to.

Hvis du har problemer med at Steam ikke kobler seg til internett, følger du guiden vår her.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det