Fix: LA Noire startes ikke på Windows 10

LA Noire er et detektivspill som blir utgitt av Rockstar Games og ble opprinnelig utgitt i 2011. Spillet er tilgjengelig på flere konsollplattformer, inkludert PlayStation, Xbox etc.

Spillere som kjører LA Noire på Windows 10 opplever en oppførsel der spillet ikke starter. Det skjer ingenting, eller du får en feilmelding angående at DirectX ikke er riktig konfigurert eller installert på datamaskinen. Det kan også være annen atferd og feilmeldinger og kan variere fra system til system. Denne irriterende situasjonen har vært til stede siden Windows 10 ble lansert.

Hva får LA Noire til ikke å starte i Windows 10?

Dette problemet kan spores opp til flere forskjellige moduler og årsaker. Noen av dem er oppført nedenfor. Vær oppmerksom på at dette er de mulige årsakene; det betyr ikke at hver og en av dem gjelder deg.

 • Administratorproblemer: A. Støy er tilgjengelig på Steam, og vi la merke til flere forskjellige tilfeller der spillet ikke kunne startes fordi administratorrettigheter ikke ble gitt.
 • DirectX-versjon: Hvis du kjører spillet i DirectX 9, vil du sannsynligvis møte ikke lansere problemet. Oppgradering til DirectX 11 løser øyeblikkelig problemet.
 • Betadeltakelse: Hvis du er registrert i et Beta-program, kan du oppleve ustabile oppdateringer og oppdateringer. Å velge dette vil løse problemet.
 • LA Noire Patcher: Hvis oppdatering mekanismen er ødelagt eller har du feil installasjonsfilene, må vi erstatte lappet av spillet.

Før du fortsetter med løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator på datamaskinen din. Videre bør du ha en åpen og gyldig internettforbindelse. Forsikre deg om at ingen fullmakter og VPN er involvert i tilkoblingen din, og at du bruker et privat nettverk.

Løsning 1: Starte Steam som administrator

Steam er et spillbibliotek som er vert for tusenvis av spill, og som også har muligheten til å oppdatere spillet for deg når utviklerne slipper en oppdatering. Steam er ganske CPU-omfattende og er kjent for å forbruke ressurser. Noen handlinger som Steam utfører, krever forhøyede tillatelser. Hvis du ikke kjører Steam som administrator, kan det hende at spillet ikke starter gjennom det.

 1. Naviger til Steam-snarveien, eller søk etter den etter å ha trykket på Windows + S. Høyreklikk på den og velg Kjør som administrator .
 1. Naviger nå til biblioteket ved hjelp av knappen som er tilstede på toppen, og se etter LA Noire. Start den.

Steam kan ta litt ekstra tid hvis det er oppdateringer eller det må laste ned et tredjepartsprogram.

Løsning 2: Velg bort Beta-deltakelse

Før en oppdatering blir gitt ut for et spill, tester utviklerne oppdateringen etter å ha gitt den ut som en Beta-versjon til brukere som velger å motta Beta-oppdateringer. Disse oppdateringene kan ikke sies "fullstendig" og kan ha feil. Disse versjonene kan også være ustabile og kan noen ganger føre til at spillet ikke starter i det hele tatt. Vi vil melde deg ut av Beta Participation på Steam og sjekke om dette løser problemet.

 1. Start Steam ved hjelp av administratorrettigheter (som gjort i den forrige løsningen) og klikk på Steam <Innstillinger ved å bruke den øverste navigasjonslinjen.
 2. Velg nå Kontokategori og klikk Endre under Betadeltakelse .
 1. Når alternativene kommer opp, velger du INGEN - Velg bort alle beta-programmer . Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte.
 2. Start Steam-klienten på nytt, og prøv å starte LA Noire. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Bekrefte spillfiler

Et annet trinn før vi begynner å konfigurere DirectX er å verifisere integriteten til spillfilene til LA Noire. Hvis spillfilene dine er korrupte eller mangler, er det en sjanse for at spillet ikke starter riktig eller i det hele tatt. Vi vil bruke Steams bekreftelse og sørge for at alle installasjonsfilene er oppdaterte og oppdaterte.

 1. Åpne Steam-applikasjonen og klikk på Spill fra topplinjen. Velg nå A. Noire fra venstre kolonne, høyreklikk på den og velg Egenskaper .
 2. Når du er i Egenskaper, klikker du på kategorien Lokale filer og velger Bekreft integriteten til spillfiler .
 1. Vent nå til prosessen er fullført. Start datamaskinen på nytt etter at bekreftelsen er fullført, og start LA Noire igjen. Sjekk om spillet starter som forventet.

Løsning 4: Endre DirectX-versjon (til 11 eller 12)

DirectX er en pakke med API-er som brukes av Windows og spillutviklere for videoalternativer mens du kjører applikasjoner på datamaskinen din. DirectX er en av de største aktørene og API-ene som brukes til å kjøre hvilket som helst spill på Windows OS. Utviklere endrer hele tiden spillet og slipper oppdateringer, og optimaliserer det for den nyeste versjonen av DirectX. Hvis du har en eldre versjon av DirectX, kan du kanskje ikke starte LA Noire. Her vil vi oppdatere DirectX til den siste versjonen og sjekke om dette gjør noen forskjell.

 1. Først vil vi sjekke versjonen av DirectX på datamaskinen din. Hvis den siste er installert (den siste var 12 i januar 19), kan du hoppe over denne løsningen. Trykk Windows + S, skriv dxdiag i dialogboksen og åpne applikasjonen.
 2. Nå foran DirectX-versjonen , sjekk om den er den siste eller ikke. Hvis ikke, følg trinnene nedenfor for å oppdatere den.
 1. Naviger til det offisielle Microsoft-nettstedet og last ned installasjonsprogrammet derfra.
 1. Etter at du har lastet ned filen til et tilgjengelig sted, kjører du den kjørbare filen med administratorrettigheter og installerer DirectX.
 2. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte LA Noire ved hjelp av administratorrettigheter.

Løsning 5: Legge til registernøkler

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer for deg, og du fremdeles ikke klarer å starte LA Noire på datamaskinen din, har vi ikke noe annet valg enn å gjøre noen tillegg til registerinnstillingene. I stedet for å legge til registeret manuelt en etter en (som vil være kjedelig), vil vi laste ned alle rettelsene og implementere dem automatisk. Forsikre deg om at du er logget på som administrator.

 1. Last ned A. Noire Error Handler og lagre den på et tilgjengelig sted.
 2. Høyreklikk på .zip-mappen og trekk ut innholdet.
 1. Nå skal vi prøve den første løsningen. Dobbeltklikk på filen " Error Handler.reg ". Hvis du blir bedt om en UAC, trykk Ja . Gjør nå det samme for “ Error Handler 2.reg ”. På dette tidspunktet kan spillet være løst og kan fungere.
 2. Prøv å starte spillet. Hvis spillet fremdeles ikke starter, kan du fortsette og implementere alle løsningene.
 3. Start datamaskinen på nytt etter at alle løsningene er implementert, og sjekk om du er i stand til å starte LA Noire riktig.

Hvis disse løsningene ikke fungerer, kan det være at du har installert LA Noire et annet sted enn det som er nevnt i disse registerfilene. I dette tilfellet vil vi endre stasjonsbokstaven og se om dette prøver trikset. Vær oppmerksom på at du må gjenta disse trinnene for alle de 4 filene vi nettopp lastet ned.

 1. Høyreklikk på .reg-filen og velg Rediger . Nå vil du se stasjonsbokstaver. I tilfelle nedenfor er stasjonsbokstaven 'D'. Hvis LA Noire ikke er plassert i denne diskstasjonen, bør du endre bokstaven til der den er (for eksempel hvis spillet er installert i C Drive, er det bare å erstatte 'D' med 'C'.
 1. Gjenta trinnene for alle registerfilene og kjør dem igjen. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte spillet nå.

Hvis du vil fjerne endringene vi har gjort ovenfor, kan du laste ned batch-filen fra (her). Last ned batchfilen til et tilgjengelig sted og følg trinnene nedenfor.

 1. Høyreklikk på den nedlastede filen og velg Kjør som administrator .
 2. Nå vil du bli presentert av en ledetekst. Fortsett å trykke Enter og tastene vi la til vil bli slettet. Når du sletter den siste nøkkelen vi la inn, lukker Enter kommandoprompten.
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det