Slik løser du & lsquo; en JavaScript-feil som oppstod i hovedprosessen & rsquo; Feil i uenighet?

FeilenEn JavaScript-feil oppstod i hovedprosessen ” vises vanligvis når du starter Discord på datamaskinen. Feilmeldingsvinduet inneholder vanligvis forskjellig informasjon om feilen, men den kan knapt tolkes av tilfeldige brukere.

Det har vært mange forskjellige metoder folk brukte for å løse dette problemet. Metodene er vanligvis enkle nok til å utføre lett uten å kaste bort for mye tid. Sørg for at du følger instruksjonene nøye, og problemet skal forsvinne på kort tid.

Hva er årsaken til at det oppstod en JavaScript-feil i hovedprosessen?

Det er ikke mange bestemte årsaker til dette problemet, og de fleste feilsøkingsmetoder du kan utføre er basert på å tilbakestille Discord eller dets innstillinger på en eller annen måte. Likevel har vi utarbeidet en kort liste for deg å sjekke ut:

 • Discord eller innstillingene kan ha blitt ødelagt - I dette scenariet er det Discord-installasjonen å klandre, så tilbakestill innstillingene eller installer appen på nytt.
 • Kvaliteten Windows Audio Video Experience-tjenesten kjører ikke - Denne tjenesten er viktig for appen, siden den er nært knyttet til programmets kjernefunksjonalitet. Forsikre deg om at den starter automatisk.
 • Discord kjører med administratortillatelser - Det er kjent at kjøring av Discord med administratortillatelser forårsaker dette problemet, så sørg for at du fjerner dette alternativet.

Løsning 1: Slett Discord-mapper i% AppData% og% LocalAppData%

Slette følgende mapper bør tilbakestille Discord-innstillingene og forhåpentligvis løse JavaScript-feilen som forhindrer deg i å åpne Discord i det hele tatt. Disse trinnene ble opprinnelig foreslått av Discord-nettstedet for et helt annet problem, men brukere har rapportert at det også bør løse dette problemet.

 1. Naviger til følgende sted på datamaskinen din ved å åpne Windows Utforsker og klikke på Denne PCen :
C: \ Brukere \ Ditt brukernavn \ AppData \ Discord
 1. Hvis du ikke kan se AppData-mappen, må du kanskje slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på " Vis " -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på " Skjulte elementer " i avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.
 1. Slett Discord- mappen i AppData-mappen. Hvis du mottar en melding om at noen filer ikke kunne ha blitt slettet fordi de var i bruk, kan du prøve å avslutte Spotify og avslutte prosessen i Oppgavebehandling .
 2. Klikk enten Start-knappen eller søkeknappen ved siden av den, og skriv " Kjør " eller bruk Windows-tasten + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “% localappdata %” og klikk Enter.
 1. Finn Discord- mappen i mappen som åpnes, høyreklikk på den og velg Slett
 2. Forsikre deg om at mappene er helt slettet og at det ikke er flere gjenværende filer i den. Sjekk om Discord-feilen fortsatt vises etter at du har startet datamaskinen på nytt!

Løsning 2: Endre oppstartstypen for kvalitetstjenesten Windows Audio Video Experience

Å endre oppstartstypen for Quality Windows Audio Video Experience-tjenesten fra Manual til Automatic klarte å løse JavaScript-feilen for mange brukere. De rapporterte også at metoden klarte å løse JavaScript-feilen for andre apper enn Discord også! Følg trinnene nedenfor for å løse problemet!

 1. Åpne Kjør-verktøyet ved å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen på tastaturet (trykk på disse tastene samtidig. Skriv " services. Msc " i den nylig åpnede boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services-verktøyet. .
 1. Finn Quality Windows Audio Video Experience- tjenesten på listen, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det like ved siden av Tjenestestatemeldingen), bør du stoppe den ved å klikke på Stopp- knappen midt i vinduet. Uansett, kjør det igjen ved å klikke Start.
 1. Forsikre deg om at alternativet under menyen Oppstartstype i tjenestens egenskaper-vindu er satt til Automatisk før du fortsetter med andre trinn. Bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises når du endrer oppstartstypen.

Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:

"Windows kunne ikke starte tjenesten på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess."

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne tjenestens eiendomsvindu. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ... -knappen.

 1. Under " Skriv inn objektnavnet du vil velge " skriver du inn kontonavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli tilgjengelig.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det hvis du har satt opp et passord. Det skal nå starte uten problemer!

Løsning 3: Kjør Discord uten administratorrettigheter

Noen brukere har lagt merke til at appen faktisk fungerer når de ikke er logget på ved hjelp av administratorkontoen. Dette får oss til å tro at det faktiske problemet med verktøyet er administratorrettigheter.

Det er ikke alltid den beste ideen å kjøre tilfeldige programmer som administrator, og forskjellige brukere har rapportert at å kjøre Discord uten administratortillatelser faktisk løste problemet for dem!

 1. Finn Discord- kjørbarheten og endre dens egenskaper ved å høyreklikke på oppføringen enten på skrivebordet, Start-menyen eller søkeresultatvinduet og velg Egenskaper . Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper, og fjern merket for ruten ved siden av Kjør dette programmet som administrator før du bruker endringene.
 1. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle dialogbokser som kan vises for deg for å bekrefte endringene, og Discord skal starte uten administratorrettigheter fra nå av. Åpne den ved å dobbeltklikke på ikonet og prøve å se om feilen fremdeles vises.

Løsning 4: Installer Discord på nytt

Å utføre en ominstallering er en av de viktigste metodene i denne artikkelen, da denne løsningen har fungert for mange mennesker som slet med dette problemet. Denne løsningen er generisk, men det er viktig å følge hvert trinn riktig hvis du vil tilbakestille Discord-installasjonen og få den til å fungere riktig igjen.

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger hvis du bruker Windows 10.
 3. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Discord i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller .
 3. Avinstallasjonsveiviseren for Discord skal åpne, og be deg om å velge å "fjerne Discord helt på datamaskinen din". Velg Ja.
 4. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprosessen er ferdig.

Hvis du klarte å avinstallere verktøyet riktig, er det på tide å installere Discord-verktøyet på nytt ved å laste ned det siste installasjonsprogrammet fra nettstedet, kjøre det fra nedlastingsmappen og følge instruksjonene på skjermen til prosessen er ferdig. Javascript-feilen skal ikke vises lenger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det