Fiks: Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler feil

Feilen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" oppstår ofte av Windows-brukere etter at de oppdaterer iTunes til den nyeste versjonen. De fleste brukere som er berørt av dette problemet, kan ikke åpne iTunes.

Fra undersøkelsene våre ser det ut til at problemet har pågått i et par år og ser ut til å dukke opp igjen når Apple lanserer en ny iTunes-oppdatering. Selv om filen api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ligger minst tre forskjellige steder, ser det ut til at bare den som ligger i Program Files / iTunes oppfører seg feil.

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, kan følgende metoder hjelpe. Vi har klart å identifisere og kurere en samling av rettelser som har løst feilen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" for brukere i en lignende situasjon. Følg metodene i rekkefølge til du støter på en løsning som klarer å løse problemet for din situasjon. La oss begynne!

Metode 1: Erstatte api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll med en lokal kopi (midlertidig løsning)

Som noen brukere har påpekt, kan api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll- filen finnes flere forskjellige steder. Noen brukere har klart å fikse feilen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" ved å erstatte "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fil fra programfiler / iTunes med en kopi fra programfiler / vanlige filer / Apple / Apple Applications Support.

Andre brukere rapporterer at denne løsningen bare fungerer hvis du kopierer og limer inn alle DLL-filene fra Apple Application Support .

Merk: Husk at selv om denne metoden har stor sjanse for å lykkes, har noen brukere rapportert at løsningen bare er midlertidig. Problemet ser ut til å dukke opp hver gang denne spesielle DLL-filen oppdateres. Hvis du finner ut at problemet kommer tilbake ved neste oppdatering, eller hvis du leter etter en mer permanent løsning, kan du hoppe rett til metode 2 .

Her er en rask guide til hvordan du erstatter api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll- filen med en annen lokal kopi:

 1. Forsikre deg om at iTunes og andre prosesser som tilhører Apple er lukket.
 2. Naviger til programfiler / vanlige filer / Apple / Apple Applications Support og kopier api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll sammen med alle andre DLL-filer du finner i rotmappen til Apple Application Support. .

 3. Deretter navigerer du til Programfiler / iTunes og limer inn alle de tidligere kopierte elementene her.
 4. Start iTunes og se om programvaren klarer å starte uten feilen "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ." Hvis du fremdeles støter på den samme feilen, flytt ned til metode 2.

Metode 2: Installere Universal C Runtime-oppdateringen

Som det viser seg, har mange brukere klart å løse feilen " win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" ved å installere oppdateringen for Universal C Runtime i Windows.

Husk at denne oppdateringen automatisk skal installeres via WU (Windows Update). Men hvis du har mange ventende oppdateringer og skynder deg å løse problemet, er det også en manuell måte som spesifikt vil installere det iTunes krever.

Følg guiden nedenfor for å fikse feilen " win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" ved å avinstallere Universal C Runtime- oppdateringen i henhold til din Windows-versjon:

 1. Gå til denne offisielle lenken til Microsoft (her) og bla ned til Microsoft Download Center (metode 2) . Klikk deretter på pakken som er tilknyttet Windows-versjonen og arkitekturen.

 2. På neste side velger du språk og trykker på Last ned- knappen for å starte nedlastingen.

 3. Når oppdateringen er lastet ned, åpner du installasjonsprogrammet og følger instruksjonene på skjermen for å installere den på systemet ditt.
 4. Når installasjonen er fullført, må du starte datamaskinen på nytt og se om feilen “ win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler” er løst ved neste oppstart.

Hvis du fortsatt sliter med problemet, går du ned til metode 3.

Metode 3: Installere Visual C ++ Redistribuerbar for Visual Studio 2015

Som noen brukere har påpekt, kan det hende at win-crt-runtime-l1-1-0.dll- filen ikke installeres med Windows-installasjon, oppdatering av oppdateringspakke eller vanlig oppdatering. Dette kan bli et problem fordi noen programmer (inkludert iTunes) krever denne kjøretiden ( win-crt-runtime-l1-1-0.dll) for å fungere riktig.

Heldigvis er alle DLL-filer som er nødvendige av iTunes inkludert i Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015- pakken. Se om problemet er løst etter at du har fulgt denne lenken ( her ), last ned pakken og installer den på systemet ditt.

Hvis du ikke løser problemet ved å installere Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015 , går du ned til den endelige metoden.

Metode 4: Installere en eldre iTunes-versjon

Andre brukere som gikk gjennom løsningene ovenfor uten resultat, har bare klart å omgå feilen “ win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler” etter installasjon av en eldre iTunes-versjon.

Denne prosessen er imidlertid ikke så grei som man ønsker, siden nedgradering ikke gir de forventede resultatene med mindre brukeren fjerner alle Apple-relaterte komponenter.

Følg trinn-for-trinn-veiledningen nedenfor for å fjerne alle Apple-relaterte komponenter og installere en eldre versjon av iTunes:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv “ appwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne programmer og funksjoner .

 2. I Programmer og funksjoner , traff Publisher -knappen øverst i kolonnen for å sikre at vi har avinstallert hvert program signert av Apple Inc.
 3. Avinstaller systematisk all programvare som er signert av Apple Inc. ved å høyreklikke på hver og klikke Avinstaller .
 4. Når hver programvare signert av Apple er avinstallert, må du starte datamaskinen på nytt.
 5. Ved neste oppstart, besøk denne offisielle lenken ( her) og bla ned til iTunes-installasjonsdelen . Klikk deretter på en ling assosiert med en eldre versjon for å starte nedlastingen.

 6. Åpne iTunes-installasjonsprogrammet og følg instruksjonene for å installere den eldre versjonen på systemet ditt. Når installasjonen er fullført, må du starte systemet på nytt og se om feilen “ win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler” er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det